Ki lesz az új Rozsomák? Ebből a 10 színészből kerülhet ki a befutó

A 2017-ben mozikba került Logannel Hugh Jackman örökre búcsút intett a rajongóknak Rozsomákként, majd nem is kellett sokáig várnunk a hírre, hogy az X-Menek a Marvel égisze alá kerültek.

Az persze továbbra is rejtély, hogy a stúdió miként építi be a mutánsokat az MCU-ba, az elmúlt években azonban számos név felmerült azzal kapcsolatban, ki is vehetné át a stafétát Jackmantől. Ugyancsak rengeteg cikk született arról, kik is a legesélyesebbek, mi most ezek közül válogattunk egy csokorra valót.

Rossz választás valószínűleg nem történhet, ha a készítők döntése az alábbi sztárok valamelyikére esik. A kérdés persze továbbra is az: Ki lehet a szerencsés befutó?

#10
Scott Eastwood

Scott Eastwood

szül. 1986. 04. 21. (38 éves)
Monterey, Kalifornia, USA
Scott Clinton Reeves Eastwood 1986-ban született Monterey városában, Kalifornia államban, élt a kalifornai Carmelben és Hawaiion is. Édesapja a színészlegenda Clint Eastwood, édesanyja az utaskísérő Jacelyn Allen Reeves, hét féltestvére van apai ágon, és egy édestestvére. Mostohaanyja Dina Eastwood színésznő. A fiú modellnek... több»
Az alma nem esett messze a fájától. A legendás Clint Eastwood fia édesapjához hasonlóan marcona tekintetével minden rosszfiúban megfagyasztja a vért, ez pedig jól jön Rozsomák alakításánál. Jóképű, rendkívül tapasztalt, mindene adott egy ilyen szerepre: tökéletes választás lehet.
#9
Garrett Hedlund

Garrett Hedlund

szül. 1984. 09. 03. (39 éves)
Roseau, Minnesota, Amerikai Egyesült Államok
Garrett John Hedlund 1984. szeptember 3-án született Roseau-ban, Minnesota államban, az Egyesült Államokban. Szülei Kristi és John Hedlund, további két testvére van. Egy marhafarmon nevelkedett, majd szülei válását követően Scottdale-be, Arizónába költözött édesanyjával. Érettségi után Los Angelesbe költözött, hogy színész... több»
A Pán és a Tron: Örökség fiatal színésze alighanem egy új lendületet adna az X-Men világának, így az ő karrierjén is lendítene a szerep. Ha a Marvel egy olyan tehetséges színészt keres, aki már ismert, de még nem feltétlenül számít A-listás világsztárnak, okozhatnának egy komoly meglepetést Hedlunddal.
#8
Travis Fimmel

Travis Fimmel

szül. 1979. 07. 15. (44 éves)
nr. Echuca, Victoria, Ausztrália
Travis Fimmel 1979. július 15-én született Ausztráliában, három bátyja van. Tizenhét évesen Melborune-be kötlözött, ahol RMIT menedzser szakán végezte tanulmányait. Ekkoriban ígéretes futballkarrier előtt állt, azonban egy lábtörés miatt abba kellett hagynia a sportot. 1998-ban figyelt fel rá Matthew Anderson, a Chadwick... több»
Aki látta a Warcraftot, az tudja, hogy a film bukása ellenére Fimmel kiemelkedő színész teljesítményt nyújtott, valószínűleg nem lenne ez másként Rozsomákkal sem. Ugyan az utóbbi években elkerülték a nagyobb szerepek, de Rozsomák karaktere egyenes út lenne számára Hollywood élvonalába.
#7
Jack O'Connell

Jack O'Connell

szül. 1990. 08. 01. (33 éves)
Derby, England, Egyesült Királyság
Jack O’Connell 1990. augusztus 1-én született Derbyben, Derbyshire megyében, Anglia területén. Édesanyja Alison J. O’Connel (szül. Gutteridge) a British Midland-nél, míg édesapja, John Patrick O'Connell a vasútnál dolgozott. Ír felmenőkkel édesapja révén rendelkezik. Anyai nagyapja (Ken Gutteridge) profi labdarugó és menedzser... több»
Gengszterkorzó, 300: A birodalom hajnala, Rendíthetetlen...ilyen szerepekkel a háta mögött a fiatal színész akár tuti befutó is lehet a Marvelnél. Ő is szemtelenül fiatal, de ennek ellenére már rengeteg alkalommal bizonyította a rátermettségét.
#6
Luke Evans

Luke Evans

szül. 1979. 04. 15. (45 éves)
Pontypool, Wales, Egyesült Királyság
Luke Evans 1979. április 15-én született Pontypoolban, Walesben, de Aberbargoed-ben nőtt fel. Egyke gyerek volt, édesapja David, édesanyja Yvonne. Tizenhét évesen Cardiffbe költözött, ahol Louise Ryan énektanár szárnyai alatt tanult. 1997-ben ösztöndíjat kapott a The London Studio Centerbe, ahol 2000-ben szerezete meg a diplomát. Ezt... több»
Az ismeretlen Drakula sokan Evans számára egy igazán testhezálló szerepként tekintenek Loganre. A szépség és a szörnyetegben őt is láthattuk már rosszfiús szerepben, és nem csak Rozsomák, de James Bond szerepe kapcsán is sokat emlegetik a nevét.
#5
Charlie Hunnam

Charlie Hunnam

szül. 1980. 04. 10. (44 éves)
Newcastle, Egyesült Királyság
Charlie Hunnam 1980. április 10-én született az angliai Newcastle upon Tyne-ban. Diplomáját filmelmélet és filmtörténet szakon szerezte a cumbriai főiskolán. 17 évesen figyelt fel rá egy producer, amint egy cipőüzletben épp részegen randalírozott testvérével, frucsa mód ennek köszönhetően kapott lehetőséget egy gyerekműsorban.... több»
Az Úriemberek sztárja már megmutatta, milyen is egy igazán kemény figura. Az Úriemberek mellett sok más filmben is bizonyított, Nem csoda, ha az egyik legesélyesebbnek tartják, elsősorban a Kemény motorosokban játszott szerepe miatt.
#4
Toby Kebbell

Toby Kebbell

szül. 1982. 07. 09. (41 éves)
Pontefract, Yorkshire, England, Egyesült Királyság
Tobby Kebbel 1982. július 9-én született az angliai Pontefractban. Egy ötgyermekes család negyedik gyermekeként Nottinghamshire-ben nőtt fel. Csupán 18 hónapos volt, amikor szülei elválltak. Katolikus általános iskolába járt, majd tizennyolc évesen csatlakozott a nottinghami televíziós társasághoz, mellette pedig pincérként... több»
Fátum Doktorként már helyt állt a Marvel világában, noha a 2015-ös Fantasztikus Négyes igencsak elhasalt. A rosszfiús szerep azonban jól áll Kebbellnek, és benne is nagyon sok van még. Talán épp Rozsomák szerepe repíthetné őt fel a csúcsra.
#3
Aaron Paul

Aaron Paul

szül. 1979. 08. 27. (44 éves)
Emmett, Idaho, U.S.
Aaron Paul Stuetevant 1979. augusztus 27-én született Idahóban. Édesapja baptista lelkész volt, így Aaron már kisgyermek korában aktívan részt vett az egyházi programokon és rendezvényeken. Nyolcadikos korában eldöntötte, hogy színész lesz, és a középiskola elvégzése után Los Angelesbe költözött, ahol eleinte jegyszedőként... több»
A Breaking Bad sztárja legutóbb a sorozat filmváltozatában, az El Caminóban hasított. Logan komor szerepe eszméletlenül illene hozzá sokak szerint. Kellően tapasztalt, érdekes választás lenne, az biztos.
#2
Taron Egerton

Taron Egerton

szül. 1989. 11. 10. (34 éves)
Wrexham - North Wales - Egyesült Királyság
Taron David Egerton 1989. november 10-én született az angliai Birkenheadben. Családja sokat költözött, ezért gyermekkorát változatos helyeken töltötte: Wirral, Anglesey szigete, Aberystwyth. Színészi képesítést a Royal Academy of Dramatic Art falain belül szerzett – 2012-ben vehette át oklevelét. Filmszínészi pályája a Lewis... több»
Korábban az Eddie, a sas című filmben dolgozott együtt Jackmannel, amelyben egy teljesen más oldaláról mutatta meg magát. A Kingsmanben látott alakítása után azonban kétségtelenül remek Rozsomák lenne, ha a karakter egy fiatalabb változatát szeretnék intergálni az MCU-ba.
#1
Tom Hardy

Tom Hardy

szül. 1977. 09. 15. (46 éves)
Hammersmith, London, Egyesült Királyság
Edward Thomas Hardy 1977. szeptember 15-én született Londonban. Tanulmányait a Tower House Prep. Schoolban végezte, de színjátszást tanult a Drama Centre London és a Richmond Drama School falai közt is, ahol Anthony Hopkins volt az egyik tanára. Első filmes szerepét Az elit alakulat című minisorozatban kapta. Az áttörést azonban Ridley... több»
Amióta Hugh Jackman távozott az X-Men filmektől, az ő neve merült fel a legtöbbször a szereppel kapcsolatban. Marcona, kissé zömök testalkata az elsőszámú jelöltté teszi, egyetlen dolog szól ellene, hogy egy másik Marvel-szuperhőst, Venomot alakítja.