Hírességek fizetése: Ez a 10 filmcsillag keresi a legtöbbet a bolygón, de ki az első?

A rajongók számára mindig is izgalmas kérdés volt, hogy vajon mennyit is kereshetnek kedvenc filmsztárjaik egy-egy szereppel.

A Variety magazin pedig nyilvánosságra is hozta a filmsztárok 2022-es legmagasabbnak számító fizetéseit, amelyet lentebb meg is tekinthettek.

#10
Joaquin Phoenix

Joaquin Phoenix

szül. 1974. 10. 28. (49 éves)
San Juan, Puerto Rico
Joaquin Rafael Bottom 1974. október 28-án született született Puerto Ricóban. Négy testvére van, River (elhunyt 1993-ban), Summer, Liberty, Rain, mindegyikük színész. Szülei tagjai voltak a Children of God nevű szektának és Joaquin gyermekkorában beutazták egész Dél-Amerikát, közben azoban a gyerekek nem kaptak megfelelő oktatást.... több»
A Jokerért Joaquin Phoenix 4,5 millió dollárt zsebelt be. A film kasszasikere és a világszerte elért milliárd dolláros bevétel, valamint a legjobb színészi alakításért járó Oscar-díj után a színész jelentős fizetésemelést tudott kiharcolni. A Joker 2 esetében ez 20 millió dollárt jelent.
#9
Tom Hardy

Tom Hardy

szül. 1977. 09. 15. (46 éves)
Hammersmith, London, Egyesült Királyság
Edward Thomas Hardy 1977. szeptember 15-én született Londonban. Tanulmányait a Tower House Prep. Schoolban végezte, de színjátszást tanult a Drama Centre London és a Richmond Drama School falai közt is, ahol Anthony Hopkins volt az egyik tanára. Első filmes szerepét Az elit alakulat című minisorozatban kapta. Az áttörést azonban Ridley... több»
A Venom 3 főszerepével Tom Hardy 20 millió dollárt fog keresni.
#8
Vin Diesel

Vin Diesel

szül. 1967. 07. 18. (56 éves)
New York City, New York, Amerikai Egyesült Államok
Vin Diesel Mark Sinclair Vincent néven született 1967. július 18-án New Yorkban. Nevelőapján (színházi rendező) keresztül került először kapcsolatba a színészkedéssel. 15 évesen kezdett el edzeni és 17 éves korában már kidobóként dolgozott. Főiskolán angol nyelv és irodalom szakon tanult 3 évig, majd otthagyva tanulmányait... több»
Vin Diesel szintén 20 millió kifizetést kap a Halálos iramban 10 című filmért.
#7
Chris Hemsworth

Chris Hemsworth

szül. 1983. 08. 11. (40 éves)
Melbourne, Victoria, Ausztrália
Chris Hemsworth 1983. augusztus 11-én született Melbourne-ben, Ausztráliában egy angoltanárnő és szociális munkás gyermekeként. Testvérei, Luke és Liam szintén színészek. Melbourne-ben és vidéken, egy kis közösségben nőtt fel. 2004-től három évadon keresztül a népszerű ausztrál szappanoperában, az Otthonunkban (Home and... több»
Chris Hemsworth-nek többet fizettek a Tyler Rake folytatásáért (20 millió dollár), mint a Thor szerelem és mennydörgésben nyújtott alakításáért.
#6
Will Ferrell

Will Ferrell

szül. 1967. 07. 16. (56 éves)
Irvine, Kalifornia, U.S.
Will Ferrell 1967. július 16-án született a Kalifornia állam béli Irvine-ban. Első filmes szerepét 27 éves korában kapta az 1995-ös Criminal Heartsban, de karrierjének korai állomásán csak kisebb mellékszerepekben láthatta őt a közönség. Ezek közül a legismertebb az 1997-es Szőr Austin Powers: Őfelsége titkolt ügynöke. Első... több»
Will Ferrell 20 milliót keresett a június 26-án bemutatott Spirited című, Ryan Reynolds főszereplésével készült Apple TV+ musicalben nyújtott alakításával.
#5
Dwayne Johnson

Dwayne Johnson

szül. 1972. 05. 02. (51 éves)
Hayward, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Dwayne Douglas Johnson 1972. május 2-án  született a kaliforniai Hayward városában. A középiskolában atletizált és amerikai focizott. Ennek köszönhetően sportösztöndíjat kapott, és lehetősége lett volna bemutatkozni az amerikai futball ligába (NFL) is, de egy súlyos hátsérülés miatt fel kellett adnia karrierjét. Miután... több»
A Black Adamért kapott 22,5 millió dollárral Dwayne Johnson a világ egyik legjobban fizetett filmsztárjának számít.
#4
Brad Pitt

Brad Pitt

szül. 1963. 12. 18. (60 éves)
Shawnee - Oklahoma - Amerikai Egyesült Államok
Brad Pitt Oklahomában született, de a Missouri állam béli Springfieldben nőtt fel. Középiskolás éveiben főleg sporttal foglalkozott, az iskolai tanács tagja volt és érdeklődéssel fordult az iskolai musicalek felé. A Missouri Egyetemen újságírást tanult (főleg reklám szakirányban), de ezen kívül különféle iskolai szórakoztató... több»
Brad Pitt, aki rövidesen A gyilkos járat című filmben lesz láthat, 30 millió dollárt kap egy következő projektért, amely a Forma-1 világában játszódik.
#3
Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio

szül. 1974. 11. 11. (49 éves)
Los Angeles, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
1974-ben született Los Angelesben, Kaliforniában. Édesapja underground képregényrajzoló, anyja titkárnő. Keresztnevét Da Vinci után kapta: édesanyja elmondása szerint Leo rúgott egyet, mikor várandósan a művész egyik festménye előtt állt. Egy éves volt, mikor szülei elváltak, ezután anyjával élt, iskoláit Los Angelesben... több»
Leonardo DiCaprio 30 millió dolláros kifzetésben részesült Martin Scorsese Killers of the Flower Moon című filmjében nyújtott alakításáért.
#2
Will Smith

Will Smith

szül. 1968. 09. 25. (55 éves)
Philadelphia, Pennsylvania, Amerikai Egyesült Államok
Willard Christopher Smith Jr. 1968. szeptember 25- én született a pennsylvaniai Philadelphia városában. Édesanyja, Caroline Bright iskolaigazgató volt, apja, id. Willard Carroll Smith pedig mérnök. Megnyerő és ravasz viselkedésével nyerte el a "Prince" becenevet - ebből lett később a Fresh Prince művésznév, Smith ugyanis gyerekkorában... több»
Will Smith 35 millió dolláros fizetést kap majd az Emancipation főszerepért. Az Antoine Fuqua által rendezett Apple TV+ film 1863-ban játszódik. A történet egy louisianai ültetvényen élő rabszolgát, Petert követ, akit miután kegyetlenül megvertek, úgy dönt, hogy északra szökik, és csatlakozik az uniós hadsereghez.
#1
Tom Cruise

Tom Cruise

szül. 1962. 07. 03. (61 éves)
Syracuse, New York, U.S
Thomas Cruise Mapother 1962. július 3-án született a New York állam béli Syracuse-ban. Egy testvére van, Lee Ann. Gyerekkorában sokat költöztek, ezért többször kellett iskolát váltania, és nehezen ment neki a tanulás is. 1974-ben szülei elváltak, Tom és testvére anyjánál maradt. A legtöbb színészhez hasonlóan karrierjét... több»
Tom Cruise egyértelműen vezet ezt a listát. A színész a Top Gun Maverick című filmmmel 100 millió dollárt keresett. Cruise gázsija alapból 14 millió dollár volt. A film hatalmas sikere és a milliárd dolláros jegybevételmel köszönhetően a színész kétségtelenül megütötte a főnyereményt.