Arcba szellentés, verekedés...: 10 sztár, aki megalázóan viselkedett a kollégájával

Mindannyian szeretjük elképzelni, hogy kedvenc színészeink és színésznőink a való életben is nagyszerű emberek. Persze lehet, hogy néha-néha bunkót játszanak a képernyőn, de ez csak színészkedés, nem igaz? Ez az, amit csinálnak. Nos, a nagy hírnévvel együtt jár néhányaknál a feljogosítottság érzése is, és Hollywood legjobbjai közül néhányan a való életben is bunkók.

Ez nem jelenti azt, hogy ezek a sztárok mindig bunkók lennének, de valamilyen okból kifolyólag mindegyikük rossz hírnévre tett szert a felvételek közötti viselkedésük miatt. Lehet, hogy lekezelően beszélnek a vendéglátósokkal, vagy talán az a hír járja róluk, hogy összevesznek a rendezőkkel. Vagy talán csak rossz napjuk volt... újra és újra...

#10
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger

szül. 1947. 07. 30. (76 éves)
Thal, Styria, Ausztria
Arnold Alois Schwarzenegger Thalban 1947. július 30-án született Ausztriában. Fiatal korában többféle sportot is kipróbált, focizott és atletizált, majd 14 évesen kezdett el testépítéssel foglalkozni. A kötelező katonai szolgálat alatt engedély nélkül kiszökött a támaszpontról, hogy részt vegyen Stuttgartban egy versenyen, ahol... több»
Meglehetősen illetlenül viselkedett Arnold Schwarzenegger az Ítéletnap forgatásán, legalábbis ezt állítja Miriam Margolyes színésznő. A színésznő az I've Got News for You podcast műsorában beszélt arról, hogy Schwarzenegger az “arcába fingott” a Peter Hyams rendezésében készült Ítéletnap munkálatai során. “Szándékosan tette, egyenesen az arcomba” - jegyezte meg Margolyes. “A Sátán húgát játszom a filmben, az ő karaktere pedig meg akar ölni, menekülés közben pedig a földre kerülök, ő pedig csak úgy fingott egyet" - magyarázta Margolyes - "Nem a filmben volt, hanem az egyik szünetben, de azóta sem bocsátottam meg neki" - tette hozzá a színésznő.
#9
Alex Pettyfer

Alex Pettyfer

szül. 1990. 04. 10. (34 éves)
Stevenage, Hertfordshire, England, Egyesült Királyság
Alex Pettyfer 1990. április 10-én született Stevenage-ben, Angliában. Hétéves korában kezdett el modellkedni, miután egy boltban találkozott Ralph Laurennel. Csakhamar olyan világmárkák hirdetéseiben tűnt fel, mint a GapKids vagy a Marks and Spencer. A színészkedést egy iskolai színdarab kapcsán volt alkalma kipróbálni, amikor a... több»
Alex Pettyfer 2011-ben és 2012-ben tört be a köztudatba A negyedik a Csúf szerelem és a Magic Mike című filmekben játszott szerepekkel. Az e filmek óta eltelt években azonban csak egy maréknyi ismeretlen filmben és a gyorsan törölt Netflix-sorozatban tűnt fel. Mi történt Pettyferrel? A The Hollywood Reporternek nyilatkozó bennfentes szerint "rémálomszerű és irracionális" volt a forgatáson, arrogánsan viselkedett, összeütközésbe került a rendezőkkel, és tiltakozott a fizetése ellen. Pettyfer Bret Easton Ellis podcastjében (a The Hollywood Reporteren keresztül) hozzátette, hogy Magic Mike sztárja, Channing Tatum nem törődik vele. Szerinte Tatum szkeptikus volt a Magic Mike rendezője, Steven Soderbergh döntésével kapcsolatban, hogy őt alkalmazza, még azután is, hogy hallott a viselkedéséről a Csúf szerelem és A negyedik című filmekben. "Valószínűleg nem akart konfliktusba keveredni Steven-nel, és így kerültem a szerepre" - tette hozzá. A film forgatása után Pettyfer kibérelt egy New York-i lakást Tatum egyik barátjától, majd elment, arra hivatkozva, hogy a penész és a por olyan mértékű allergiát váltott ki nála, hogy nem tudott maradni, majd hónapokig tartó bérleti díjhátralékot követelt a tulajdonostól. "Hirtelen nagyon negatív e-mailt kaptam Channingtől, jogosan" - vallotta be Pettyfer. Amikor újra kellett forgatnia a Magic Mike-ot, Pettyfer szerint a stáb ellene fordult, mert Tatum "már mindenkinek elmondta, hogy nem kedvel engem". Amikor Soderbergh elkezdett dolgozni a Magic Mike XXL-en, Pettyfert nem hívták vissza.
#8
Charlie Sheen

Charlie Sheen

szül. 1965. 09. 03. (58 éves)
New York City - New York - Amerikai Egyesült Államok
Charlie Sheen, született Carlos Irwin Estevez, Martin Sheen legfiatalabb fia. Már fiatal korában is nagy volt a versengés közte és bátyja, Emilio Estevez között. Nem volt jó tanuló, és a rendszertelen iskolalátogatás miatt pár héttel az érettségi előtt kirúgták a középiskolából. Még iskolás évei alatt felfedezte fel magában a... több»
A CBS Két pasi - meg egy kicsi című sorozata a 2000-es évek egyik legnépszerűbb sitcomja volt, nagyrészt Charlie Sheennek köszönhetően, aki a keményen élő reklámszövegíró Charlie Harpert alakította. Sheen egy időben epizódonként 1,8 millió dollárt keresett, de aztán közbeszóltak a magánéleti problémái. 2011-ben Sheen, aki régóta küzdött kábítószerrel, több napon át egyfolytában bulizott Las Vegasban egy felnőttfilmes színésznővel, majd elvonóra ment, ami miatt leállt a sorozat forgatása. Ezután a sorozat készítőjét, Chuck Lorre-t "sarlatánnak" és "földigilisztának" nevezte. A CBS végül kirúgta Sheent, és Ashton Kutcherrel helyettesítette.Annak ellenére, hogy nyilvánosan felrobbantotta a karrierjét és megsértette a főnökét, Sheen a sorozatból való csípős távozása után egy másik sitcomban kapott főszerepet. Az FX Nyugi, Charlie! című sorozatában Sheen alakította Dr. Charlie Goodson terapeutát, Selma Blair pedig, aki leginkább a Dr.Szöszi és a Kegyetlen Játékok című sorozatokból ismert, Dr. Kate Wales-t, egy másik terapeutát és Sheen karakterének alkalmi szerelmét. Blair azonban nem maradt a sorozat 100 epizódos futamideje alatt. A TMZ szerint Blair azt mondta a sorozat producereinek, hogy Sheennel nagyon nehéz volt együtt dolgozni, állítólag gyenge munkamorálja és a pontosság hiánya miatt. Sheen megtudta, hogy Blair panaszkodott rá, és megpróbálta kirúgatni a sorozatból, azt mondta a producereknek, hogy ha nem bocsátják el, ő sem fog megjelenni a forgatáson. Választásra kényszerítve a vezetőség Sheent választotta, és kirúgta Blairt.
#7
Lea Michele

Lea Michele

szül. 1986. 08. 29. (37 éves)
Bronx, New York, Amerikai Egyesült Államok
Lea Michele Sarfati Bronxban, New York-ban született 1986. augusztus 29-én. Olasz származású édesanyja, Edith nővérként dolgozott. Édesapja, Marc zsidó vallású, ám lányukat katolikus szellemben nevelték. Lea Tenafly-ban, New Jersey-ben nőtt fel, itt járt középiskolába. 8 évesen egy barátjával elhatározták, hogy elmennek egy... több»
Lea Michele, a Glee-ből legismertebb énekesnő és színésznő jól ismeri a pletykákat, miszerint ő egy "díva". "A színházi világból jöttem" - mondta a Broadway-veterán 2011-ben az Allure-nak - "ahol a 'díva' szó félelmetes volt". A színházban (és az operában) a szó "női sztárt" jelent, de a modern Hollywoodban azt jelenti, hogy "nehéz eset". Csak egy példa erre a fajta viselkedésre: Egyszer, amikor néhány technikai probléma késleltette a Glee forgatását, Michele állítólag csettintett az ujjaival, és azt kiabálta: "Gyerünk! Terveim vannak!" Úgy tűnik, csúnya viszályba keveredett Glee-társával, Naya Riverával is. A 2016-os Sorry Not Sorry című memoárjában Rivera azt írja, hogy egykor barátok voltak, de a kapcsolatuk megroppant a sorozatban a mellékszereplőből "nagyobb cselekményszálakkal és több képernyőidővel rendelkező karakterré" válásának súlya alatt. Rivera szerint Michele "nem szerette megosztani a reflektorfényt". Rivera azt írta, hogy Michele nagyon "érzékeny" volt minden kritikára vagy megjegyzésre a munkájával kapcsolatban, és hogy "engem hibáztatott mindenért, ami rosszul ment" a forgatáson. A sorozat hatodik évadára, 2014-re Michele már nem beszélt Riverával.
#6
Michael Pitt

Michael Pitt

szül. 1981. 04. 10. (43 éves)
West Orange, New Jersey, Amerikai Egyesült Államok
Michael Carmen Pitt 1981. április 10-én született a New Yersey-i West Orange-ban. Négy testvére közül ő a legfiatalabb. 10 évesen döntötte el, hogy színész lesz, hat évvel később pedig New York felé vette az irányt, ahol biciklis futárként vállalt munkát. Első szerepét egy off-Broadway produkcióban, a "The Trestle at Pope Lick... több»
2013-ban egy magát a Boardwalk Empire - Gengszterkorzó stábtagjának valló forrás kiszivárogtatott néhány pikáns kulisszatitkot az 1920-as években játszódó, elismert HBO-krimidrámáról. Sok közülük Michael Pitt színészhez kapcsolódott, aki a kezdő fiatal gengsztert, Jimmy Darmodyt alakította. A névtelen stábtag szerint Pitt gyakran késett a munkából, gyakran úgy jelent meg, hogy nem tudta megjegyezni a szövegét, megpróbálta megváltoztatni a szövegét, nem tetszett neki a karaktere rendezése, és még ökölharcba is keveredett az egyik társával. Egy másik veterán stábtag is megerősítette a történetet, mivel ő is dolgozott Pitt-tel egy másik produkcióban, ahol a színész hasonlóképpen órákat késett, és megkérdőjelezte a rendező elképzeléseit és tekintélyét. A forgatáson balhét okozni egy dolog, de Pittnek sikerült elérnie, hogy a saját ügynöksége kirúgja őt. A Deadline szerint a nagyhatalmú United Talent Agency (UTA) 2011-ben törölte Pittet az ügyfelei közül, mert "nagyon nehézkes a forgatáson és egyébként is". Talán nem véletlen, hogy ez pont akkoriban történt, amikor a Boardwalk Empire írói megölték Pitt karakterét.  
#5
Mandy Patinkin

Mandy Patinkin

szül. 1952. 11. 30. (71 éves)
Chicago, Illinois, Amerikai Egyesült Államok
Mandy Patinkin 1952. november 30-án született Chicagóban. Édesanyja egy zsidó szakácskönyv szerzője volt, a család orosz és lengyel zsidó felmenőkkel rendelkezik. Patinkin vallásos légkörben nőtt fel, hétéves korától a helyi zsinagóga kórusában énekelt. Egyetemi tanulmányait a University of Kansasen végezte, majd sikeresen... több»
Mandy Patinkin nem igazán ismert név, de a munkásságát biztosan ismered, valószínűleg az 1987-es A herceg menyasszonya című filmben Inigo Montoyaként nyújtott felejthetetlen alakításából. ("Megölted az apámat, készülj a halálra.") Újabban a CBS Gyilkos elmék című sorozatában és a Showtime Golden Globe-díjas Homeland című sorozatában láthattad. Ilyen filmes és televíziós sikerek mellett Mandy Patinkin valószínűleg egy nagyon kedves fickónak tűnik, ha talán egy kicsit heves is. De saját bevallása szerint rendkívül nehéz együtt dolgozni vele. Mielőtt 2007-ben majdnem tönkretette volna televíziós karrierjét azzal, hogy hirtelen lelépett a Gyilkos elmék című sorozatból, és soha többé nem tért vissza, Patinkin már akkor is úgy viselkedett, mint egy beképzelt sztárocska. A New York Timesnak adott 2013-as interjújában tisztázta a kamera mögötti mocskos múltját. A Chicago Hope című kórházi drámáról beszélve Patinkin így nyilatkozott: "Soha nem hagytam, hogy a rendezők beszéljenek velem, mert annyira el voltam kényeztetve. ... Azt mondtam: 'Ne beszéljetek velem, nem érdekel a véleményetek'. Förtelmesen viselkedtem". Remélhetőleg azóta megváltozott...
#4
Chevy Chase

Chevy Chase

szül. 1943. 10. 08. (80 éves)
Woodstock , New York
Cornelius Crane "Chevy" Chase 1943. október 8-án született Manhattanben. Művészcsaládból származott: édesapja, Edward Tinsley Chase könyvkiadással foglalkozott, míg édesanyja, Cathalene Parker zongoraművész volt. A Bard College-on szerzett angolból diplomát. Felsőfokú tanulmányai alatt rockbandát alapított; egy lemezük meg is... több»
Chevy Chase a showbiznisz leggonoszabb embere hírében áll, és ez az érzés végigkísérte őt a '70-es években a Saturday Night Liveban való rocksztárként való indulásától egészen az NBC sikersorozatában, a Balfékek közösségében való legutóbbi visszatérő szerepléséig. A Gawker összeállított egy praktikus idővonalat Chevy Chase legrosszabb pillanatairól, és a benne szereplő néhány eset határozottan felháborító. A legfontosabbak közé tartozik, hogy ökölharcba keveredett Bill Murray-vel, és hogy azt javasolta, hogy az SNL-ben nyíltan meleg, Terry Sweeney-nek csináljanak egy olyan heti szegmenst, amelyben megmérik, hogy kiderüljön, elkapta-e már az AIDS-et. Úgy tűnik, hogy Chevy Chase-nek van hajlama arra, hogy az embereket a földbe döngölje... 2012-ben tiszta vizet öntött a pohárba, amikor azt mondta: "Senki sem készít fel arra, hogy mi történik, ha híres leszel, és én nem kezeltem jól".
#3
Steven Seagal

Steven Seagal

szül. 1951. 04. 10. (73 éves)
Lansing, Michigan, Amerikai Egyesült Államok
Steven Seagal 1951. április 10-én született Michiganben. Kisfiúként az apja egy alkalommal elvitte őt egy focimeccsre. A félidőben előadott harcművészeti bemutató olyannyira magával ragadta, hogy ettől kezdve a sportnak szentelte életét. Először karatét, majd később aikidót tanult. Végül japánba utazott, hogy a legnagyobb... több»
Szeressük, utáljuk vagy csak elviseljük, Steven Seagal arra született, hogy felháborítson minket. Az igazság az, hogy Steven Seagalt igen nehéz ellehetetleníteni, ami azért meglepő, mert nem áll épp jó ember hírében. Sőt, szinte úgy tűnik, hogy a törvények felett áll, ha hihetünk az évek során ellene felhozott számtalan nemi erőszakkal, szexuális zaklatással és szexkereskedelemmel kapcsolatos vádnak. Ezek közé tartozik a Playboy-modell Jenny McCarthy által felhozott is, aki egy interjúban azt állította, hogy Seagal azt mondta neki, hogy vegye le a ruháját egy privát meghallgatáson a Száguldó erőd 2 című filmhez, annak ellenére, hogy a filmben nem szerepel meztelenség. Aztán ott volt az az eset, amikor John Leguizamo azt állítja, hogy Seagal maximális erővel lökte neki a falnak az 1996-os Végrehajtási határozat forgatásán, mindezt azért, mert Leguizamo nevetett valamin, amit Seagal mondott, mert azt hitte, hogy az egy vicc. Nem vicc volt. "Azt akartam mondani, hogy milyen nagy és kövér, és hogy úgy fut, mint egy lány" - mondta később Leguizamo - "de nem tudtam, mert nem volt elég levegőm".  
#2
Val Kilmer

Val Kilmer

szül. 1959. 12. 31. (64 éves)
Los Angeles - Kalifornia - Amerikai Egyesült Államok
Val Kilmer 1959. december 31-én született Los Angelesben, ereiben édesanyja részéről svéd, édesapja részéről angliai, francia és indián vér keveredik. Kevin Spacey-vel járt a középiskolába, majd színésznek tanult a Hollywood Professional School és a Julliard School fala között. A ’80-as évek elején színházakban játszott,... több»
Néha Val Kilmer hírneve már jóval előbb megjelenik egy szobában, mint ő maga. Ami a színészi bunkóságokat illeti, Val Kilmer a lista élén áll. Kilmer 1995-től kezdve a Mindörökké Batman című filmmel a kamera mögötti viselkedéséről ismert. Valójában állítólag már 12 éves kora óta maximalista, amikor is a The Telegraph szerint kilépett egy hamburgerreklámban játszott szerepből, mert nem találta "a karaktere motivációját". A Mindörökké Batman forgatásának befejezése után Joel Schumacher rendező egy interjúban azt mondta, hogy Val Kilmer "gyerekes és lehetetlen". Ezt ugyanaz a fickó mondta, aki később a Batman és Robin rendezője volt (amiben véletlenül nem Kilmer játszotta a főszerepet). De a Dr. Moreau szigete volt az a film, ahol Val Kilmer igazán kiteljesedett, azok szerint, akik vele dolgoztak. A film elkészítése után a rendező, John Frankenheimer azt mondta: "Soha többé nem fogom megmászni a Mount Everestet, és soha többé nem fogok Val Kilmerrel dolgozni".
#1
Wesley Snipes

Wesley Snipes

szül. 1962. 07. 31. (61 éves)
Orlando, Florida, Amerikai Egyesült Államok
Wesley Snipes a Florida állam béli Orlandóban született. Már fiatalon érdeklődött a színészet iránt, így a középiskolai tanulmányait a Manhattan High Scool előadóművészet szakán kezdte meg, azonban még az iskolai évek alatt Snipes családja elköltözött. Négy év múlva tért vissza, és a S.U.N.Y. színvonalas drámaképzésén... több»
Wesley Snipes rossz hírnévre tett szert Hollywoodban - egyrészt adócsalásért való elítélése, másrészt forgatási bohóckodásai miatt, amelyek leginkább a 2004-es Penge: Szentháromság forgatása után láttak napvilágot. Patton Oswalt szerint, aki őrültnek nevezte Snipest, a sztár "ki sem jött a lakókocsijából, és egész nap füvet szívott". Oswalt elmesélt egy sokkal komolyabb incidenst is, amikor Snipes "megpróbálta megfojtani a rendezőt, David Goyert", ami után Goyer megpróbálta kirúgni őt a projektből - ami "annyira kiborította Wesley-t, hogy a forgatás hátralévő részében csak Post-it-cetliken keresztül kommunikált a rendezővel". És minden egyes post-it cetlit úgy írt alá, hogy "Pengétől"." Miután a Penge: Szentháromság forgatása véget ért, Snipes beperelte Goyert és a New Line Cinema-t, azt állítva, hogy visszatartották a fizetése egy részét, és nem engedték, hogy részt vegyen a kreatív folyamatban. Állítólag azért is felháborodott, mert a képernyőidő egy részét csökkentették Jessica Biel és Ryan Reynolds javára. A keresetet később peren kívül rendezték.