Szex és Hollywood - Ők a legtöbbet meztelenkedő férfi filmsztárok

Egy friss kutatás annak járt utána, hogy melyek mely hollywoodi férfi filmsztárok filmográfiája tartalmazza a legtöbb szexjelenetet. Akadnak meglepetések a listán.


A szóban forgó tanulmány nem tudományos kutatás eredménye. A kiválasztott filmsztárok a legjobban fizetett és legnépszerűbb hollywoodi színészek közül kerültek ki. A kutatás minden olyan jelenetre kiterjedt, mely alapján nyilvánvaló a nemi aktus, még akkor is, ha ez nem feltétlenül jelenik meg a képernyőn (a maszturbációt kivéve). 

Íme tehát a legtöbb szexjelenetet bevállaló 10 népszerű filmcsillag Keanu Reevestől Brad Pitten át Tom Cruise-ig, akinél másodpercekben azt is feltüntettük, hogy összesen hány másodpercnyi szex látható a filmjeikben.

#10
Timothée Chalamet

Timothée Chalamet

szül. 1995. 12. 27. (28 éves)
Hell’s Kitchen, New York, Egyesült Államok
Édesapja Marc Chalamet francia származású, az UNICEF szerkesztője, édesanyja Nicole Flender amerikai származású, ingatlanügynök és táncosnő. Családjában a művészi vonatkozás is megtalálható, hiszen nagybátyja Rodman Flender amerikai színész, rendező, író és producer, anyai nagyapja pedig Harold Flender,... több»
162 másodperc szexjelenet
#9
Tom Cruise

Tom Cruise

szül. 1962. 07. 03. (61 éves)
Syracuse, New York, U.S
Thomas Cruise Mapother 1962. július 3-án született a New York állam béli Syracuse-ban. Egy testvére van, Lee Ann. Gyerekkorában sokat költöztek, ezért többször kellett iskolát váltania, és nehezen ment neki a tanulás is. 1974-ben szülei elváltak, Tom és testvére anyjánál maradt. A legtöbb színészhez hasonlóan karrierjét... több»
176 másodperc szexjelenet
#8
Ben Affleck

Ben Affleck

szül. 1972. 08. 15. (51 éves)
Berkeley, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Benjamin Geza Affleck 1972. augusztus 15-én született a Kalifornia állambeli Berkeley-ben, Massachusettsben nőtt fel, Cambridge-ben. Első szerepét egy Burger King reklámban kapta. A mozivásznon a The Dark End of the Street (1981) című filmben debütált, majd főszerepet kapott a The Voyage of the Mimi (1984) című sorozatban. Első komolyabb... több»
184 másodperc szexjelenet
#7
Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio

szül. 1974. 11. 11. (49 éves)
Los Angeles, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
1974-ben született Los Angelesben, Kaliforniában. Édesapja underground képregényrajzoló, anyja titkárnő. Keresztnevét Da Vinci után kapta: édesanyja elmondása szerint Leo rúgott egyet, mikor várandósan a művész egyik festménye előtt állt. Egy éves volt, mikor szülei elváltak, ezután anyjával élt, iskoláit Los Angelesben... több»
260 másodperc szexjelenet
#6
Mark Wahlberg

Mark Wahlberg

szül. 1971. 06. 05. (52 éves)
Boston, Massachusetts, Amerikai Egyesült Államok
Mark Whalberg 1971. június 5-én született Bostonban, Massachusetts államban. Mark Starr zenei producer fedezte fel őt és bátyját, Donnie-t, 13 éves korában, amikor új tagokat keresett a New Kids on the Block nevű formációba. Amíg Donnie a kezdetektől örült az ajánlatnak, Mark szkeptikus volt. Ugyanis jobban szerette a bulikat, mint a... több»
320 másodperc szexjelenet
#5
Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr.

szül. 1965. 04. 04. (59 éves)
New York City - New York - Amerikai Egyesült Államok
Robert John Downey Jr. 1965-ben született a New York-i Greenwich Village-ben, az underground filmes Robert Downey Sr. és Elsie Downey fiaként. Nővére az író, színésznő Allyson Downey. 20 éves korában egy szezon erejéig csatlakozott a híres Saturday Night Live stábjához erejéig, ezt követően színészi ambíciókat dédelgetve... több»
337 másodperc szexjelenet
#4
Brad Pitt

Brad Pitt

szül. 1963. 12. 18. (60 éves)
Shawnee - Oklahoma - Amerikai Egyesült Államok
Brad Pitt Oklahomában született, de a Missouri állam béli Springfieldben nőtt fel. Középiskolás éveiben főleg sporttal foglalkozott, az iskolai tanács tagja volt és érdeklődéssel fordult az iskolai musicalek felé. A Missouri Egyetemen újságírást tanult (főleg reklám szakirányban), de ezen kívül különféle iskolai szórakoztató... több»
392 másodperc szexjelenet
#3
Jake Gyllenhaal

Jake Gyllenhaal

szül. 1980. 12. 19. (43 éves)
Los Angeles, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Jacob Benjamin Gyllenhaal 1980. december 19-én született Los Angelesben, Kaliforniában, az Egyesült Államokban. Stephen Gyllenhaal rendező és Naomi Foner Gyllenhaal szövegkönyvíró második gyermeke, nővére, Maggie Gyllenhaal szintén sikeres színész. Mivel az egész család a filmes szakmában mozog, nem volt kérdés, hogy Jake is ezt az... több»
404 másodperc szexjelenet
#2
Robert Pattinson

Robert Pattinson

szül. 1986. 05. 13. (37 éves)
London, England, Egyesült Királyság
Robert Douglas Thomas Pattinson Londonban született. Fiatal korában aktívan sportolt, 3 évesen tanult zondorázni és 5 évesen gitározni. 12 évesen még elég lányos külsővel rendelkezett, és sikeres modell volt. Modellkarrierjét azért kellett feladnia, mert megerősödtek a vonásai. Először 15 éves korában szerepelt amatőr... több»
410 másodperc szexjelenet
#1
Keanu Reeves

Keanu Reeves

szül. 1964. 09. 02. (59 éves)
Beirut, Libanon
Keanu Reeves 1964-ben született Bejrút városában, Libanonban. Neve hawaii nyelven azt jelenti: ”szellő a hegyek fölött”. Gyerekkorától vonzódott a színészethez, és már tizenévesként kapott néhány kisebb filmes munkát, az iskolából viszont kibukott, diszlexiával is küzdött. Ügynöke kezdetben K. C. Reeves néven futtatta, mert... több»
568 másodperc szexjelenet