17 híresség, akiről nem is tudtad, hogy a börtönt is megjárta

Mindenkinek van múltja, a hírességeknek is - csak ők sokkal jobban néznek ki a rendőrségi fotókon, mint az átlagemberek. Íme, egy visszatekintés a popkultúra történetének néhány legmegdöbbentőbb letartóztatására.

#17
Bruno Mars

Bruno Mars

szül. 1985. 10. 08. (38 éves)
Honolulu, HI
Bruno Mars (eredeti nevén: Peter Gene Hernandez) 1985. október 8-án született Honoluluban. Puerto Rico-i és fillipínó felmenői vannak. Mivel zenész családból származik, már gyermekkora óta erre a pályára készült. Művésznevét 2004-ben vette fel. A Bruno becenevet az apjától kapta egy Bruno Sammartino nevű birkózó után, a Mars... több»
Az uptown funk királyát 2010-ben Las Vegasban letartóztatták, miután egy zacskó kokainnal találtak rá a Hard Rock Hotel egyik mosdójában (a vádakat később ejtették). "Fiatal voltam, ember!" - mondta 2016-ban - "A kib*szott Vegasban voltam. Nem gondolkodtam." Azt is elmondta, hogy az eset emlékeztetőül szolgált arra, hogy "mindent el lehet venni".
#16
Reese Witherspoon

Reese Witherspoon

szül. 1976. 03. 22. (48 éves)
New Orleans, Louisiana, Amerikai Egyesült Államok
Reese Witherspoon 1976. március 22-én született az egyesült államokbeli New Orleansban. Édesanyja, Mary Elizabeth nővér volt, később Ph.D fokozatot szerzett gyermekgyógyászati ápolóként, édesapja Dr. John Draper Witherspoon katonai sebész. Apja munkája miatt Reese életének első négy évét a németországi Wiesbadenben töltötte,... több»
A hírességekről készült fotók közül Reese-é nem olyan ikonikus, mint mondjuk Justin Bieberé, de a letartóztatása mindenképpen az volt - senki sem fogja elfelejteni, hogy "this is beyond". 2013-ban Reese-t és férjét, Jim Tothot Atlantában állították meg, miután Jimet a rossz sávban látták vezetni. Reese-nek nem lett volna semmi baja, ha nem száll ki a kocsiból, és nem kezd el vitatkozni a rendőrökkel arról, hogy "amerikai földön" megmondhatják-e neki, mit csináljon. (Megtehették, és letartóztatták rendbontásért.)
#15
Justin Bieber

Justin Bieber

szül. 1994. 03. 01. (30 éves)
Stratford, Ontario, Kanada
Teljes nevén Justin Drew Bieber 1994. március 1-jén született Londonban, Ontarioban. Bieber egy nagy népszerűségnek és ismertségnek örvendő Grammy-díjas kanadai pop- és R&B-énekes. Sratfordban nőtt fel. Szülei Pattie Mallette és Jeremy Bieber. Édesanyja egyedül nevelte, de édesapjával is tartotta a kapcsolatot. Gyermekkorában... több»
Justin 2014-es letartóztatása nem volt éppen meglepetés - ekkor már egy ideje címlapokra került megkérdőjelezhető viselkedése miatt. Ha egyáltalán ideges volt amiatt, hogy ittas vezetéssel és letartóztatásnak való ellenállással vádolták meg, azt nem lehetett volna tudni a rendőrségi képről, amin az énekes konkrétan vigyorog. Justin még abban az évben megegyezett az ügyben, 2017-ben pedig "#neveragain" felirattal osztotta meg a letartóztatásról készült fotókat.
#14
Winona Ryder

Winona Ryder

szül. 1971. 10. 29. (52 éves)
Winona, Minnesota, Amerikai Egyesült Államok
Winona Laura Horowitz 1971. október 29-én született egy Winona nevű kis faluban, melyről nevét is kapta. Észak-Kaliforniában egy elszigetelt farmon nevelkedett, ahol áram sem volt. A színésznő a neves pszichológus és író, Timothy Leary ükunokája. Szülei jó barátságot ápolta a beat nemzedék egyik legikonikusabb alakjával, a... több»
Ha 2001-ben már éltél, és követted a hírességek pletykáit, akkor ezt semmiképpen sem felejtheted el (és talán még mindig van egy Free Winona pólód a szekrényedben). Winonát letartóztatták, miután több mint 5000 dollár értékű árut lopott a Saks Fifth Avenue Beverly Hills-i kirendeltségéről. A tárgyalás után próbaidőre és közmunkára ítélték, valamint pénzbüntetést kapott.
#13
Chace Crawford

Chace Crawford

szül. 1985. 07. 18. (38 éves)
Lubbock, Texas, Amerikai Egyesült Államok
Christopher Chace Crawford 1985-ben született Lubbock városában, Texas államban. Chace a középiskolában focizott és golfozott, de a művészet is mindig vonzotta. A Trinity Christian Academyn érettségizett 2003-ban. Dallasban modellként dolgozott, s némi hezitálás után végül a színészet irányába fordult, részint édesanyja... több»
A Gossip Girl - A pletykafészek sztárját, Chace Crawfordot 2010-ben letartóztatták marihuána birtoklásáért. Olyan vádalkut kötött, amely törölte a vádat a nyilvántartásából, ha közmunkát végez, és nem kapják rajta többé illegális dolgon. Az ő rendőrségi fotója az egyik legszebb példa a műfajban.
#12
Matthew McConaughey

Matthew McConaughey

szül. 1969. 11. 04. (54 éves)
Uvalde, Texas, Amerikai Egyesült Államok
Matthew McConaughey 1969. november 4-én született Texas államban. Ereiben skót, ír, angol, német és svéd vér is csörgedezik. Egyike a leghíresebb hollywoodi filmcsillagoknak, filmjei összesen több mint egy milliárd dolláros bevételre tettek szert. Tanulmányait Austinban, a University of Texas falai között végezte. Kezdetben jogi... több»
A hírességek rossz viselkedésének egy másik ikonikus történetében Matthew McConaughey-t 1999-ben letartóztatták, miután a szomszédai panaszt tettek a zaj miatt. A rendőrök meztelenül találtak rá, amint bongódobon játszott, és letartóztatták marihuána birtoklásáért és ellenállásért; a drogvádakat végül ejtették. "Mi a baj azzal, ha a születésnapi ruhádban dobolsz?" Matthew 2016-ban azt mondta. "Nem bántam meg, ahogyan odáig eljutottam."
#11
Hugh Grant

Hugh Grant

szül. 1960. 09. 09. (63 éves)
London, England, Egyesült Királyság
Hugh John Mungo Grant 1960. szeptember 9-én született Londonban. Szülei Finvola és James; egy testvére van, James, aki New Yorkban dolgozik bankárként. Fiatal korában kiváló sportoló volt, főleg krikettezett és focizott. Oxfordban az egyetem évei alatt ismerkedett meg a színjátszással. Első filmszerepét 1982-ben kapta (Privileged), de... több»
1995-ben a szeretett romantikus komédiás színészt, Hugh Grantet letartóztatták, miután az autójában orális szexet kapott egy Divine Brown nevű prostituálttól. Próbaidőre felfüggesztették és pénzbüntetést kapott; Brownt 180 nap börtönre ítélték.
#10
Nicole Richie

Nicole Richie

szül. 1981. 09. 21. (42 éves)
Nicole Richie (eredeti nevén Nicole Camille Escovado) 1981. szeptember 21-én született Berkeley-ben. A híres énekes, zeneszerző, szövegíró, Lionel Richie és felesége, Brenda Harvey örökbefogadott lánya. Nicole szülei jóban voltak Richie-vel, és kérték, hogy nevelje fel ő a gyermeküket, mert ők anyagilag nem lettek volna képesek... több»
Paris Hilton barátnőjének, Nicole Richie-nek is voltak jogi problémái a 2000-es évek közepén; 2006-ban letartóztatták, ittas vezetésért. A rendőrök megállították Kaliforniában, miután látták, hogy rossz irányba hajtott az autópályán. Parishoz hasonlóan Nicole-t is börtönre ítélték, ezúttal négy napra, de a túlzsúfoltság miatt csak 82 percet töltött ott.
#9
Mischa Barton

Mischa Barton

szül. 1986. 01. 24. (38 éves)
Hammersmith, London, Egyesült Királyság
Mischa Anne Barton 1986. január 24-én született Londonban Nuala és Paul Mardsen Barton gyermekeként. Anyai ágon ír, apai ágon angol felmenőkkel rendelkezik (a nagyszülei ír nyelvészprofesszorok voltak a Belfasti Egyetemen). A Hammersmith-ben található St. Paul’s Girls’ Schoolban kezdett tanulni, ám a családja még öt éves korában... több»
2007-ben, nem sokkal azután, hogy a Narancsvidék végleg véget ért, Mischa Bartont letartóztatták ittas vezetésért Nyugat-Hollywoodban. Később három év próbaidőre ítélték. "Azt gondoltuk, hogy 'Keményen dolgozz, keményen játssz'" - mondta 2013-ban, amikor életének erről az időszakáról beszélt a People-nek. "Sokat tanultam. Most már erősebb vagyok."
Éppen mielőtt Room for Squares című debütáló albumával berobbant volna, John Mayert 2001 májusában letartóztatták, mert felfüggesztett jogosítvánnyal vezetett. 2009-ben John felajánlotta, hogy 25 000 dollárt adományoz jótékony célra, ha a TMZ előkeríti a rendőrségi fotót. A TMZ megtalálta, ahogy a Smoking Gun is, így John két különböző állatvédő szervezetnek adományozott egyenként 12 500 dollárt.
#7
John Stamos

John Stamos

szül. 1963. 08. 19. (60 éves)
Cypress, Kalifornia, US
John Philip Stamos 1963. augusztus 19-én született William „Bill” John Stamos restaurátor és Loretta Phillips modell gyermekeként a Kaliforniában található Cypress-ben. Apja görög származású, míg édesanyja ír felmenőkkel rendelkezik. Anyja eredeti neve Stamotopoulos volt. A színésznek két húga van, Janeen és Alaina, akik... több»
Jesse bácsit 2015 júniusában letartóztatták ittas vezetésért, és bűnösnek vallotta magát; három év próbaidőre és tanácsadásra ítélték. Röviddel a letartóztatás után bejelentkezett a kábítószer-függőségi elvonóra, és egy hónapig ott is maradt.
#6
Macaulay Culkin

Macaulay Culkin

szül. 1980. 08. 26. (43 éves)
New York City, New York, Amerikai Egyesült Államok
Macaulay Carson Culkin 1980. augusztus 26-án született New York Manhattan nevű városrészében. Édesapja, Kit Culkin elismert Broadway színész volt. Négy fiú és két lánytestvére van – harmadikként született a sorban. Katolikus neveltetésben részesült. Első filmszerepét a Rocket Gibraltár (1988) című filmdrámában kapta, majd a... több»
A férfit, akit mindig is Kevin McCallister néven fogunk ismerni, 2004-ben Oklahoma Cityben vezetés közben megállították, és letartóztatták marihuána és receptre kapható gyógyszerek birtoklása miatt. Felfüggesztett börtönbüntetést kapott, és pénzbírságot kellett fizetnie.
#5
Natasha Lyonne

Natasha Lyonne

szül. 1979. 04. 04. (45 éves)
New York City, New York, Amerikai Egyesült Államok
Natasha Bianca Lyonne Braunstein 1979-ben született New York városában. Ortodox zsidó környezetben nevelekedett, gyerekkora egy részét Izraelben töltötte. A szülei válása utána visszaköltözött testvérével és édesanyjával Amerikába, s gyakorlatilag hat éves korától különböző filmekben tűnt fel. Ugyan jó tanuló volt, a... több»
Az Orange Is the New Black sztárját, Natasha Lyonne-t 2001-ben letartóztatták ittas vezetésért; később függőséggel küzdött, és újra letartóztatták, mert zaklatta a szomszédait. "Határozottan olyan jó voltam, mintha meghaltam volna" - mondta egyszer. "Az emberek tényleg összefogtak körülöttem, és a kib*szott csizmámnál fogva húztak fel."
#4
Lindsay Lohan

Lindsay Lohan

szül. 1986. 07. 02. (37 éves)
New York City - New York - Amerikai Egyesült Államok
Lindsay Dee Lohan 1986.július 2-án született New Yorkban, az Egyesült Államokban. Szülei Dina Sullivan és Michael Lohan, három testvére, két öccse és egy húga van. Lindsay karrierjét háromévesen gyerekmodellként kezdte az Eileen Ford Agency-nél. Számtalan tévéreklámban szerepelt, feltűnt a Gap, a Pizza Hut és a Wendy’s... több»
A Bajos csajok királynőjét, Lindsay Lohant már többször letartóztatták; többek közt 2007-ben, amikor ittas vezetés és kokain birtoklása miatt kapták el. Az esetért egy nap börtönre és három év próbaidőre ítélték. Néhány évvel később további börtönbüntetésre ítélték próbaidő megszegéséért, de csak 14 órát töltött a fogházban, egy másik esetnél pedig négy óra után engedték ki a túlzsúfoltság miatt.
#3
Shia LaBeouf

Shia LaBeouf

szül. 1986. 06. 11. (37 éves)
Los Angeles, Kalifornia, U.S
Shia LeBouf 1986. június 11-én született Los Angelesben. Szülei zsidó és francia felmenőkkel rendelkeztek, édesanyja táncos, majd képzőművész, édesapja vietnámi veterán katona volt. Hogy a zűrös családi életből kimeneküljön, LeBouf 10 évesen már komikusként lépett fel a helyi klubokban. Bevallása szerint a Disney Channel Even... több»
Számos más egykori gyereksztárhoz hasonlóan Shia LaBeouf is többször került már összetűzésbe a törvénnyel, de ez az elhagyatott bűnözői fotó a legjobbja. 2017-ben nyilvános ittasság és rendbontás miatt fogták le a Georgia állambeli Savannah-ban. A rendőrség szerint a "rendbontás" akkor kezdődött, amikor senki nem adott neki cigarettát. Őszintén, ki ne lett volna már ilyen helyzetben?
#2
Michelle Rodriguez

Michelle Rodriguez

szül. 1978. 07. 12. (45 éves)
Bexar County, Texas, Amerikai Egyesült Államok
Mayte Michelle Rodriguez 1978. július 12-én született San Antonióban, Texasban, az Egyesült Államokban. Édesanyja a Dominikai Köztársaságból származik, édesapja Puerto Ricóból, és az amerikai hadseregben szolgált. Michelle gyerekkorában élt mindkét szülője hazájában, mielőtt 11 éves korában végleg vissza nem költöztek az... több»
A Halálos iramban filmek sztárját, Michelle Rodriguezt 2005-ben tartóztatták le ittas vezetésért Hawaiin, de a híre rendőrségi fotója 2007-ből származik, amikor a próbaidő megszegéséért kapott büntetése miatt vitték be. A 180 napos büntetéséből 18 napot ült le, a börtön túlzsúfoltsága miatt...
A konyhakirálynőt 2003-ban vád alá helyezték értékpapírcsalás miatt, és 2004-ben öt hónap börtönbüntetésre ítélték. "Borzalmas volt, és senkinek - senkinek - nem szabadna átesnie ilyen megaláztatáson, tényleg, kivéve a gyilkosokat, és van még néhány más kategória" - mondta Martha 2017-ben. "Ez egy nagyon, nagyon szörnyű dolog".