#10
Melissa Joan Hart

Melissa Joan Hart

szül. 1976. 04. 18. (48 éves)
Smithtown, New York, Egyesült Államok
Melissa Joan Catherine Hart Paula és William Hart első gyermekeként látta meg a napvilágot. Nevét az Allman Brothers zenekar Melissa című dala után, a második nevét, a Joan-t pedig anyai nagymamája után kapta. Négy testvére van: Trisha, Elizabeth, Brian és Emily, majd szülei 1990-ben bekövetkezett válása után még három... több»
#9
Lindsay Lohan

Lindsay Lohan

szül. 1986. 07. 02. (37 éves)
New York City - New York - Amerikai Egyesült Államok
Lindsay Dee Lohan 1986.július 2-án született New Yorkban, az Egyesült Államokban. Szülei Dina Sullivan és Michael Lohan, három testvére, két öccse és egy húga van. Lindsay karrierjét háromévesen gyerekmodellként kezdte az Eileen Ford Agency-nél. Számtalan tévéreklámban szerepelt, feltűnt a Gap, a Pizza Hut és a Wendy’s... több»
#8
Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

szül. 1969. 07. 24. (54 éves)
The Bronx, New York, Amerikai Egyesült Államok
Jennifer Lopez 1969. július 24-én született New Yorkban, apja programozó, édesanyja alapiskolás tanár. Lopez már fialton vonzódott az előadóművészet iránt, szülei pedig mindenben támogatták lányukat. A tánc meghatározónak bizonyult az életében, ugyanis annak köszönhetően indult be karrierje a televízió képernyőin és a... több»
#7
Paula Patton

Paula Patton

szül. 1975. 12. 05. (48 éves)
Los Angeles - Kalifornia - Amerikai Egyesült Államok
Paula Patton 1975. december-5 én született a Kalifornia állam béli Los Angelesben, az Egyesült Államokban. Ügyvéd édesapja afroamerikai, tanár édesanyja kaukázusi, de angol és német felmenőkkel is rendelkezik. A család a 20th Century Fox stúdiójának utcájában lakott, és Paula már gyermekkorában arról álmodozott, hogy egyszer... több»
#6
Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker

szül. 1965. 03. 25. (59 éves)
Nelsonville, Ohio, Amerikai Egyesült Államok
Sarah Jessica Parker 1965. március 25-én született Nelsonville városában, Ohióban. Nyolc testvérével Cincinnatiben nőtt fel. Itt kezdett balettet tanulni, majd később a New York-i American Ballet Theatre-ben játszott. Professzionális karrierje nyolc éves korában indult, amikor A szerepet kapott kis gyufaárus lány című televíziós... több»
#5
Jennifer Aniston

Jennifer Aniston

szül. 1969. 02. 11. (55 éves)
Sherman Oaks - Kalifornia - Amerikai Egyesült Államok
Jennifer Aniston 1969. február 11-én született a kaliforniai Sherman Oaksban. Gyermekkorában szüleivel egy évet Görögországban éltek, majd visszaköltöztek az Egyesült Államok keleti partjára, New Yorkba. A filmezés már fiatalon meghatározta életét, több családtagja is ismert színész. Apja az Életünk napjai című sorozatban... több»
#4
Beyoncé Knowles

Beyoncé Knowles

szül. 1981. 09. 04. (42 éves)
Houston, Texas, Amerikai Egyesült Államok
Beyoncé Giselle Knowles 1981. szeptember negyedikén született a texasi Houstonban. Egy testvére van, Solange. Művészeti iskolába járt, már hét évesen gyermekkórusban énekelt. Tánctudása is kiváló. Egy tehetségkutatónak köszönheti karrierje beindulását, ugyanis barátnőivel fellépett a versenyen, s a Columbia Records felkarolta a... több»
#3
Kristen Stewart

Kristen Stewart

szül. 1990. 04. 09. (34 éves)
Los Angeles, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Kristen Jaymes Stewart 1990. április 9-én született Los Angelesben, az Egyesült Államokban. Ausztrál származású édesanyja és édesapja a filmiparban dolgozik, így lányuk már korán a színészet világában találta magát. Kristennek egy bátyja van, Cameron, és két örökbefogadott öccse, Dana és Taylor. Kristenre alig 8 éves... több»
#2
Janet Jackson

Janet Jackson

szül. 1966. 05. 16. (57 éves)
Gary, Indiana, Amerikai Egyesült Államok
Janet Jackson 1966. május 16-án született az Indiana államában található Gary-ben, az Egyesült Államokban. Katherine Esther Scruse és Joseph Walter Jackson legkisebb gyermekeként látta meg a napvilágot. Még kisgyermek volt, amikor bátyjai már The Jackson 5 néven léptek fel. Az együttes sikerének köszönhetően családjával Los... több»
#1
Malin Akerman

Malin Akerman

szül. 1978. 05. 12. (45 éves)
Stockholm, Svédország
Malin Maria Åkerman 1978. május 12-én született Stockholmban, Svédországban. Édesanyja, Pia modell és aerobik-oktató volt, édesapja, Magnus Åkerman pedig biztosítási bróker. Malin két éves volt, amikor családja Kanadába költözött, majd szülei négy évvel később elváltak és újraházasodtak. A színésznőnek így három... több»