Hajléktalanok voltak: 10 hollywoodi sztár, aki az utcáról tört be

Sokan irigykedve tekintenek a hollywoodi sztárokra, mintha mindegyiküknek az ölébe hullott volna a siker és a csillogás. Csakhogy a világhírnév előtt sokuknak meg kellett tapasztalniuk az élet keményebb oldalát is. Halle Berry pénz nélkül egy hajléktalanszállóban élt, Stallone csak egy szoftpornó leforgatása után került ki az utcáról, Jean Claude Van Damme pedig Los Angeles padjain töltötte az éjszakákat, amíg meg nem kapta élete első szerepét. Listánkban ezúttal 10 olyan hollywoodi sztár történetét mutatjuk be, akik az utcáról indultak. 

#10
Tyler Perry

Tyler Perry

szül. 1969. 09. 13. (54 éves)
New Orleans, Louisiana, Egyesült Államok
Tyler Perry egy amerikai származású producer, színész és forgatókönyvíró. Tyler 1969. szeptember 13.-án látta meg a napvilágot New Orleansban, Louisianaban, az Egyesült Államokban. Az édesanyja egy evangélikus gyülekezetben dolgozott, ahol az egész család gyülekezeti tag volt. Édesapja asztalosként dolgozott, először az egyik... több»
Rendező, forgatókönyvíró, producer és színész, Tyler Perry  minden területen kipróbálta magát. Színművek írásával kezdte, és minden megtakarítását első projektjébe fektette. Az előadásra azonban mindössze 30-an voltak kíváncsiak, így egy csapásra csődbe ment, és amíg újra talpra nem állt, kénytelen volt az autójában aludni.    
#9
Carmen Electra

Carmen Electra

szül. 1972. 04. 20. (52 éves)
Sharonville, Ohio, Amerikai Egyesült Államok
Carmen Electra, eredeti nevén Tara Leigh Patrick 1972. április 20-án született Sharonville-ben, Ohióban, az Egyesült Államokban angol, ír, német és holland felmenőkkel rendelkező család gyermekeként. Édesapja Harry Patrick gitáros, édesanyja, Patricia énekesnő volt. Öt testvére közül ő a legfiatalabb, négy bátyja és egy... több»
Az években, amikor egy ideig Prince háttértáncosa volt, úgy tűnt, jól alakulnak Carmen Electra dolgai. Azonban minden pénzét ellopja a volt barátja. Adósságokkal és pénz nélkül egy évig fedél nélkül élt.   
#8
Djimon Hounsou

Djimon Hounsou

szül. 1964. 04. 24. (60 éves)
Cotonou, Benin
Djimon Gaston Jounsou, benini-amerikai színész és modell, 1964. április 24-én született Cotonou-ban, Beninben. Szülei Albertine és Pierre Hounsou. Lyon-ba emigrált 13 éves korában testvérével, Edmonddal. Nem sokkal azután, hogy Franciaországba érkeztek, Hounsou otthagyta az iskolát, és egy ideig az utcákon élt. Véletlenül... több»
Djimon Hounsou 13 éves korában érkezett  Franciaországba. A tanulás nem vonzotta, Párizsba költözött, és megpróbált betörni a modell szakmába. A kezdeti nehézségek idején kénytelen volt az utcán aludni. A Beaubourg Centre közelében lévő szökőkútban mosakodva felfigyelt rá egy modell ügynök.    
#7
Daniel Craig

Daniel Craig

szül. 1968. 03. 02. (56 éves)
Chester, Cheshire, England, Egyesült Királyság
Daniel Wroughton Craig 1968. március 2-án született. Liverpoolban nőtt fel. Édesanyját gyakran elkísérte színházi előadásokra, ennek hatására kezdett el érdeklődni a színjátszás iránt. 16 évesen bekerült a National Youth Theaterbe, tanulmányait Ewan McGregorral és Joseph Fiennesszal végezte. A mozivásznon az 1992-es Egyedül... több»
Jóval azelőtt, hogy felvette volna a 007-es jelmezt, Daniel Craignek évekig küszködött, és egyebek mellett pincérként is dolgozott. Abban az időben, amikor folyamatosan meghallgatásokra, kénytelen volt egy padon aludni egy londoni parkban.    
#6
Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Van Damme

szül. 1960. 10. 18. (63 éves)
Sint-Agatha Berchem, Belgium
Jean-Claude Camille François Van Varenberg, ismertebb nevén Jean-Claude Van Damme belga harcművész és akciófilm színész. Kisfiú korában kezdett el karatézni, és szép sikereket ért el: Világ- és Európa-bajnoki címeket szerzett full kontaktban. Amerikába utazott, ahol több alkalmi munka után találkozott Menahem Golannal, a híres... több»
Mielőtt a 80-as évek elején edzőtermet nyitott és berobbant volna Hollywoodban, és 1982-ben alig 2000 dollárral a zsebében indult az Egyesült Államokba. Minden munkát elvállalt, de mivel nem tudott megélni, kénytelen padokon tölteni az éjszakákat, míg napközben folyamatosan meghallgatásokra járt.  
#5
Hilary Swank

Hilary Swank

szül. 1974. 07. 30. (49 éves)
Lincoln - Nebraska - Amerikai Egyesült Államok
Hilary Ann Swank 1974. július 30-án született, Lincolnban, Nebraskában, az Egyesült Államokban. 6 éves volt, amikor családja a washingtoni Bellinghambe költözött. Hilaryt a színészkedés mellett a sport is érdekelte, úszott és gimnasztikázott, de már gyerekként komolyan foglalkozott a színjátszással is. Iskolai darabokban és... több»
15 éves korában Hilary Swank  és édesanyja elkölltözött Washingtonból Los Angelesbe, hogy a lány színésznőként szerencsét próbálhasson. Az anyagi helyzetük azonban annyira problémássá vált, hogy kénytelenek voltak az autójukban aludni.    
#4
Sylvester Stallone

Sylvester Stallone

szül. 1946. 07. 06. (77 éves)
New York City, New York, Amerikai Egyesült Államok
Michael Sylvester Gardenzio Stallone, becenevén Sly, 1946. július 6-án született New Yorkban, egy emigráns olasz család gyermekeként. Ereiben olasz, orosz és francia vér is csörgedezik. Születésekor egy komplikáció következtében arcának bal fele lebénult. Szülei kilenc éves korában elváltak, ezt követően sokat költöztek, ezért... több»
Jóval azelőtt, hogy hírnevet szerzett volna a Rockyval, Sylvester Stallone kétkezi mukás volt. Volt idő, amikor heteking egy buszmegállóban ellett aludnia. Ott látott egy hirdetést egy szoftpornó forgatásáról, a casting után meg is kapta első szerepét, amiért 100 dolláros fizetség volt a jussa. A két napos forgatás elég volt ahhoz, hogy szobát bérelhessen magának.    
#3
Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

szül. 1969. 07. 24. (54 éves)
The Bronx, New York, Amerikai Egyesült Államok
Jennifer Lopez 1969. július 24-én született New Yorkban, apja programozó, édesanyja alapiskolás tanár. Lopez már fialton vonzódott az előadóművészet iránt, szülei pedig mindenben támogatták lányukat. A tánc meghatározónak bizonyult az életében, ugyanis annak köszönhetően indult be karrierje a televízió képernyőin és a... több»
18 éves korában Jennifer Lopez  táncos akart lenni, édesanyja azonban azt akarta, hogy folytassa tanulmányait. A W magazinnak adott interjúban 2013- ban az énekesnő-színésznő elmondta, hogy fedél híján néhány hónapot egy táncstúdió kanapéján kellett eltölteni.    
#2
Jim Carrey

Jim Carrey

szül. 1962. 01. 17. (62 éves)
Newmarket, Ontario, Kanada
James Eugene Carrey 1962. január 17-én született a kanadai Ontario állam béli Newmarketben, Percy és Kathleen Carrey gyermekeként. Három idősebb testvére van: John, Patricia és Rita. Mikor 13 éves volt, a család válságos időszakon mentek keresztül. Apja elvesztette munkahelyét, ezért Toronto egyik negyedébe, Scarboroughba... több»
Apja elvesztette munkáját, és tizenévesen kénytelen volt anyagi segítséget nyújtani családjának. Egy ideig egy furgoban aludt, mielőtt egy sátorban telepedett le az idősebb nővére, Patricia Carrey kertjében, aki akkor házas volt.    
#1
Halle Berry

Halle Berry

szül. 1966. 08. 14. (57 éves)
Cleveland, Ohio, Amerikai Egyesült Államok
Maria Halle Berry 1966. augusztus 14-én született Clevelandben, Ohióban, az Egyesült Államokban. Édesapja, Jerome Jesse Berry afroamerikai, ugyanabban a kórházban dolgozott, mint német és angol származású pszichiátriai ápoló édesanyja, Judith Ann. Szülei négy éves korában elváltak, őt és nővérét, Heidi Berry-Hendersont anyjuk... több»
Amikor úgy döntött, hogy 21 évesen New Yorkba költözik, és színésznő lesz, Halle Berry  három hónap után kifogyott a pénzből. Anyagi segítséget kért édesanyjától, aki nem volt hajlandó pénzt adni neki. "Egy évig nem beszéltem már vele, mert nagyon dühös voltam, hogy nem segít nekem" - mondta a People-nek adott interjúban. Ebben az időben egy hajléktalanszállóban aludt.