10 hollywoodi sztár, aki (meglepő módon) soha nem vállalt gyermeket

Az alábbi összeállításunkban szereplő hollywoodi sztárok valószínűleg igazán remek szülők lennének, valami oknál fogva mégsem vállaltak sosem gyermeket.

Félreértés ne essék, nem kívánjuk kutatni az okát, hogy kedvenceink miért döntöttek úgy, hogy nem alapítanak családot, hiszen néhányan közülük többször is megházasodott, vagy épp hosszabb élettársi kapcsolatban is élt már.

Akad olyan is, aki gyermekvállalás helyett saját elmondása szerint inkább kutyákat tart, akik jelenlétükkel még az öngyilkosság gondolatát is eloszlatták, és persze olyanok is akadnak, akik nevelt gyermeküket is úgy tudják szeretni, mintha a sajátjuk lenne.

 

#10
Marisa Tomei

Marisa Tomei

szül. 1964. 12. 04. (59 éves)
Brooklyn, New York, Amerikai Egyesült Államok
Marisa Tomei 1964. december 4-én született Brooklynban, New Yorkban, az Egyesült Államokban. Szülei, Patricia Adelaide angoltanár és Gray A. Tomei ügyvéd mindketten olasz származásúak – a család felmenői Szicíliából és Toszkánából érkeztek az Államokba. Marisának van egy öccse, Adam Tomei, aki szintén a filmiparban... több»
#9
John Cusack

John Cusack

szül. 1966. 06. 28. (57 éves)
Evanston - Illinois - Amerikai Egyesült Államok
John Cuasck, a neves humorista, Joan Cusack bátyja, tizenhét éves korában csöppent bele a filmek világába az 1983-as Én és a te anyád című vígjátékkal. A filmvásznon való debütálását olyan műfajilag nehezen besorolható filmek követték, mint az Állj mellém! (1986) vagy a Kiállítva (Nyolc-nulla)(1988). Az első komoly... több»
#8
Christopher Walken

Christopher Walken

szül. 1943. 03. 31. (81 éves)
Queens, New York Amerikai Egyesült Államok
  Christopher Walken tinédzserként csöppent a színészet világába, és tizenhat évesen már a Broardwayen játszott. Walken ugyan szép sikereket ért el a különböző színdarabokban, az első komolyabb filmes szerepéig azonban egészen 1977-ig várnia kellett. Ebben az évben Woody Allen nagysikerű filmjében, az Annie Hallban ( 1977)... több»
#7
Jon Hamm

Jon Hamm

szül. 1971. 03. 10. (53 éves)
St. Louis, Missouri, Amerikai Egyesült Államok
1971. Márc. 10-én született St. Louis-ban. Legismertebb szerepe Don Draper a Mad Men c. sorozatban. A szerepért 2008-ban Golden Globe-díjat és több Emmy jelölést is kapott. Karrierje nehezen indult, 30 éves koráig nem kapott érdemben szerepekt. Kezdetben televíziós sorozatokban játszott. 1997 óta a szintén színésznő és... több»
#6
Mickey Rourke

Mickey Rourke

szül. 1952. 09. 16. (71 éves)
Schenectady, New York, U.S.
Philip Andre Rourke Jr. 1956. szeptember 16-án született a New York állam béli Schenectadyben. Tanulmányait a Lee Strasberg Intézetben folytatta. Színész karrierje 1979-ben kezdődött, amikor szerepet kapott Steven Spielberg Meztelenek és bolondok című háborús komédiájában. Nagyon hamar világszintű ismertségre tett szert,... több»
#5
Jennifer Aniston

Jennifer Aniston

szül. 1969. 02. 11. (55 éves)
Sherman Oaks - Kalifornia - Amerikai Egyesült Államok
Jennifer Aniston 1969. február 11-én született a kaliforniai Sherman Oaksban. Gyermekkorában szüleivel egy évet Görögországban éltek, majd visszaköltöztek az Egyesült Államok keleti partjára, New Yorkba. A filmezés már fiatalon meghatározta életét, több családtagja is ismert színész. Apja az Életünk napjai című sorozatban... több»
#4
Winona Ryder

Winona Ryder

szül. 1971. 10. 29. (52 éves)
Winona, Minnesota, Amerikai Egyesült Államok
Winona Laura Horowitz 1971. október 29-én született egy Winona nevű kis faluban, melyről nevét is kapta. Észak-Kaliforniában egy elszigetelt farmon nevelkedett, ahol áram sem volt. A színésznő a neves pszichológus és író, Timothy Leary ükunokája. Szülei jó barátságot ápolta a beat nemzedék egyik legikonikusabb alakjával, a... több»
#3
Renée Zellweger

Renée Zellweger

szül. 1969. 04. 25. (55 éves)
Katy, Texas, U.S.
Renée Zellweger 1969. április 25- én született a Texas állambeli Baytownban.  Apja Emil Erich Zellweger svájci származású mérnök, anyja, Kjellfried Irene számi származású norvég nővér. Renée-nek egy bátyja van, Andrew. Gyerekkorában a texasi Katyben élt. Drámatagozatos iskolába járt, ahol aktívan sportolt és a helyi... több»
#2
Ashley Judd

Ashley Judd

szül. 1968. 04. 19. (56 éves)
Granada Hills, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Ashley Judd, eredeti nevén Ashley Tyler Ciminella 1968. április 19-én született Granada Hillsben, az Egyesült Államokban. Édesapja marketinggel, édesanyja countryzenéléssel foglalkozott, akárcsak Judd nővére, Wynonna. Sokszor váltott iskolát az egyetemig, Kentuckyban és Tennessee-ben tanult, rövid ideig Japánban modellkedett. A... több»
#1
Helen Mirren

Helen Mirren

szül. 1945. 07. 26. (78 éves)
London, England
Helen Mirren (eredeti nevén Ilyena Lydia Vasilievna Mironoff) 1945. július 26-án született Londonban, Nagy-Britanniában. Orosz származása ellenére nem beszél oroszul, ám folyékonyan beszél franciául. Egyike a kiemelkedő brit színészeknek. Már a középiskolában különböző iskolai rendezvényekben szerepelt. Karrierjét olyan... több»