Helen Mirren 'csak' a 2. ‘legszexisebb’ ősz, mutatjuk az új felmérés Top10-es listájátA kép forrása: Getty Images for Avakian Geneve

Talán mondhatjuk azt, hogy nem történt meglepetés az első helyezett tekintetében.

George Clooney-t választották a britek a világ "legszexibb szürkének". A 61 éves színész maga mögé utasította Idris Elbát, a Helen Mirrent és a Jamie-Lee Curtist is.

Harriet Scott, a Perspectus Global munkatársa, aki a kutatást végezte, a következőket mondta: "A felmérés eredményei azt mutatják, hogy a britek szerint az ezüst szexi, és jó látni, hogy milyen sokan dobják el a hajfestéket, és vállalják természetes hajszínüket."

"George Clooney az első helyen végzett a felmérésben, sok más gyönyörű ősz hajú sztárral együtt" - tette hozzá.

George korábban beszélt az ősz hajáról, és azt mondta, hogy soha nem gondolkodna azon, hogy hajfestékhez nyúljon, mivel azt tervezi, hogy "méltóságteljesen öregszik". 

"Nem hiszem, hogy sok értelme lenne, őszintén szólva... láttam már ilyet, és... különösen a férfiaknál nem hiszem, hogy jól működne. Szerintem öregít" - árulta el az E! Newsnak.

A kutatás során megkérdezettek 20 százaléka úgy vélte, hogy az ősz haj érettnek és kifinomultnak tűnik, míg 36 százalékuk szerint ma már elfogadhatóbb az őszülés, és kevésbé stigmatizálják azokat,  akik nem próbálják elfedni az őszülésüket.

Mutatjuk a top10-es listát idelent.

#10
Harrison Ford

Harrison Ford

szül. 1942. 07. 13. (81 éves)
Chicago - Illinois - Amerikai Egyesült Államok
Harrison Ford 1942. július 3-án született az Illinois állam béli Chicagóban. Tanulmányait a Wisconsini Ripon Főiskola angol irodalom és filozófia szakán végezte. A főiskola évei alatt drámaórákat is látogatott, de végül nem diplomázott le. Mary Marquardt-tal, későbbi feleségével, színészi ambíciókkal Los Angelesbe... több»
#9
Tom Hanks

Tom Hanks

szül. 1956. 07. 09. (67 éves)
Concord - Kalifornia - Amerikai Egyesült Államok
Tom Hanks Kaliforniában, Concord városában született. Édesanyja, Janet Marylyn (Frager) portugál származású korházi dolgozó, apja, Amos Mefford Hanks, angol és német gyökerekkel rendelkező szakács. Szülei már ötéves korában elváltak. Középiskolás éveiben sporttal foglalkozott, asztronautának készült. Színészi ambícióit... több»
#8
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan

szül. 1953. 05. 16. (70 éves)
Navan - Co. Meath - Írország
Pierce Brosnan 1953. május 16-án született Írországban. Szülei válása után 1964-ben anyjához, valamint annak új férjéhez, William Carmichaelhez költözött egy skót faluba, Longniddry-be, East Lothianba. Ezt követően Londonba ment, és 16 évesen úgy döntött, hogy festő lesz, de csakhamar a színészkedés iránt kezdett... több»
#7
Salma Hayek

Salma Hayek

szül. 1966. 09. 02. (57 éves)
Coatzacoalcos, Veracruz, Mexikó
Salma Valgarma Hayek-Jimenez 1966. szeptember 2-án született Coatzacoalcosban, Mexikóban. Anyja spanyol, apja libanoni származású. Ötévesen érte a meghatározó filmes élmény, amely után úgy döntött, színésznő lesz: egy helyi moziban látta a Willy Wonka és a csokoládégyár (1971) című filmet. 1991-ig Mexikóban élt és... több»
#6
Meryl Streep

Meryl Streep

szül. 1949. 06. 22. (74 éves)
Summit - New Jersey - Amerikai Egyesült Államok
Meryl Streep 1949. június 22-én született Summitben, New Jersey-ben. Számos kritikus szerint korunk legjobb színésznője, huszonegyszer jelölték Oscar-díjra, ebből hármat meg is kapott. Kezdetben az opera műfaja felé kacsingatott, majd úgy döntött, hogy beiratkozik a Yale egyetem dráma tagozatára. Első komolyabb szerepéért máris... több»
#5
Idris Elba

Idris Elba

szül. 1972. 09. 06. (51 éves)
Canning Town, London, England, Egyesült Királyság
Idris Elba 1972-ben született Londonban, színész, producer és zenész. Már gyerekkorában kitűnt a tehetségével, amikor csatlakozott a National Youth Music Theatre-hez. A húszas évei elején kezdett el tévés produkciók meghallgatásaira járni, sikerrel szerepelt hazájában és a tengerentúlon is. Pályafutása kezdetén olyan sorozatokban... több»
#4
Richard Gere

Richard Gere

szül. 1949. 08. 31. (74 éves)
Philadelphia, Pennsylvania, Amerikai Egyesült Államok
A színész és elkötelezett humanitárius Richard Gere 1949-ben született, Philadelphiában. Több hangszeren játszik, már fiatalon zenét szerzett különböző iskolai műsorokhoz, de musicalt is írt. Sportolói ösztöndíjjal kezdte meg az egyetemi tanulmányait (szenvedélye a lacrosse és a síelés). Filozófia szakos hallgató volt, de az... több»
#3
Jamie Lee Curtis

Jamie Lee Curtis

szül. 1958. 11. 22. (65 éves)
Los Angeles - Kalifornia - Amerikai Egyesült Államok
Jamie Lee Curtis 1958. november 22-én született Santa Monicában, Kaliforniában, a legendás színészek, Tony Curtis és Janet Leigh gyermekeként. Miután szülei elváltak, Curtis édesanyjával élt tovább, aki megpróbálta elzárni őt a hollywoodi showbiznisztől és megkímélni a felnőtt élet buktatóitól. Csak kevés filmet nézhetett... több»
#2
Helen Mirren

Helen Mirren

szül. 1945. 07. 26. (78 éves)
London, England
Helen Mirren (eredeti nevén Ilyena Lydia Vasilievna Mironoff) 1945. július 26-án született Londonban, Nagy-Britanniában. Orosz származása ellenére nem beszél oroszul, ám folyékonyan beszél franciául. Egyike a kiemelkedő brit színészeknek. Már a középiskolában különböző iskolai rendezvényekben szerepelt. Karrierjét olyan... több»
#1
George Clooney

George Clooney

szül. 1961. 05. 06. (62 éves)
Lexington - Kentucky - Amerikai Egyesült Államok
George Timothy Clooney 1961. május 6-án született a Kentucky állam béli Lexingtonban. Édesanyja, Nina Bruce (leánykori nevén Warren), szépségkirálynő volt, a városi tanács tagja. Édesapja, Nick Clooney, egykori műsorvezető, a kései 90-es években 5 évig volt az American Movie Classics házigazdája. A középiskolában George-nál... több»