A legbosszantóbb A-listás színészek az ranker.com alapján

#10
Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow

szül. 1972. 09. 27. (51 éves)
Los Angeles, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Gwyneth Kate Paltrow 1972. szeptember 27-én született Los Angelesben. Anyja Blythe Danner színésznő, apja Bruce Paltrow író, producer. New Yorkban járt magániskolába. Később művészettörténetet tanult a Kaliforniai Egyetemen, Santa Barbarában, de mielőtt megszerezhette volna a diplomáját, félbehagyta a tanulmányait, mert a... több»
#9
Charlie Sheen

Charlie Sheen

szül. 1965. 09. 03. (58 éves)
New York City - New York - Amerikai Egyesült Államok
Charlie Sheen, született Carlos Irwin Estevez, Martin Sheen legfiatalabb fia. Már fiatal korában is nagy volt a versengés közte és bátyja, Emilio Estevez között. Nem volt jó tanuló, és a rendszertelen iskolalátogatás miatt pár héttel az érettségi előtt kirúgták a középiskolából. Még iskolás évei alatt felfedezte fel magában a... több»
#8
Tori Spelling

Tori Spelling

szül. 1973. 05. 16. (50 éves)
Los Angeles, Kalifornia, U.S.
Victoria Davey Tory Spelling a kalifornia Los Angelesben született 1973. május 16-án. Apja Aaron Spelling producer, anyja Carole Gene Marer televíziós személyiség. Zsidó neveltetésben részesült, de ünnepelték a Karácsonyt is. Egy testvére van, Randy, aki szintén színész. A Beverly Hills-i középiskolába tanult, majd a diplomát a... több»
#7
Ben Stiller

Ben Stiller

szül. 1965. 11. 30. (58 éves)
New York City, New York, Amerikai Egyesült Államok
Benjamin Edward Stiller 1965. november 30-án született New York Cityben. Szülei, Anne Meara és Jerry Stillers színészek, és gyakran vitték el őt és nővérét, Amyt a forgatásokra, akivel már fiatalon amatőr filmeket készített. Tíz évesen vendégszerepelt anyja sorozatában, de ekkoriban még közelebb érezte magához a színpadot,... több»
#6
Kristen Stewart

Kristen Stewart

szül. 1990. 04. 09. (34 éves)
Los Angeles, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Kristen Jaymes Stewart 1990. április 9-én született Los Angelesben, az Egyesült Államokban. Ausztrál származású édesanyja és édesapja a filmiparban dolgozik, így lányuk már korán a színészet világában találta magát. Kristennek egy bátyja van, Cameron, és két örökbefogadott öccse, Dana és Taylor. Kristenre alig 8 éves... több»
#5
Shia LaBeouf

Shia LaBeouf

szül. 1986. 06. 11. (37 éves)
Los Angeles, Kalifornia, U.S
Shia LeBouf 1986. június 11-én született Los Angelesben. Szülei zsidó és francia felmenőkkel rendelkeztek, édesanyja táncos, majd képzőművész, édesapja vietnámi veterán katona volt. Hogy a zűrös családi életből kimeneküljön, LeBouf 10 évesen már komikusként lépett fel a helyi klubokban. Bevallása szerint a Disney Channel Even... több»
#4
Will Smith

Will Smith

szül. 1968. 09. 25. (55 éves)
Philadelphia, Pennsylvania, Amerikai Egyesült Államok
Willard Christopher Smith Jr. 1968. szeptember 25- én született a pennsylvaniai Philadelphia városában. Édesanyja, Caroline Bright iskolaigazgató volt, apja, id. Willard Carroll Smith pedig mérnök. Megnyerő és ravasz viselkedésével nyerte el a "Prince" becenevet - ebből lett később a Fresh Prince művésznév, Smith ugyanis gyerekkorában... több»
#3
Angelina Jolie

Angelina Jolie

szül. 1975. 06. 04. (48 éves)
Los Angeles - Kalifornia - Amerikai Egyesült Államok
Angelina Jolie 1975. június 4-én született Los Angelesben. Színészcsaládból származik: szülei, keresztszülei és testvére egyaránt színészek. Jolie német és szlovák felmenőkkel rendelkezik. Tanulmányait a neves Lee Strasberg Színházi Intézetben folytatta. 14 évesen otthagyta az iskolát, és modellként kezdett el dolgozni, azonban... több»
#2
Adam Sandler

Adam Sandler

szül. 1966. 09. 09. (57 éves)
Brooklyn, New York, Amerikai Egyesült Államok
Adam Richard Sandler 1966. szeptember 9-én született Brooklynban, New Yorkban, az Egyesült Államokban. Édesanyja, Judy nővér, édesapja, Stanley villanyszerelő. A család mindkét ága orosz gyökerekkel rendelkezik. Öt éves korában a család New Hampshire-be, Manchesterbe költözött, a színész itt végezte el a középiskolát, majd New... több»
#1
Tom Cruise

Tom Cruise

szül. 1962. 07. 03. (61 éves)
Syracuse, New York, U.S
Thomas Cruise Mapother 1962. július 3-án született a New York állam béli Syracuse-ban. Egy testvére van, Lee Ann. Gyerekkorában sokat költöztek, ezért többször kellett iskolát váltania, és nehezen ment neki a tanulás is. 1974-ben szülei elváltak, Tom és testvére anyjánál maradt. A legtöbb színészhez hasonlóan karrierjét... több»