10 híresség, aki idősebb, mint gondolnád

Tisztában vagyunk azzal, hogy senkinek sem érdemes firtatni a korát, az alábbi sztárokkal kapcsolatban azonban egész biztosan sokakban felmerült a kérdés, mi is lehet a titkuk a fiatalos megjelenésre.

Ezúttal pedig nem csupán az öltözködésről van szó, hiszen ezek a színészek az elmúlt évtizedek során mintha egy percet sem öregedtek volna. Ebben persze van némi túlzás, de tegye fel a kezét, aki első ránézésre bármelyikük valódi korát meg tudja állapítani!

 

#10
Julianne Moore

Julianne Moore

szül. 1960. 12. 03. (63 éves)
Fayetteville, Észak-Karolina, Amerikai Egyesült Államok
Julie Anne Smith 1961. december 3-án született az észak-karolinai Fayetteville-ben. Szülei a hadseregnél szolgáltak, édesanyja pszichológus volt, jogász édesapja hadbíró. A család tucatszor költözött egyik támaszpontról a másikra, majd Julie kikötött a Bostoni Egyetem előadóművészi szakán. A diploma után New Yorkba... több»
A színésznő a hatvanadik életévében jár, Moore azonban szemmel láthatóan egy évet sem öregedett A nagy Lebowski megjelenése óta. Hiába, Moore-t még Az éhezők viadalában sem sikerült idősebbre sminkelni, már csak a tippeket várjuk tőle, mi is lehet a titka.
#9
Jim Parsons

Jim Parsons

szül. 1973. 03. 24. (51 éves)
Houston, Texas, Amerikai Egyesült Államok
James Joseph Parsons 1973. március 24-én született a Texas állam béli Houstonban. Édesapja 2001-ben egy autószerencsétlenségben vesztette életét. Édesanyja, Judy alapiskolás tanár, egy húga van, a szintén tanár Julie. Már nagyon fiatalon érdeklődést mutatott a színjátszás iránt, első szerepét hat évesen egy iskolai... több»
Az Agymenők sztárja bizony 48 éves, Sheldonként azonban senki sem gondolta volna róla, hogy akár a harmincadik életévét is betöltötte már a színész. Már csak az a kérdés, hogy Parsons csakugyan rájött az örök ifjúság titkára, esetleg a széria lezárása óta csakugyan nem öregedett egy napot sem. Valószínűleg a fiatalos hajviselet az oka.
#8
Angela Bassett

Angela Bassett

szül. 1958. 08. 16. (65 éves)
New York City, New York, Amerikai Egyesült Államok
Angela Evelyn Bassett amerikai színésznő. 1958. augusztus 16-án született New York Harlem városrészében. Édesanyja Betty Jane, édesapja Daniel Benjamin Bassett. Szülei elváltak, így édesanyjával és testvérével élt együtt St. Petersburg városában. Már fiatalon beleszeretett a színészetbe. Tanulmányait a Boca Ciega High School-ban... több»
Nincs az a tekintet, amely nem rá szegeződik, valahányszor Angela Bassett megjelenik a filmvásznon. A színésznőt a legtöbben valószínűleg a Fekete Párduc királynőjeként ismertek meg. A 63 éves Bassett a mai napig mindenkit elbűvöl megjelenésével.
#7
Ellie Kemper

Ellie Kemper

szül. 1980. 05. 02. (43 éves)
Ellie Kemper 1980. május 2-án született Kansas-ben, Missouri államban, másodikként a négy testvér közül. Édesapja, David Woods Kemper bankárként dolgozott. Anyai nagyapja révén olasz, német és angol gyökerekkel rendelkezik. A család St. Louis-ba költözött, így itt végezte középiskolai tanulmányait. 2002-ben diplomázott... több»
Kemper maga mögé fiatalabb pályatársait vidám és energikus kisugárzásával. Úgy tűnik, hogy az a pezsgés, amely körüllengi a 41 éves színésznőt, továbbra is Hollywood egyik legfiatalosabb csillagává emeli őt.
#6
Matthew McConaughey

Matthew McConaughey

szül. 1969. 11. 04. (54 éves)
Uvalde, Texas, Amerikai Egyesült Államok
Matthew McConaughey 1969. november 4-én született Texas államban. Ereiben skót, ír, angol, német és svéd vér is csörgedezik. Egyike a leghíresebb hollywoodi filmcsillagoknak, filmjei összesen több mint egy milliárd dolláros bevételre tettek szert. Tanulmányait Austinban, a University of Texas falai között végezte. Kezdetben jogi... több»
A színészt nehéz lenne legyőzni lazaságban. Még azután is, hogy a romantikus vígjátékok és a “szörfös” filmek után komolyabb drámai szerepeket kapott. McConaughey 52 éves kora ellenére továbbra is a Tökéletlen időkből megismert huszonévesnek kinéző szereplőjeként fest.
#5
Samuel L. Jackson

Samuel L. Jackson

szül. 1948. 12. 21. (75 éves)
Washington - District of Columbia - Amerikai Egyesült Államok
Samuel Leroy Jackson Washingtonban született, de Dél-Tenesseeben nőtt fel édesanyjával és annak szüleivel. Apja távol élt a családjától, alkoholizmusa fiatalon halálba kergette. Az atlantai Morehouse College diákja volt, először tengerbiológiát tanult, de miután csatlakozott egy amatőr színjátszó csoporthoz eldöntötte, hogy a... több»
A színész közel 176 filmes szerepvállalása után szemmel láthatóan egy napot sem öregedett, hiába próbálkoztak a Marvelnél némi sminkkel, Nick Fury szerepében továbbra is energikus és fiatalos karaktert hozott a 72. életévét taposó Jackson.
#4
Paul Rudd

Paul Rudd

szül. 1969. 04. 06. (55 éves)
Passaic, New Jersey, U.S.
Paul Rudd 1969. április 6-án született Passaicben, az Egyesült Államokban. Édesapja idegenvezető, édesanyja a televíziónál dolgozott eladási ügynökként. Mindketten Angliából származtak, ahova orosz és lengyel zsidókként vándoroltak át, a család eredeti neve Rudnitzky volt. Rudd Kansasben nőtt fel, az egyetemet is itt végezte,... több»
A People magazin 2021-ben az év legszexibb férfijának választotta az 52 éves Paul Rudd színészt, akit a szélesebb nézőközönség alighanem a Marvel filmekből ismert meg. A színész persz ennél jóval gazdagabb filmes karrierrel büszkélkedhet, ám nehéz valódi korát megmondani a filmjeiben.
#3
Keanu Reeves

Keanu Reeves

szül. 1964. 09. 02. (59 éves)
Beirut, Libanon
Keanu Reeves 1964-ben született Bejrút városában, Libanonban. Neve hawaii nyelven azt jelenti: ”szellő a hegyek fölött”. Gyerekkorától vonzódott a színészethez, és már tizenévesként kapott néhány kisebb filmes munkát, az iskolából viszont kibukott, diszlexiával is küzdött. Ügynöke kezdetben K. C. Reeves néven futtatta, mert... több»
Ahogy az sejthető volt, ő nem is hiányozhat erről a listáról. Nehéz feleleveníteni olyan időszakot, amikor Keanu egy kicsit is visszavonult volna a filmezéstől. A színész igencsk színes karrierrel büszkélkedhet, miközben néhány szerepvállalással szinte új életet vitt az akciófilmek világába. De el tudja bárki is hinni, hogy Keanu Reeves már 57 éves?
#2
Jared Leto

Jared Leto

szül. 1971. 12. 26. (52 éves)
Bossier City, Louisiana, Amerikai Egyesült Államok
Jared (Joseph) Leto 1971 december 26-án született a Louisiana állambeli Bossier Cityben. Színészként és zenészként is hírnévre tett szert, ő a népszerű 30 Seconds to Mars rockbanda énekese, gitárosa és dalszerzője. Gyermekkorában számos alkalommal költözésre kényszerültek, éltek Louisianában, Colorádóban, Virginiában és... több»
Letóra nehéz úgy gondolni, mint egy teljesen felnőtt srácra. Úgy tűnik, 49 évesen Leto továbbra is mindent belead az alakításaiba, az pedig már csak hab a tortán, hogy zenészként továbbra is aktívan turnézik a Thirty Seconds to Mars nevű zenekarával.
#1
Salma Hayek

Salma Hayek

szül. 1966. 09. 02. (57 éves)
Coatzacoalcos, Veracruz, Mexikó
Salma Valgarma Hayek-Jimenez 1966. szeptember 2-án született Coatzacoalcosban, Mexikóban. Anyja spanyol, apja libanoni származású. Ötévesen érte a meghatározó filmes élmény, amely után úgy döntött, színésznő lesz: egy helyi moziban látta a Willy Wonka és a csokoládégyár (1971) című filmet. 1991-ig Mexikóban élt és... több»
Noha a Beatriz, mint vendég című filmben aligha szánták a szerepét elbűvölőnek, valahol még mindig elképesztően hangzik, hogy a Desperado sztárja már az 50 év feletti korban jár. Hayek a mai napig mindenkit képes elkápráztatni nem csak a külsejével, hanem színészi teljesítményével és aktivitásával is.