#10
Mickey Rourke

Mickey Rourke

szül. 1952. 09. 16. (71 éves)
Schenectady, New York, U.S.
Philip Andre Rourke Jr. 1956. szeptember 16-án született a New York állam béli Schenectadyben. Tanulmányait a Lee Strasberg Intézetben folytatta. Színész karrierje 1979-ben kezdődött, amikor szerepet kapott Steven Spielberg Meztelenek és bolondok című háborús komédiájában. Nagyon hamar világszintű ismertségre tett szert,... több»
#9
Ozzy Osbourne

Ozzy Osbourne

szül. 1948. 12. 03. (75 éves)
Aston, Birmingham, England, Egyesült Királyság
Ozzy Osbourne John Michael Osbourne néven született 1948. december 3-án Astonban, az Egyesült Királyságban. Édesanyja, Lilian Unitt egy autóalkatrészekét gyártó cégnél dolgozott. Édesapja, John Thomas "Jack" Osbourne éjszakai műszakban dolgozott szerszámkészítőként a General Electric nevű vállalatnál. Három nővére és két... több»
#8
Steven Seagal

Steven Seagal

szül. 1951. 04. 10. (73 éves)
Lansing, Michigan, Amerikai Egyesült Államok
Steven Seagal 1951. április 10-én született Michiganben. Kisfiúként az apja egy alkalommal elvitte őt egy focimeccsre. A félidőben előadott harcművészeti bemutató olyannyira magával ragadta, hogy ettől kezdve a sportnak szentelte életét. Először karatét, majd később aikidót tanult. Végül japánba utazott, hogy a legnagyobb... több»
#7
Nicolas Cage

Nicolas Cage

szül. 1964. 01. 07. (60 éves)
Long Beach, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Nicholas Cage (eredeti nevén Nicolas Kim Coppola) 1964. január 7-én született Long Beachen, Kaliforniában. Édesapja, August Coppola, egyetemi tanár, édesanyja, Joy Vogelsang, koreográfus és táncosnő. Apai ágon Francis Ford Coppola unokaöccse. Két testvére van, Christopher és Marc. Gyerekkorában még nem akart színész lenni, inkább... több»
#6
Dennis Rodman

Dennis Rodman

szül. 1961. 05. 13. (62 éves)
Dennis Rodman 1961. május 13-án született a New Jersey állambeli Trentonban, az Amerikai Egyesült Államokban. Szülei Shirley és Philander Rodman. Édesapja még Rodman gyermekkorában elhagyta őket, édesanyja rengeteg munkát vállalt, hogy el tudja tartani családját. Rodman nővéreivel Dallasban nőtt fel, középiskolai tanulmányait is... több»
#5
Sean Penn

Sean Penn

szül. 1960. 08. 17. (63 éves)
Santa Monica, Kalifornia, U.S.
Sean Justin Penn 1960. augusztus 17-én született a Kalifornia állambeli Santa Monicában, az Egyesült Államokban. Szülei – Leo Penn és Eilenn Ryan – mindketten színészek. Két testvére van, Chris Penn, aki szintén színész (2006-ban elhunyt) és Michael Penn zeneszerző. Már a középiskolában amatőr filmeket készítettek az... több»
#4
Mel Gibson

Mel Gibson

szül. 1956. 01. 03. (68 éves)
Peekskill - New York - Amerikai Egyesült Államok
Mel Columcille Gerard Gibson 1956-ban született a New Yorkban állam béli Peekskillben, Hutton és Ann Gibson hatodik gyermekeként (tizenegyen voltak testvérek). Nem sokkal születése után a család elköltözött, hogy az idősebb fiúknak ne kelljen bevonulniuk a vietnámi háborúba katonaként, így Mel Ausztráliában nőtt fel, és Sydneyben,... több»
#3
Carmen Electra

Carmen Electra

szül. 1972. 04. 20. (52 éves)
Sharonville, Ohio, Amerikai Egyesült Államok
Carmen Electra, eredeti nevén Tara Leigh Patrick 1972. április 20-án született Sharonville-ben, Ohióban, az Egyesült Államokban angol, ír, német és holland felmenőkkel rendelkező család gyermekeként. Édesapja Harry Patrick gitáros, édesanyja, Patricia énekesnő volt. Öt testvére közül ő a legfiatalabb, négy bátyja és egy... több»
#2
Charlie Sheen

Charlie Sheen

szül. 1965. 09. 03. (58 éves)
New York City - New York - Amerikai Egyesült Államok
Charlie Sheen, született Carlos Irwin Estevez, Martin Sheen legfiatalabb fia. Már fiatal korában is nagy volt a versengés közte és bátyja, Emilio Estevez között. Nem volt jó tanuló, és a rendszertelen iskolalátogatás miatt pár héttel az érettségi előtt kirúgták a középiskolából. Még iskolás évei alatt felfedezte fel magában a... több»
#1
Johnny Depp

Johnny Depp

szül. 1963. 06. 09. (60 éves)
Owensboro, Kentucky, Amerikai Egyesült Államok
Teljes nevén John Christopher Depp II, június 9-én született Owensboro városában, Kentucky államban, négy testvére közül ő a legfiatalabb. Apja mérnök volt, anyja háztartásbeli. Később a család Floridába költözött, ahol középiskoláját végezte. Szülei elváltak, amikor 15 éves volt. Gitározni kezdett, majd megalapította... több»