Az Arany Málna-díj nagyjából az Oscar ellentéte. Az alábbi listán összegyűjtöttem a színészeket és színésznőket, akiket többször is jelöltek erre a díjra (s többnyire jogosan, mivel alakításuk nem volt meggyőző). Ezen a 10-es listán csak világsztárok szerepelnek, akiknek hatalmas rajongótáboruk van. Kettő-hármat közülük én is szeretek, azonban nem tudom az Arany Málna-díj kiosztóival sem vitatkozni. Nem aszerint állítottam össze, hogy kinek van a legtöbbje, hanem, hogy kik érdemelték meg ezt a sok-sok jelölést. Néhányuknál előny volt, hogy jelölték őket pozitív díjakra is.

#10
John Travolta

John Travolta

szül. 1954. 02. 18. (70 éves)
Englewood, New Jersey, Amerikai Egyesült Államok
John Travolta 1954. február 18-án született a New Jersey állam béli Englewoodban, az Egyesült Államokban. Ereiben ír és olasz vér csörgedezik. Édesapja gumiabroncs javító műhelyt üzemeltetett, édesanyja táncos és színésznő volt. Ő íratta be fiát egy New York-i drámaiskolába, és John már tizenhat évesen megkapta első profi... több»
Nagyon megosztó személyiség, néhány filmben briliáns játékot láthattunk tőle (legalábbis egyben biztosan), viszont az Életben maradni és a Háború a Földön, meg a többi...
#9
Ben Affleck

Ben Affleck

szül. 1972. 08. 15. (51 éves)
Berkeley, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Benjamin Geza Affleck 1972. augusztus 15-én született a Kalifornia állambeli Berkeley-ben, Massachusettsben nőtt fel, Cambridge-ben. Első szerepét egy Burger King reklámban kapta. A mozivásznon a The Dark End of the Street (1981) című filmben debütált, majd főszerepet kapott a The Voyage of the Mimi (1984) című sorozatban. Első komolyabb... több»
Ben Affleck-nek szeretnek díjat adni (2 Oscar-díj, 2 Golden Globe-díj, s 3 Arany Málna). Ben Affleck rendezőként egész kiváló is tud lenni, sőt színészként is néha, viszont követett el megbocsáthatatlan tetteket is, ez az oka helyezésének.
#8
Sharon Stone

Sharon Stone

szül. 1958. 03. 10. (66 éves)
Meadville, Pennsylvania, Amerikai Egyesült Államok
Sharon Stone 1958. március 10-én született a Pennsylvania állambeli Meadville-ben. Szülei Joseph és Dorothy Stone. A szőke színésznő irodalom szakon végzett az Edinborough State University-n Pennsylvaniában, majd később más művészetek felé kezdett kacsintgatni. Karrierjét modellként kezdte, megnyerte a Miss Crawford Country... több»
A Golden Globe-díjas és Oscar-díjra jelölt Sharon Stone a 8. helyezett, aki többször is lett az év legrosszabb színésznője. A specialistáért és a Vágyak vonzásában c. filmért 1994-ben ítélték neki a díjat, majd 2007-ben az Elemi ösztön 2. című "filmért".
#7
Rob Schneider

Rob Schneider

szül. 1963. 10. 31. (60 éves)
San Francisco, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Robert Michael Schneider színész, forgatókönyvíró és rendező 1963. október 31-én született San Francisóban. Tizenöt éves korában kezdett el humoros szövegeket illetve szkeccseket írni, és csakhamar különböző klubok színpadain tűnt fel. Az érettségi után Európában is turnézott.  1987-ben a The David Letterman Showban kapott... több»
Mindenkinek van egy színész, akit ha meglát, feláll a szőr a hátán, annyira idegesíti, nekem ez Rob Schneider, sokak röhögőgörcsöt kapnak humorától, én sajnos csak sírógörcsöt. Az ő esetében a bizottság elfogult volt, s mindössze nyolc alkalommal jelölték.
#6
Kevin Costner

Kevin Costner

szül. 1955. 01. 18. (69 éves)
Lynwood, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Kevin Costner 1955. január 18-án született Kalifornában. A család az apa cége miatt sokszor költözött, ezért Kevinnek gyermekkorában nem sok barátja akadt. A középiskolában változott csak meg a helyzet, miután elkezdett baseballozni, melynek köszönhetően sportolóként hamar számottevő népszerűségre tett szert. A fullertoni... több»
A listáról bűn lenne lehagyni a sörhasas Robin Hood-ot, a testőrt, a Waterwold hősét. Az Oscar-díjas rendezőt 16 Arany Málna-díjra jelölték, háromszor lett az év legrosszabb színésze (Robin Hood, a tolvajok fejedelme, Wyatt Earp, A jövő hírnöke).
#5
Adam Sandler

Adam Sandler

szül. 1966. 09. 09. (57 éves)
Brooklyn, New York, Amerikai Egyesült Államok
Adam Richard Sandler 1966. szeptember 9-én született Brooklynban, New Yorkban, az Egyesült Államokban. Édesanyja, Judy nővér, édesapja, Stanley villanyszerelő. A család mindkét ága orosz gyökerekkel rendelkezik. Öt éves korában a család New Hampshire-be, Manchesterbe költözött, a színész itt végezte el a középiskolát, majd New... több»
Adam Sandler napjaink egyik legnépszerűbb színésze, ugyanis sokak szerint vicces. Az Arany Málna-díj kurátorai azonban senkit sem áltatnak, erre tényszerű bizonyíték, hogy hússzor jelölték, s 6 díjjal tüntették ki. Olyan fantasztikus filmekért, mint az Apafej, a Jack és Jill, Apa ég! Legújabb filmjéről, a Pixelről sem túl jók a kritikák, egyetlen oka, hogy csak az 5. lett, hogy A kismenő film valami véletlen folytán egész nézhető lett, sőt az 50 első randi és a Távkapcs se lett annyira nézhetetlen.
#4
Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

szül. 1969. 07. 24. (54 éves)
The Bronx, New York, Amerikai Egyesült Államok
Jennifer Lopez 1969. július 24-én született New Yorkban, apja programozó, édesanyja alapiskolás tanár. Lopez már fialton vonzódott az előadóművészet iránt, szülei pedig mindenben támogatták lányukat. A tánc meghatározónak bizonyult az életében, ugyanis annak köszönhetően indult be karrierje a televízió képernyőin és a... több»
Természetesen nem hiányozhat ő sem a listáról, csak azt sajnálom, hogy nem fért fel a dobogóra, pedig méltó lett volna rá. 9-szer jelölték karrierje során, a Gengszterrománcért 2 díjat is kapott. J. Lo-t nem zavarja a sok negatív kritika, mai napig is aktívan játszik.
#3
Steven Seagal

Steven Seagal

szül. 1951. 04. 10. (73 éves)
Lansing, Michigan, Amerikai Egyesült Államok
Steven Seagal 1951. április 10-én született Michiganben. Kisfiúként az apja egy alkalommal elvitte őt egy focimeccsre. A félidőben előadott harcművészeti bemutató olyannyira magával ragadta, hogy ettől kezdve a sportnak szentelte életét. Először karatét, majd később aikidót tanult. Végül japánba utazott, hogy a legnagyobb... több»
Steven Seagal csak 9 díjra jelölték, többre nem merték valószínűleg, féltek, hogy őket is megveri. Fantasztikusan művészi filmekből álló karrierje során a legjobb főszereplő, mellékszereplő, eredeti dal és rendező kategóriában is jelölték. Nehéz a dobogón látni édesapám kedvenc színészét, hát de ez van.
#2
Madonna

Madonna

szül. 1958. 08. 16. (65 éves)
Bay City, Michigan
Madonna Louise Ciccone – művésznevén csak Madonna – 1958-ban született Bay Cityben, Michigan államban. Énekes, dalszerző, színész, rendező, producer, író. Ő a „pop királynője”, az 1980-as évek igazi stílusikonja. Modern táncban szeretett volna karriert építeni, ezért New Yorkba költözött. 1982-ben kötötte meg... több»
Madonna színészi kvalitása tényleg megkérdőjelezhető, nem véletlen, hogy énekesként tartjuk számon. Először 1987-ben jelölték a díjra, s egyből meg is kapta (Sanghaji meglepetés), egy évvel később szintén megkapta a díjat. 16 jelöléssel büszkélkedhet, s az évszázad legrosszabb színésznője kitüntetéssel.
#1
Sylvester Stallone

Sylvester Stallone

szül. 1946. 07. 06. (77 éves)
New York City, New York, Amerikai Egyesült Államok
Michael Sylvester Gardenzio Stallone, becenevén Sly, 1946. július 6-án született New Yorkban, egy emigráns olasz család gyermekeként. Ereiben olasz, orosz és francia vér is csörgedezik. Születésekor egy komplikáció következtében arcának bal fele lebénult. Szülei kilenc éves korában elváltak, ezt követően sokat költöztek, ezért... több»
Stallone olyan az Arany Málnának, mint Meryl Streep az Oscar-nak, szinte már összeforrt a Stallone és az Arany Málna név. 31 alkalommal jelölték a díjra, sőt az évezred legrosszabb színészének is megválasztották, szinte mindenért jelölték a díjra, míg a jó alakításaiért is (sajnos!). A Stallone-rajongók bánatára a Rocky- és Rambo-filmek némelyikéért is jelölték, volt év (pl.: 1986), mikor 3 díjra is ő volt az abszolút esélyes.