Hírességek, akik megpróbálták kirúgatni a kollégájukat

A szórakoztatóiparnak is megvannak a maga sötét bugyrai, amelyekben bizony nem egy híresség elmerült. Állandó versengések a szerepekért, aztán ha egyszer sikerült megnyerni a pozíciót, akkor is előfordulhat, hogy ellenséges környezetbe kerülnek - ennek pedig sok oka lehet.

2022.05.14   olvasottság: 2426x   szerző: Hupka Adrián  

A legtöbb esetben a stáb és a színészek kellemes érzésekkel távoznak a forgatásról, gyakran egyfajta második családként működnek együtt. De előfordul sajnos, hogy kisebb-nagyobb súrlódások keletkeznek a kollégák között, és ezek a viták elfajulhatnak.

Az ilyen ellentétek vezettek végül ahhoz, hogy egyes színészek megpróbálták eltávolítani a produkcióból kollégáikat pozíciójuk, kapcsolataik, esetleg puszta akaratuk segítségével.

#10
Janet Hubert

Janet Hubert

szül. 1956. 01. 13. (66 éves)
Chicago, Illinois, Egyesült Államok
Janet Louise Hubert Chicagóban született. Legismertebb alakítása a pimasz, szellemes, kifelé forduló, védelmező anyuka a The Fresh Prince of Bel-Air (1990) című sikersorozatban. Janet Hubert gyermekkorának nagy részét Momence-ben töltötte. Ez akkor változott meg, amikor ösztöndíjat nyert a New York-i Julliard Schoolba. A Juilliard... több»
A Kaliforniába jöttem rajongói biztos emlékeznek arra, hogy Viv néni szerepét a hat évadon keresztül két színész is játszotta. A váltás azért történt, mert Hubert összeveszett mindenkivel. Will Smith elmondása szerint lenézte fiatalabb színésztársait és inkább a "Viv néni Bel-Air-ben" című sorozaton akart volna dolgozni. Állandóan szidta kollégáit, akik Will Smith vezetésével végül felszólaltak ellene, és elérték, hogy eltávolítsák a produkcióból. Egyes híresztelések szerint egyenesen kirúgták a sorozatból, de egy másik forrás azt állítja, hogy hihetetlenül alacsony ajánlatot kapott a negyedik évadra, amit nem fogadhatott el.
#9
Charlie Sheen

Charlie Sheen

szül. 1965. 09. 03. (56 éves)
New York City - New York - Amerikai Egyesült Államok
Charlie Sheen, született Carlos Irwin Estevez, Martin Sheen legfiatalabb fia. Már fiatal korában is nagy volt a versengés közte és bátyja, Emilio Estevez között. Nem volt jó tanuló, és a rendszertelen iskolalátogatás miatt pár héttel az érettségi előtt kirúgták a középiskolából. Még iskolás évei alatt felfedezte fel magában a... több»
Mindannyian tudjuk, hogy Charlie sosem riadt vissza a vitáktól. A Két pasi - meg egy kicsi című sorozatból is kivágták kiszámíthatatlan viselkedése és Chuck Lorre elleni nyilatkozatai miatt. Nem sokkal ezután Charlie-n volt a sor, hogy eltávolítson valakit egy sorozatból, történetesen Selma Blairt a Nyugi, Charlie!-ból. A színésznő hangot adott elégedetlenségének Sheen viselkedésével kapcsolatban, aki ezt nem tűrte, és azzal fenyegette a sorozat készítőit, hogy távozik, ha nem szabadulnak meg a színésznőtől. Végül Selma beadta a derekát, és távozott, azonban azzal fenyegetőzött, hogy beperli a stúdiót és a színészt is.
#8
America Ferrera

America Ferrera

szül. 1984. 04. 18. (38 éves)
Los Angeles, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
America Georgine Ferrera 1984.április 18-án született Los Angeles-ben Kalifornia államban. 5 idősebb testvére van. Anyja América Griselda Ayes és apja Carlos Gregorio Ferrera eredetileg Honduras-ból származnak. 7 éves korában szülei elváltak és apja visszament Honduras-ba. A Calabash Street Elementary School-ban, majd a George Ellery Hale... több»
Négy évadon keresztül a Ki ez a lány?(Ugly Betty) volt az egyik legsikeresebb sorozat a világon. Ezt kihasználva a sorozat sztárja eltávolította Lindsay Lohant a sorozatból, amikor az elkezdett "arcoskodni". A színésznő hat részen keresztül szerepelt volna a szériában, de Ferrera kérésére ezt négyre csökkentették, miután rámutatott, hogy elviselhetetlen Lohan viselkedése. A híresztelések alapján túl nagy kísérettel járt a forgatásokra, állandóan dohányzott és hatalmas rumlit hagyott maga után. Egy jelenet forgatása közben le kellett tolnia a nadrágját Ferrera előtt, és Lohan szándékosan nem viselt alsóneműt, ez pedig kényelmetlen helyzetbe hozta a főszereplő színésznőt. Sajnos nem tudjuk, mennyire igazak ezek az állítások, de Lindsey Lohan gyorsan távozott, az biztos.
#7
Kirk Cameron

Kirk Cameron

szül. 1970. 10. 12. (51 éves)
Panorama City, Los Angeles, Kalifornia, Egyesült Államok
Kirk Cameron 1970. október 12-én született Los Angelesben, az Egyesült Államokban. Barbara Bausmith és Robert Cameron gyermekeként látta meg a napvilágot, szülei nyugdíjas tanárok. Nagycsaládban nőtt fel, húga, Candace Cameron Bure később befutott színésznő lett. Cameron kilencéves korában kezdett színészkedni, első szerepét egy... több»
A színészt manapság lelkészi munkája miatt ismerhetjük, de először a Growing Pains című sorozat forgatásai során ismerkedett meg a vallással. Ez vezetett végül ahhoz is, hogy Julie McCullough végül távozni kényszerült a sorozatból. A színésznő elmondása szerint Cameron panaszkodni kezdett a sorozat producereinek, amikor kiderült, hogy Julie szerepelt régebben a Playboy lapjain. Ez nehezen tudta összeegyeztetni újonnan talált hitével. Sőt, mi több, azért is kirúgatott embereket, ha káromkodtak, és kivágott jeleneteket, ha azok nem feleltek meg a vallásának.
#6
Lucy Liu

Lucy Liu

szül. 1968. 12. 02. (53 éves)
Queens - New York City - New York - Amerikai Egyesült Államok
Lucy Alexis Liu 1968. december 2-án született Queensben, New Yorkban, az Egyesült Államokban, bevándorló szülők gyermekeként. Édesanyja pekingi, édesapja sanghaji születésű. Lucy ugyan amerikaiként nőtt fel, de mindig fontos volt számára az ázsiai kulturális öröksége is. Liu a Stuyvesant High Schoolban érettségizett, majd a New... több»
A Charlie angyalai: Teljes gázzal 2003-ban került bemutatásra, és talán mindenkinek feltűnt Bill Murray hiánya. Az első filmben ő játszotta Charlie jobbkezét, aki végig segített a lányoknak. A második részben Bernie Mac érkezett a helyére. Vajon mi is történhetett? A történet szerint Murray és Lucy Liu kapcsolata az első rész során horrorisztikusan alakult. Sokat vitáztak, Murray nyíltan leszólta Liu színészi képességeit. Bill Murray ezt egy későbbi interjúban elismerte és leszögezte, hogy gyorsan igyekszik megszabadulni azoktól, akiket szakszerűtlennek tart. Mindezek után Lucy Liu azt követelte a Columbia Picturestől, hogy ne hozzák vissza a színészt a második részre. Végül nem alkalmazták Murray-t a folytatásban.
#5
Alec Baldwin

Alec Baldwin

szül. 1958. 04. 03. (64 éves)
Amityville, New York, Amerikai Egyesült Államok
Alexander Rae Baldwin 1958. április harmadikán született a New York államban található Amityville-ben. A Baldwin színészcsalád legidősebb gyermeke; három öccse szintén ezt a hivatást választotta. Rajtuk kívül még van két húga. Édesanyja történelem és szociológia szakos középiskolai tanárként, édesapja fociedzőként... több»
2013-ban Baldwin szerepet kapott az Árvák című Broadway produkcióban. Shia LaBeouf is játszott volna a darabban, azonban bohóckodásai miatt Baldwin ki akart szállni a produkcióból. A fejesek pedig úgy látták jónak, ha inkább a fiatal színésztől szabadulnak meg. Baldwin később egy interjú során elmagyarázta, hogy volt egy próba, ami során Shia kiakadt, hogy a többi színész visszafogja őt. Különösen Alec Baldwint emelte ki, aki szerinte túl lassan mondta a szöveget. Ezután Baldwin szólt a színpadmesternek, hogy vagy ő megy, vagy a fiú, és végül úgy döntött, ő távozik. Ezt a producerek nem engedhették, így LaBeouf repült.
#4
John Stamos

John Stamos

szül. 1963. 08. 19. (58 éves)
Cypress, Kalifornia, US
John Philip Stamos 1963. augusztus 19-én született William „Bill” John Stamos restaurátor és Loretta Phillips modell gyermekeként a Kaliforniában található Cypress-ben. Apja görög származású, míg édesanyja ír felmenőkkel rendelkezik. Anyja eredeti neve Stamotopoulos volt. A színésznek két húga van, Janeen és Alaina, akik... több»
Stamos egy interjúban elismerte, hogy valóban megpróbálta eltávolítani az Olsen-ikreket a Bír-lakból, és valamilyen szinten sikerrel is járt, mivel a testvérpárt egy rövid időre ki is rúgták. A képernyőkön nagyon jól kijöttek egymással, viszont Stamos megelégelte, hogy a forgatások döcögősen mentek a gyerekek miat, akik, gyerekektől elvárható módon, nehezen kezelték az állandó munkát és a nyomást. A People magazinnak a színész elmondta azt is, hogy az ő kérésére távoztak az ikrek a sorozatból, viszont akiket helyettük találtak, annyira nem működtek a felállásban, hogy végül visszahívták a lányokat. Stamosnak pedig el kellett fogadnia döntésüket.
#3
Ryan Gosling

Ryan Gosling

szül. 1980. 11. 12. (41 éves)
London, Ontario, Kanada
Ryan Thomas Gosling 1980. november 12-én született Kanadában, Ontarióban. Szülei, Thomas és Donna mormon vallásúak. Ryannek egy nővére van, Mandi. Tanulmányait a Cornwall Collegiate and Vocational High Schoolban kezdte, ahol a művészetek és a színjátszás terén is kitűnt kortársai közül. Miután Burlingtonba költöztek, majd a... több»
A 2004-ben megjelent Szerelmünk lapjai volt az a film, ami Ryan Gosling és Rachel McAdams karrierjét is beindította. Ennek ellenére a forgatás pokol volt mindkettőjük számára, mivel egyszerűen fogalmazva utálták egymást. A filmvásznon erős volt köztük a kémia, és nagyon szép párost alkottak, azonban amint lekapcsolták a kamerákat, folyamatosan veszekedtek. A helyzet odáig fajult, hogy Gosling minden esetben beugrót kért, ha együtt szerepeltek egy jelenetben, és lehetséges volt ennek a kivitelezése. A producerek megelégelték az egészet, és összehívtak egy különleges ülést a két színésszel. A történet szerint Gosling mindent elkövetett azért, hogy kirúgassa a színésznőt. Viszont egy heves vita után képesek voltak félretenni nézeteltéréseiket, és befejezni a filmet. Sőt, olyan jól ment a kibékülés, hogy 2005 és 2007 között a valóságban is egy párt alkottak.
#2
Tori Spelling

Tori Spelling

szül. 1973. 05. 16. (49 éves)
Los Angeles, Kalifornia, U.S.
Victoria Davey Tory Spelling a kalifornia Los Angelesben született 1973. május 16-án. Apja Aaron Spelling producer, anyja Carole Gene Marer televíziós személyiség. Zsidó neveltetésben részesült, de ünnepelték a Karácsonyt is. Egy testvére van, Randy, aki szintén színész. A Beverly Hills-i középiskolába tanult, majd a diplomát a... több»
Ha egy hosszútávú projekten dolgozol az utolsó dolog, amit tenni akarsz, hogy felbosszantod az egyik producer lányát. Shannen Doherty ezt a saját bőrén tapasztalta meg a Beverly Hills 90210 munkálatai során. A híresztelések szerint Shannen gyakran összeütközésbe került Jennie Garth-szal. Viszont nem Jennie rúgatta ki végül, hanem Tori Spelling. Konkrétan egy verekedés után történt ez, amikor a két lányt a műsor férfi szereplői választották szét. Tori ezt elmondta az édesapjának, Aaron Spellingnek, aki intézkedett, és Shannen a negyedik évad közepén búcsút mondott. Ennek ellenére a producer adott egy újabb esélyt a színésznőnek a Bűbájos boszorkák című sorozatban. Sajnos rosszul tette, mert Shannon minősíthetetlen viselkedése következtében a harmadik évadban eltávolították a projektből, és karaktere meghalt az évad végén.
#1
Sylvester Stallone

Sylvester Stallone

szül. 1946. 07. 06. (75 éves)
New York City, New York, Amerikai Egyesült Államok
Michael Sylvester Gardenzio Stallone, becenevén Sly, 1946. július 6-án született New Yorkban, egy emigráns olasz család gyermekeként. Ereiben olasz, orosz és francia vér is csörgedezik. Születésekor egy komplikáció következtében arcának bal fele lebénult. Szülei kilenc éves korában elváltak, ezt követően sokat költöztek, ezért... több»
Sylvester Stallone a tapasztalatok alapján a csirkezsírnál és a mustárnál húzza meg a határt. Az 1974-es A lordok Bandája forgatása során az akkor már Rockyként ismert sztár ultimátumot adott a producereknek, ami végül ahhoz vezetett, hogy kirúgták Richard Gere-t. Stallone elmondása szerint sosem voltak egymásnak szimpatikusak karrierjük elején, az olasz származású színésznek főleg az nem tetszett, hogy Gere motoros dzsekiben pózolt a forgatáson, és úgy tett, mintha nagyon rosszfiús lenne. Idővel a verekedős jelenetek túlságosan valóságossá váltak köztük, végül egy ebédszünetben csúcsosodott ki az ellentét. Stallone egy hot-doggal egy Toyota hátsó ülésén keresett menedéket, Gere pedig beült mellé egy adag mustáros csirkével. Sly figyelmeztette, hogy ha összezsírozza őt, annak következményei lesznek. Gere bátran harapott egyet a csirkébe, majd egy zsíros-mustáros rakéta landolt a kollégája nadrágján. Stallone erre könyökkel fejbevágta, és eltávolította az autóból. Ekkor jött el a pillanat, amikor a producereknek dönteniük kellett, ki megy és ki marad. Richard Gere kényszerült távozásra, és Stallone szerint máig neheztel rá.