10 hollywoodi sztár, akiről nem tudtad, hogy játszottak a Star Wars filmekben (galéria)

Azt talán sokan tudják, hogy a mindössze 12 éves Keira Knightley-t láthattuk Natalie Portman mellett a Star Wars-előzménytrilógia filmjeiben, míg a legutóbbi trilógia kapcsán rengeteg cameóról hallhattunk. De ezt tudtad, hogy A drót sztárja, Dominic West is játszott a Star Wars franchise filmjeiben, vagy a hollywoodi vígjátékok ünnepelt színésznője, Rose Byrne, sőt, A hobbit franchise főszerepét alakító Richard Armitage is? Nos, alábbi galériás listánkban olyan sztárokat mutatunk, akikről nem tudtad, vagy már régen meg is feledkeztél, hogy tiszteletüket tették a messzi-messzi galaxisban.

#10
Simon Pegg

Simon Pegg

szül. 1970. 02. 14. (54 éves)
Brockworth - Gloucestershire - England - Egyesült Királyság
Simon John Pegg brit humorista, író, valamint televíziós és filmes színész. 1970. február 14-én született Gloucesterben, Angliában. Egyke gyermek volt, szülei Gillian Rosemary állami dolgozó és John Henry Beckingham jazz zenész. Szülei hétéves korában elválltak. Pegg angol irodalmat tanult a Statford Upon Avon Collegeban és a... több»
Az ébredő Erő
#9
Terence Stamp

Terence Stamp

szül. 1938. 07. 22. (85 éves)
Stepney, London, England, Egyesült Királyság
Terence Stamp 1938. július 22-én született Londonban. Szülei Thomas Stamp és Ethel Esther Perrott. Négy testvére van, akik közül ő a legidősebb. Édesapja munkája miatt keveset volt otthon, mivel a kereskedelmi flottánál dolgozott, ezért többnyire édesanyja és nagynénjei nevelték. Édesanyja elvitte a Beau Geste című filmre a moziba... több»
Baljós árnyak
#8
Julian Glover

Julian Glover

szül. 1935. 03. 27. (89 éves)
London, England
Julian Glover 1935. március 27-én látta meg a napvilágot Londonban, az Egyesült Királyságban. Édesanyja, Honor Ellen Morgan a BBC újságírója volt, édesapja, Claude Gordon Glover a BBC rádiójánál dolgozott. Angol, skót és walesi gyökerekkel büszkélkedhet. Tanulmányait a Bristol Grammar Schoolban és az Alleyn's Schoolban folytatta.... több»
A birodalom visszavág
#7
Bai Ling

Bai Ling

szül. 1966. 10. 10. (57 éves)
Chengdu, Kína
Kínai-amerikai színésznő, akinek leghíresebb munkái közé tartoznak olyan filmek, mint “The Crow”, “Red Corner”, “Crank: High Voltage”, “Three... Extremes”, “Wild Wild West”, “Anna and the King and Southland Tales”, és tovább tévé műsorokban mint az “Entourage” és a “Lost”. Édesapja Bai Yuxiang, zenész volt... több»
A Sith-ek bosszúja
#6
Keira Knightley

Keira Knightley

szül. 1985. 03. 26. (39 éves)
London, United Kingdom
Keira Christina Knightley 1985. március 26-án született Teddingtonban, Middlesex-ban, Angliában. Szülei mindketten szakmabeliek: édesapja, Will Knightley, színész, édesanyja, Sharman Macdonald pedig színésznőből avanzsált forgatókönyvíróvá. Van egy bátyja, Caleb. Keira már fiatalon tudta, hogy színésznő szeretne lenni, de a... több»
Baljós árnyak
#5
Sofia Coppola

Sofia Coppola

szül. 1971. 05. 14. (52 éves)
New York City, New York, Amerikai Egyesült Államok
Sofia Carmina Coppola, Francis Ford Coppola lánya, 1971. május 14-én született New Yorkban, miközben édesapja épp egyik mesterművét, A keresztapa (1972) című filmet forgatta. Filmrendezőként, színésznőként és producerként is tevékenykedik. Ő volt az első rendezőnő, akit valaha Oscar-díjra jelöltek. Már fiatalon feltűnt a... több»
Baljós árnyak
#4
Joel Edgerton

Joel Edgerton

szül. 1974. 06. 23. (49 éves)
Blacktown, New South Wales, Ausztrália
Joel Edgerton 1974. június 23-án született Blacktownban, New South Walesben, Ausztráliában, Michael és Marianne Edgerton fiaként. Egy testvére van, Nash, aki szintén a filmiparban tevékenykedik. Joel 1991-ben végzett a The Hills Grammar Schoolban, majd a University of Western Sydneybe került, ahol a Nepean Drama Schoolban képezte magát... több»
A Sith-ek bosszúja
#3
Rose Byrne

Rose Byrne

szül. 1979. 07. 24. (44 éves)
Sydney, Ausztrália
Rose Byrne 1979. július 24-én született Sydney-ben, Ausztráliában. Édesanyja alapiskolás ügyintéző, édesapja piackutató. Ereiben skót és ír vér csörgedezik. Első szerepét 15 évesen, 1994-ben kapta, melyet követően olyan televíziós sorozatban kapott szerepet, mint a Szívtipró gimi, az Echo Point vagy a Wildside. 1999-ben került... több»
A klónok támadása
#2
Dominic West

Dominic West

szül. 1969. 10. 15. (54 éves)
Sheffield, Yorkshire, England, Egyesült Királyság
Dominic Gerard Fe West 1969. október 15-én született Sheffieldben, az Egyesült Királyságban.Édesanyja, Pauline Mary színésznő, édesapja, Thomas Geroge Eagleton West gyártulajdonos. Hat testvére van, öt lány és két fiú. Középiskolai tanulmányait Dublinban folytatta, majd a Guildhall School of Music And Drama képzésén szerzett... több»
Baljós árnyak
#1
Richard Armitage

Richard Armitage

szül. 1971. 08. 22. (52 éves)
Leicester, England, Egyesült Királyság
Richard Armitage 1971. augusztus 22-én született az angliai Huncote-ben. Csellózni és fuvolázni tanult a Brockington College-en, de a Pattison College-en már táncot és színészetet is hallgatott. Ezt követően hat hétig egy cirkuszban dolgozott Budapesten, hogy színésztársasági igazolványát elnyerhesse. Visszatérve zenés színházi... több»
Star Wars I. rész - Baljós árnyak