#10
Brad Pitt

Brad Pitt

szül. 1963. 12. 18. (60 éves)
Shawnee - Oklahoma - Amerikai Egyesült Államok
Brad Pitt Oklahomában született, de a Missouri állam béli Springfieldben nőtt fel. Középiskolás éveiben főleg sporttal foglalkozott, az iskolai tanács tagja volt és érdeklődéssel fordult az iskolai musicalek felé. A Missouri Egyetemen újságírást tanult (főleg reklám szakirányban), de ezen kívül különféle iskolai szórakoztató... több»
#9
Julia Louis-Dreyfus

Julia Louis-Dreyfus

szül. 1961. 01. 13. (63 éves)
New York City - New York - Amerikai Egyesült Államok
Julia Scarlett Elizabeth Louis-Dreyfus  1961. január 13-án született New York városában. Édesanyja az ismert író, Judith Lefever. Apja Gérard Louis-Dreyfus, a Louis Dreyfus Energy Services elnöke. Amerikai, francia és német felmenőkkel rendelkezik. Apai dédapja Léopold Louis-Dreyfus alapította 1851-ben vállalatukat. Szülei a gyermek... több»
#7
Demi Moore

Demi Moore

szül. 1962. 11. 11. (61 éves)
Roswell, New Mexikó, US
Demi Moore 1962. november 11-én született Új-Mexikóban. Nem volt könnyű gyermekkora, állandó problémákkal küzdött az iskolában, édesapja munkanélküli szerencsejáték-függő volt, aki nem szentelt túl sok figyelmet lányának. Apja elhagyta a családot, édesanyja újra férjhez ment, de továbbra is nehéz anyagi körülmények... több»
#6
Jada Pinkett Smith

Jada Pinkett Smith

szül. 1971. 09. 18. (52 éves)
Baltimore, Maryland, Amerikai Egyesült Államok
Jada Koren Pinket Smith 1971. szeptember 18-ám látta meg a napvilágot az amerikai Maryland állambeli Baltimore városában. Jada nem csupán színésznő, hanem producer, rendező, író, énekes és dalszövegíró is, valamint az üzleti világ sem áll távol tőle. Nevét édesanyja kedvenc szappanopera színésznőjéről, Jada Rowland... több»
#5
Justin Timberlake

Justin Timberlake

szül. 1981. 01. 31. (43 éves)
Memphis, Tennessee, Amerikai Egyesült Államok
Justin Timberlake 1981-ben született Tennessee állam béli Memphisben. Már gyerekkorában élénk érdeklődést mutatott a zene és a tánc iránt, egészen fiatalon pedig a Dance Like New Kids On The Block néven meghirdetett táncverseny győztese lett. A televízióban először 11 évesen a Star Search című műsorban jelent meg, ahol country... több»
#4
Ashton Kutcher

Ashton Kutcher

szül. 1978. 02. 07. (46 éves)
Cedar Rapids, Iowa, Amerikai Egyesült Államok
Ashton Kutcher 1978. február 7-én született Iowa államban. Egy nővére és egy ikertestvére (Michael Kutcher) van. A gimnáziumi évei alatt focizott és birkózott. A sport mellett a színjátszás is érdekelte, szerepet vállalt az iskolai színdarabokban és musicalekben is. Az érettségi után végül biokémiát kezdett tanulni, de... több»
#3
Angelina Jolie

Angelina Jolie

szül. 1975. 06. 04. (48 éves)
Los Angeles - Kalifornia - Amerikai Egyesült Államok
Angelina Jolie 1975. június 4-én született Los Angelesben. Színészcsaládból származik: szülei, keresztszülei és testvére egyaránt színészek. Jolie német és szlovák felmenőkkel rendelkezik. Tanulmányait a neves Lee Strasberg Színházi Intézetben folytatta. 14 évesen otthagyta az iskolát, és modellként kezdett el dolgozni, azonban... több»
#2
Bill Clinton

Bill Clinton

szül. 1946. 08. 19. (77 éves)
Hope, Arkansas, Amerikai Egyesült Államok
Bill Clinton William Jefferson Blythe III néven született 1946. augusztus 19-én az Arkansas államban található Hope városában, az Amerikai Egyesült Államokban. Hot Springsben nőtt fel. Édesapját már a születése előtt elveszítette, édesanyja egy Roger Clinton nevű autókereskedővel kötött házasságot, aki később a nevére vette... több»
#1
Megan Fox

Megan Fox

szül. 1986. 05. 16. (37 éves)
Rockwood - Tennessee -USA
Megan Denise Fox 1986. május 16-án született Rockwoodban, Tennessee államban. Ír, francia és cherokee vér is csörgedezik az ereiben. Szülei kiskorában elváltak, ő és nővére édesanyjukkal maradtak. Gyerekkorában táncolt és tagja volt az iskolai kórusnak. 10 éves volt, amikor Floridába költöztek, és 13, amikor komolyabban kezdett... több»