10 hollywoodi sztár, akiket nagyon meglepő módon fedeztek fel

Rendkívüli elszántságot és persze tehetséget igényel az, ha valaki Hollywoodban szeretne babérokra törni, nem titok azonban, hogy egy fényes színészi karrierhez egy nagy adag szerencse is szükségeltetik. Ezek a színészek pedig bizonyították, hogy mindegyikből kijutott nekik, íme 10 olyan hollywoodi sztár, akiket gyakorlatilag az utcán fedeztek fel.

#10
Charlie Hunnam

Charlie Hunnam

szül. 1980. 04. 10. (44 éves)
Newcastle, Egyesült Királyság
Charlie Hunnam 1980. április 10-én született az angliai Newcastle upon Tyne-ban. Diplomáját filmelmélet és filmtörténet szakon szerezte a cumbriai főiskolán. 17 évesen figyelt fel rá egy producer, amint egy cipőüzletben épp részegen randalírozott testvérével, frucsa mód ennek köszönhetően kapott lehetőséget egy gyerekműsorban.... több»
Tinédzserként Hunnam szinte az utolsó pillanatokra hagyta a karácsonyi bevásárlást, amely során egész véletlenül össze is futott a Byker Grove produkciós menedzserével.
#9
Vin Diesel

Vin Diesel

szül. 1967. 07. 18. (56 éves)
New York City, New York, Amerikai Egyesült Államok
Vin Diesel Mark Sinclair Vincent néven született 1967. július 18-án New Yorkban. Nevelőapján (színházi rendező) keresztül került először kapcsolatba a színészkedéssel. 15 évesen kezdett el edzeni és 17 éves korában már kidobóként dolgozott. Főiskolán angol nyelv és irodalom szakon tanult 3 évig, majd otthagyva tanulmányait... több»
Vin Diesel igazi csínytevő volt gyerekkorában, akit rajtakaptak, amint betört egy színházba. Az egészből nem lett végül rendőrségi ügy, az igazgató viszont felajánlott Dieselnek egy szerepet.
#8
Jennifer Aniston

Jennifer Aniston

szül. 1969. 02. 11. (55 éves)
Sherman Oaks - Kalifornia - Amerikai Egyesült Államok
Jennifer Aniston 1969. február 11-én született a kaliforniai Sherman Oaksban. Gyermekkorában szüleivel egy évet Görögországban éltek, majd visszaköltöztek az Egyesült Államok keleti partjára, New Yorkba. A filmezés már fiatalon meghatározta életét, több családtagja is ismert színész. Apja az Életünk napjai című sorozatban... több»
Anistont épp egy benzinkút kasszájánál reklamált, amikor Warren Littlefield is besétált az üzletbe.
#7
Alden Ehrenreich

Alden Ehrenreich

szül. 1989. 11. 22. (34 éves)
Los Angeles, Kalifornia, U.S.
Alden Caleb Ehrenreich 1989. november 22-én látta meg a napvilágot Los Angelesben, Sari és Mark Ehrenreich egyetlen gyermekeként. Édesanyja belső építészként, édesapja könyvelőként dolgozott. Családja zsidó származású, ereiben osztrák, orosz, lengyel és magyar vér is folyik. A színészkedést már általános iskolás évei alatt... több»
A fiatal színészt maga Steven Spielberg fedezte fel egy egyszerű házilag felvett videón.
#6
Haley Joel Osment

Haley Joel Osment

szül. 1988. 04. 10. (36 éves)
Los Angeles, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Haley Joel Osment 1988-ban született Los Angelesben, Kalifornia államban. Egy testvére van, Emily Osment, aki szintén színész. Gyerekként kosarazott, focizott, birkózott és golfozott, utóbbit azóta is nagy lelkesedéssel űzi. 2011-ben diplomázott a rangos New York University's Tisch School of the Arts-ban. Színészi karrierjét négy... több»
A Hatodik érzék castingosai úgy gondolták, érdemes megpróbálni egy IKEA üzletben megtalálni a film főszereplőjét. Szerencséjük is volt, hiszen Haley Joel Osment szülei épp ott vásároltak.
#5
Chris Pratt

Chris Pratt

szül. 1979. 06. 21. (44 éves)
Virginia - Minnesota - Amerikai Egyesült Államok
Christopher Michael Pratt 1979. június 21-én született a minnesotai Virginiában, gyermekkorát a Washington állambeli Lake Stevensben töltötte. Ereiben angol, norvég, német, svájci és francia vér csörgedezik. Középiskola után Hawaii-n pincérkedett, ahol megismerte Rae Dawn Chong színésznőt, aki épp rendezői debütálására... több»
Chris Pratt épp egy étteremben dolgozott felszolgálóként, amikor az egyik asztalnál helyet foglaló Rae Dawn Chong felkérte őt első filmjének egyik szerepére.
#4
Danny Trejo

Danny Trejo

szül. 1944. 05. 16. (79 éves)
Echo Park - Los Angeles - Kalifornia - Amerikai Egyesült Államok
Dan „Danny” Trejo 1944-ben született Los Angelesben. Elég kemény oldalát ismerte meg az életnek, már kamaszkorában drogproblémái voltak és fiatalkorú bűnözőnek számított, később is ki-be járkált a börtönbe. Viszont történetesen épp ez hozta meg neki a szerencsét. Épp mentorálással foglalkozott – a... több»
Bár eredetileg tanácsadóként hívták a Szökevényvonat forgatására, egy volt cellatársa ismerte fel őt, majd beajánlotta a stábnál, hogy segítsen Eric Roberts bunyós jeleneteitnek koreografálásában.
#3
Harrison Ford

Harrison Ford

szül. 1942. 07. 13. (81 éves)
Chicago - Illinois - Amerikai Egyesült Államok
Harrison Ford 1942. július 3-án született az Illinois állam béli Chicagóban. Tanulmányait a Wisconsini Ripon Főiskola angol irodalom és filozófia szakán végezte. A főiskola évei alatt drámaórákat is látogatott, de végül nem diplomázott le. Mary Marquardt-tal, későbbi feleségével, színészi ambíciókkal Los Angelesbe... több»
Harrison Ford díszletmunkásként dolgozott A keresztapa forgatásán, ahol megismerkedett egy bizonyos George Lucasszal.
#2
Jason Statham

Jason Statham

szül. 1967. 07. 26. (56 éves)
London, England, Egyesült Királyság
Jason Statham 1967. július 26-án született Shirebrookban. Apja utcai árus volt, de Jason úgy döntött, hogy nem követi apja nyomdokait, és más hivatás után nézett. Vinnie Jones-szal nőtt fel, aki először futballsztár, majd színész lett. Statham 5 évig komolyan focizott, másik hobbija a búvárkodás volt. 1988-ban a szöuli olimpián... több»
A korábban műugró Statham éppen utcai parfümárusként vállalt munkát, amikor maga Guy Ritchie szólította meg őt, a rendezőt ugyanis lenyőgözte Statham "szaktudása".
#1
Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence

szül. 1990. 08. 15. (33 éves)
Louisville - Kentucky - Amerikai Egyesült Államok
Jennifer Lawrence 1990. augusztus 15-én született a Kentucky állam béli Louisville-ben, a család legkisebb gyermekeként. Jennifer anyja, Karen egy gyerektábort működtetett, apja, Gary, az építőiparban dolgozott. Két bátyjával jó kapcsolatot ápol. Jennifer fiatalon csöppent a színészvilágba, miután 14 éves korában egy fotós... több»
Bármennyire is ijesztően hangzik, a mindössze 14 éves Jennifer Lawrence éppen New Yorkban kirándult édesanyjával, amikor az utcán egy ügynök megszólította őt, hogy volna-e kedve modellkedni.