Új királynője van Hollywoodnak: Íme a legjobban kereső színésznők listája!

A tavalyi győztes Jennifer Lawrence-t idén ketten is lekörözték.

Miután Emma Stone-t Oscar-díjra jelölték a Kaliforniai álomban nyújtott kiemelkedő teljesítményéért, a színésznő véglegesen belépett az A-listás hollywoodi sztárok közé. És ha hihetünk legújabb filmje, a Battle of the Sexes első visszajelzéseinek, könnyen lehet, hogy idén is ott lesz az Akadémia jelöltjei között.

Mint miden évben, a Forbesidén is összeállította a legjobban fizetett hollywoodi színésznők rangsorát, melynek első helyét, bár nem toronymagasan, de Emma Stone szerezte meg, lekörözve ezzel egyebek mellett a tavalyi győztes Jennifer Lawrence-t.

A Forbes összegzése alapján Stone az elmúlt 12 hónapban 26 millió dollárt keresett, őt követi Jennifer Aniston 25,5 millióval, míg a harmadik helyet Jennifer Lawrence kaparintotta meg, aki szintén nem panaszkodhat a 24 milliós gázsijával. Valószínűleg sokakban felmerül a kérdés, hogy miként kerülhetett Jennifer Aniston a második helyre úgy, hogy a 2013-as Családi üzelmek óta nem szerepelt kasszasikerben? Nos, a Forbes nem csak a filmekért kapott gázsit, hanem az egyéb forrásokból befolyó összegeket is beleszámolta az eredménybe, Aniston pedig szép summát tehet zsebre a reklámszerződéseiből (Emirates Airlines, Smartwater, Aveeno stb).

A legjobban kereső férfi színészek listáját jövő héten teszi közzé a Forbes, melynek élén minden bizonnyal Mark Wahlberg fog végezni, de hagyjuk magunkat meglepni.

A top10-es listát idelent találjátok. 

#10
Amy Adams

Amy Adams

szül. 1974. 08. 20. (49 éves)
Kansas City - Kansas - Amerikai Egyesült Államok
Amy Adams (teljes nevén Amy Lou Adams) 1974. augusztus 20-án született Vicenzában, Olaszországban, ahol az amerikai hadseregben szolgáló édesapja állomásozott. Adamsnek hat testvére van, akikkel Coloradóban nőtt fel. Szülei 11 éves korában elváltak. Középiskolás korában balerinának készült, valamint tagja volt az iskolai... több»
($11.5M)
#9
Julia Roberts

Julia Roberts

szül. 1967. 10. 28. (56 éves)
Smyrna, Georgia, Amerikai Egyesült Államok
Julia Fiona Roberts 1967. október 28-án született egy Smyrna nevű kisvárosban, Georgia államban. Állatorvosnak készült, később mégis újságírónak tanult, ám bátyja, Eric Roberts sikerein felbuzdulva úgy döntött, hogy megpróbálkozik a színészettel. Első alakítását a Crime Story (1987) című sorozatban láthattuk, melyet... több»
($12M)
#8
Cate Blanchett

Cate Blanchett

szül. 1969. 05. 14. (54 éves)
Melbourne, Victoria, Ausztrália
Catherine Élise Blanchett 1969. május 14-én született Melbourne-ben, Ausztráliában. Édesanyja, June ausztrál származású tanárnő volt, édesapja, Robert DeWitt Blanchett Jr. texasi születésű tengerész, aki az Egyesült Államok USS Arneb nevű hajóján szolgált, később pedig a reklámszakmában helyezkedett el. Cate-nek egy bátyja... több»
($12M)  
#7
Charlize Theron

Charlize Theron

szül. 1975. 08. 07. (48 éves)
Benoni, Gauteng, Dél-Afrika
A francia, holland és német felmenőkkel rendelkező Oscar-díjas színésznő 1975. augusztus 7-én született egy dél-afrikai farmon, Benonitól nem messze, Gerda és Charles Theron egyetlen gyermekeként. Az afrikaansul és angolul is folyékonyan beszélő Charlize 15 éves korában szemtanúja volt, amikor anyja önvédelemből lelőtte... több»
($14M)  
#6
Emma Watson

Emma Watson

szül. 1990. 04. 15. (34 éves)
Paris, Franciaország
Emma Charlotte Duerre Watson 1990. április 15-én született Párizsban, ügyvéd szülők gyermekeként. Öt éves korában költöztek vissza Angliába, itt kezdte el iskoláit is. Gyerekkorától kezdve színésznő szeretett volna lenni, és erre tudatosan készült is: színészetet és éneklést tanult, illetve meghallgatásokra járt. Emma... több»
($14M)
#5
Mila Kunis

Mila Kunis

szül. 1983. 08. 14. (40 éves)
Chernovtsy - Ukrajna
Milena Markovna Kunis 1983.08.14-én született az akkori Szovjetunióban, a mai Ukrajna területén található Chernivtsiben. Édesanyja, Elvira fizikatanár, édesapja, Mark gépészmérnök, van egy bátyja, Michael. A család 1991-ben költözött Los Angelesbe, ahol Milának gyorsan meg kellett tanulnia angolul, hogy be tudjon illeszkedni, de a... több»
($15.5M)
#4
Melissa McCarthy

Melissa McCarthy

szül. 1970. 08. 26. (53 éves)
Plainfield, Illinois, Amerikai Egyesült Államok
Melissa Ann McCarthy 1970. augusztus 26-án született Painfieldben, az Egyesült Államokban. Szülei farmerok voltak, lányukat vallásosan nevelték. Tanulmányait a St. Francis Academyn végezte. Első szerepe egy családi felkérés volt, unokatestvére, a híres Playboy modell, Jenny McCarthy hívta meg a televíziós show-jába 1997-ben. 1998-ban... több»
($18M)
#3
Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence

szül. 1990. 08. 15. (33 éves)
Louisville - Kentucky - Amerikai Egyesült Államok
Jennifer Lawrence 1990. augusztus 15-én született a Kentucky állam béli Louisville-ben, a család legkisebb gyermekeként. Jennifer anyja, Karen egy gyerektábort működtetett, apja, Gary, az építőiparban dolgozott. Két bátyjával jó kapcsolatot ápol. Jennifer fiatalon csöppent a színészvilágba, miután 14 éves korában egy fotós... több»
($24M)  
#2
Jennifer Aniston

Jennifer Aniston

szül. 1969. 02. 11. (55 éves)
Sherman Oaks - Kalifornia - Amerikai Egyesült Államok
Jennifer Aniston 1969. február 11-én született a kaliforniai Sherman Oaksban. Gyermekkorában szüleivel egy évet Görögországban éltek, majd visszaköltöztek az Egyesült Államok keleti partjára, New Yorkba. A filmezés már fiatalon meghatározta életét, több családtagja is ismert színész. Apja az Életünk napjai című sorozatban... több»
($25.5M)
#1
Emma Stone

Emma Stone

szül. 1988. 11. 06. (35 éves)
Scottsdale - Arizona - Amerikai Egyesült Államok
Emily Jane Stone 1988. november 6-án született Scottsdale-ben, Arizonában. Felmenői révén svéd vér csörgedezik az ereiben, nevüket akkor változtatták Stone-ra, amikor az Egyesült Államokba költöztek. Szüleivel és öccsével jó a viszonya – édesanyjával még közös tetoválása is van, amit akkor csináltattak, amikor Krista... több»
($26M)