Ez a 16 színésznő sosem vállalt meztelen jelenetet (és az érveik)

A szexjelenetek a hollywoodi filmek és tévéműsorok meghatározó elemei. Akár azért van a jelenet, hogy fokozza a szerelmi történetet, akár azért, hogy bemutassa a pár dinamikáját, akár komikus céllal, sok színész megszokta őket. Vannak azonban olyan hírességek az iparágban, akik nem hajlandóak meztelenkedni. 

Néhányan odáig mennek, hogy a szerződésükbe olyan záradékot tesznek, amely garantálja, hogy nem kérnek tőlük meztelenkedést. Míg egyes színészek és színésznők személyes okokra hivatkoznak, mások azt mondják, hogy egyszerűen nem akarják, hogy a családtagjaik - különösen a gyermekeik - ilyen helyzetben lássák őket. 

#16
Megan Fox

Megan Fox

szül. 1986. 05. 16. (37 éves)
Rockwood - Tennessee -USA
Megan Denise Fox 1986. május 16-án született Rockwoodban, Tennessee államban. Ír, francia és cherokee vér is csörgedezik az ereiben. Szülei kiskorában elváltak, ő és nővére édesanyjukkal maradtak. Gyerekkorában táncolt és tagja volt az iskolai kórusnak. 10 éves volt, amikor Floridába költöztek, és 13, amikor komolyabban kezdett... több»
Bár Megan Foxot gyakran dicsérik szexszimbólumként, ő nem hajlandó mindent felfedni. Sőt, már ki is vonult a reflektorfényből, hogy elkerülje az olyan szerepeket, amelyek megkövetelik tőle, hogy levetkőzzön."Van néhány jó projekt, amit olvastam, amelyekben tehetséges emberek, tehetséges rendezők szerepelnek, de azok a dolgok, amiket a nőknek meg kell tenniük a filmben, olyan dolgok, amiket a fiaimnak soha nem szabad megtudniuk vagy látniuk" - mondta a Mirrornak. Elmondta, hogy az HBO-n felajánlották neki egy prostituált szerepét, de a grafikus szexjelenetek miatt visszautasította. "Ezek olyan dolgok, amelyek megalázóak a karaktert játszó nő számára" - mondta. 
#15
Mandy Moore

Mandy Moore

szül. 1984. 04. 10. (40 éves)
Nashua, New Hampshire, Amerikai Egyesült Államok
Amanda Leigh Moore 1984. április 10-én született a New Hampshire-i Nashuában. Édesanyja újságíró, édesapja pilóta. Két testvére van, Scott és Kyle. Édesapja munkája miatt a család Longwoodba költözött; itt töltötte gyermekkorát. Nagy hatással volt rá az Oklahoma! című musical, ennek hatására kezdett el énekelni. Első... több»
Míg Mandy Moore tinisztárként ért el nagy sikert, a színésznőnek mostanában semmi kedve meztelen jeleneteket forgatni: "Szerény lány vagyok" - mondta Moore az Entertainment Tonightnak - "Rajtam kívül senki sem látta a fenekemet zárt ajtók mögött". Ami a Szabadság, szerelem című filmben játszott jelenetet illeti, ahol a fenekét mutogatták, azt mondja, hogy felbérelt egy testdublőrt, hogy helyettesítse őt.   
#14
Ashley Benson

Ashley Benson

szül. 1989. 12. 18. (34 éves)
Long Beach, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Ashley Victoria Benson 1989. december 18-án született Kaliforniában, az Egyesült Államokban. Már gyerekkorában szeretett szerepelni, 5 évesen modellkedett és 8 évesen leszerződött az egyik legnagyobb ügynökséghez, a Ford Modelling Agency-hez. Tíz éves korában indult filmes karrierje, előbb televíziós reklámokban szerepelt, majd... több»
Ashley Benson a Hazug csajok társasága című sorozatban játszott szerepével tűnt fel. Sosem volt hajlandó mindent megmutatni, és a Cosmopolitan-nek azt mondta: "Soha nem akarok olyan meztelenséget csinálni, ami indokolatlan. A lányok sokkal jobban néznek ki fehérneműben vagy pólóban, a többit pedig a képzeletre bízzák". Elmagyarázta továbbá, hogy kisétálna a forgatásról, ha úgy érezné, hogy a vezetők és a rendező túlságosan rámenősek. "Meg tudjátok csinálni nélkülem is" - mondta. 
#13
Allison Williams

Allison Williams

szül. 1988. 04. 13. (36 éves)
ALLISON WILLIAMS leginkább a Csajok (Girls) című Emmy- és Arany Glóbusz-díjas HBO-sorozatból ismert. Az utolsó, hatodik évad éppen most fut Amerikában. Williams musicalszínésznként is kiváló, elismerő kritikákat kapott Peter Pan megformálásáért az NBS Peter Pan Live! című produkciójában. 2011-ben Kate Middletont alakította az... több»
Míg a Csajok sztárja, Lena Dunham mindent felfedett a kamera előtt, Allison Williams megtartotta a ruháit - ő volt az egyetlen színésznő a sorozatban, aki így tett. Az ABC-nek elmondta, hogy "Voltak dolgok, amikről úgy éreztem, hogy csak az enyémnek kell lenniük, és, hogy mindig az enyémnek kell maradniuk." Sőt, amikor megkérték, hogy írjon alá egy meztelenségről szóló lemondó nyilatkozatot, ő ezt visszautasította. Ezt azzal magyarázta, hogy nem szeretné, ha a leendő gyermekei meztelenül látnák. "Egyszerűen nem éreztem magaménak" - mondta a csatornának. 
#12
Sarah Michelle Gellar

Sarah Michelle Gellar

szül. 1977. 04. 14. (47 éves)
New York City - New York - Amerikai Egyesült Államok
Sarah Michelle Gellar 1977. március 14-én született New Yorkban, az Egyesült Államokban a magyar származású Rosellen Greenfield és Arthur Gellar egyetlen lányaként. Szülei 1984-ben elváltak, Sarah az anyjával maradt. Négyéves korában egy étteremben fedezték fel, hamarosan élete első filmszerepét is megkapta az An Invasion of... több»
A Buffy, a vámpírvadász főszerepével híressé vált Sarah Michelle Gellar nem hajlandó mindent felfedni a közönség előtt. Bár nyilvánosan még nem beszélt erről a döntéséről, a Page Six értesülései szerint azért utasított vissza szerepeket, mert ahhoz le kellett vennie a felsőjét. A képviselője azt mondta a bulvárlapnak, hogy "Sarah nem vállal meztelenkedést, és kész. Sosem volt az ő világa."
#11
Hilary Duff

Hilary Duff

szül. 1987. 09. 28. (36 éves)
Houston, Texas, Amerikai Egyesült Államok
Hilary Erhard Duff 1987. szeptember 28-án született a texasi Houstonban. Egy tesvére van, a szintén színész Haylie Duff. Gyermekkorában balettozott, majd a színészet felé fordult figyelme. Első szerepét az Amazonok vadnyugaton (1997) című sorozatban kapta, a mozivásznon 2 évvel később, a The Soul Collectorban (1999) debütált.... több»
Hillary Duff azon kevés Disney-csatorna sztár közé tartozik, aki még nem esett át nyilvános botrányon - és úgy tervezi, hogy megtartja makulátlanul tiszta imidzsét. A színésznő a The Telegraphnak elmondta: "Ha filmet csinálok, önmagam akarok lenni. Nem akarom levenni a felsőmet vagy bármi mást. Az Államokban úgy tűnik, az a trend, hogy 18 vagy 19 éves leszel, aztán leveszed a felsődet és valami őrültséget csinálsz, és nem tudom, mi jön ezután."
#10
Jessica Simpson

Jessica Simpson

szül. 1980. 07. 10. (43 éves)
Abilene, Texas, Amerikai Egyesült Államok
Jessica Simpson 1980. július 10-én született a texasi Abilene-ben, az Amerikai Egyesült Államokban. Édesapja Joseph "Joe" Simpson, lelkész és pszichológus, édesanyja Tina Ann Simpson, háztartásbeli. Egy húga van, a szintén énekesnő Ashlee Simpson. Gyermekkorában apja baptista gyülekezetének Gospel kórusában énekelt. Mindössze... több»
Míg Jessica Simpson a zenéjéről ismert, olyan filmekben is szerepelt, mint a Hazárd megye lordjai. De meztelenül egyik filmjében sem fogod megtalálni. Az Allure-nak még 2010-ben elmondta, hogy a meztelenség teljesen kizárt: "Soha nem fogok meztelenkedni" - mondta Simpson - "Nem érdekel, milyen sötét és intellektuális lehet a szerep, tudod? Nem érdekel, hogy kapok-e érte egy kib*szott Oscart, nem fogom megcsinálni. Ezek az elismerések semmit sem jelentenek nekem."
#9
Rebel Wilson

Rebel Wilson

szül. 1980. 03. 02. (44 éves)
Sydney, Ausztrália
Rebel Melanie Elizabeth Wilson 1986. február 3-án született az ausztráliai Sydneyben. Szülei hivatásos kutyafuttatók. Két lány- és egy fiútestvére van. A Tara Anglican School for Girls középiskolában érettségizett, majd a University of New South Wales hallgatója lett, ahol jogot és művészettörténetet tanult. Sokáig matematikusnak... több»
Akárcsak Anna Kendrick, Rebel Wilson sem hajlandó meztelen jeleneteket forgatni. A Marie Claire-nek elmondta, hogy testdublőrt használt, amikor arra kérték, hogy meztelenül szerepeljen a "Grimsby testvérek"-ben. Wilson azt mondta, hogy egy komolyabb szerepben megfontolná a meztelen jelenetet, de egy vígjátékban nem látja értelmét.
#8
Rachel Bilson

Rachel Bilson

szül. 1981. 08. 25. (42 éves)
Los Angeles - Kalifornia - Amerikai Egyesült Államok
Rachel Sarah Bilson 1981-ben született Los Angelesben. Gyerekkorától kezdve színészi pályára vágyott, a Notre-Dame Középsikola drámatagozatában tanult. Karrierjét színházi színészként kezdte, majd olyan sorozatokban kapott szerepet, mint a Buffy, a vámpírok réme, a Pimaszok, a Chuck vagy az Így jártam anyátokkal. A 2003 és 2007... több»
Rachel Bilson sem készül egyhamar meztelenkedni a képernyőn. A Playboynak elmondta, hogy majdnem elvesztett egy szerepet, mert nem volt hajlandó ezt megtenni: "A filmek lehetnek szexik vagy szexuálisak anélkül, hogy megmutatnának dolgokat. A film R-besorolású volt, és szeretik beletenni a meztelenséget, ahol csak lehet, de én elég erős akaratú vagyok, és úgy gondolom, hogy ez elkerülhető" - mondta a kiadványnak.
#7
Blake Lively

Blake Lively

szül. 1987. 08. 25. (36 éves)
Tarzana, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Blake Christina Lively 1987-ben született Tarzanában, Kaliforniában. Édesapja színész, édesanyja ügynök, korábban modellkedett. Összes testvére színész. Ennek ellenére kezdetben nem érdeklődött a színészi hivatás iránt. A Burbank Gimnáziumba járt, pompomlány és diákelnök, valamint egy nemzetközileg is elismert kórus tagja... több»
Blake Lively, aki a Pletykafészekben Serena van der Woodsen szerepéről ismert, a Daily Mailnek elmondta, hogy a közeljövőben nem fog meztelenül szerepelni egyetlen filmben vagy tévéműsorban sem: "Amikor meztelenséget látok a filmekben, az mindig elvonja a figyelmemet" - mondta - "Tudom, hogy ha nézek egy jelenetet, és valakinek kint vannak a mellei, akkor csak azt nézem - nem tudok mit tenni. Egyszerűen nem hiszem, hogy ez valaha is jó lesz nekem."
#6
Jennifer Garner

Jennifer Garner

szül. 1972. 04. 17. (52 éves)
Houston - Texas - Amerikai Egyesült Államok
Jennifer Anne Garner 1972. április 17-én született Houstonban. Édesanyja angoltanár, édesapja vegyész. Egy nővére és egy húga van. Már fiatalkorában vonzotta a színpad, kilenc évig balettozott, egyetemi tanulmányait mégis a Denison University kémia szakán kezdte meg. Hamar rájött azonban, a tudomány világa helyett inkább a... több»
Jennifer Garner szerepelt olyan filmektől kezdve, mint a Love, Simon, egészen az olyan erős drámákig, mint a Peppermint, de egyikben sem vetkőzik meztelenre - és nem is tervezi. Ezt az MTV-nek nyilatkozta: "Nem fogok mindent levenni... Nem, köszönöm. A világ jobbat érdemel. Nem érdekel."
#5
Jessica Alba

Jessica Alba

szül. 1981. 04. 28. (42 éves)
Pomona - Kalifornia - Amerikai Egyesült Államok
Jessica Marie Alba 1981. április 28-án Pomonában, Kaliforniában született. Édesanyja a kanadai-francia származású Cathernie, édesapja, Mark, mexikói gyökerekkel rendelkezik. Egy öccse van, Joshua. A család néhány költözést követően végül Claremontban telepedett le. Albát már gyerekkorában vonzotta a színészet, végül 11... több»
Bár Jessica Alba manapság főleg a cégére, a Honestyre koncentrál, szerepelt néhány népszerű filmben, köztük a Honey-ban és a Fantasztikus négyesben. Egyik filmjében sem mutatott azonban túl sokat. A Glamournak adott interjújában azt mondta: "Nem akarom, hogy a nagyszüleim lássák a melleimet. Ennyi. Furcsa lenne karácsonykor. És tényleg, ha megnézed a filmjeimet, amiket csináltam, a meztelenkedés sosem "emelné" az összképet."
#4
Kristen Bell

Kristen Bell

szül. 1980. 07. 18. (43 éves)
Huntington Woods - Michigan - Amerikai Egyesült Államok
Kristen Anne Bell 1980-ban született a Michigan állambeli Detroitban, lánytestvéreivel egy külvárosi kerületben, Huntington Woodsban nevelkedett. Karrierjét a gimnáziumi színjátszó körben kezdte, majd a New York-i Tisch School of the Arts-ban szerzett további színházi és musical tapasztalatokat. A Broadwayen 2001-ben debütált, ahol... több»
Kristen Bell a Jégvarázs és a Jó hely című filmekben játszott szerepeiről ismert, amelyek mindkettő a G-kategóriás közönségnek szól: "Én nem mutatom a repedésemet! A világ összes Mr. Skins-je azt mondja: 'Ó, Kristen, vetkőzz meztelenre! Én meg: 'Álmodj csak!'" - mondta a Women's Healthnek.
#3
Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker

szül. 1965. 03. 25. (59 éves)
Nelsonville, Ohio, Amerikai Egyesült Államok
Sarah Jessica Parker 1965. március 25-én született Nelsonville városában, Ohióban. Nyolc testvérével Cincinnatiben nőtt fel. Itt kezdett balettet tanulni, majd később a New York-i American Ballet Theatre-ben játszott. Professzionális karrierje nyolc éves korában indult, amikor A szerepet kapott kis gyufaárus lány című televíziós... több»
Bár egy szexről szóló sorozat főszerepével vált híressé, Sarah Jessica Parker nem hajlandó olyan jeleneteket vállalni, amelyekben meztelenül jelenik meg. Valójában ő az egyetlen színésznő a Szex és New Yorkból, aki nem szerepelt meztelenül a sorozatban. A The Hollywood Reporternek elmondta, hogy mindig is volt egy "no-nudity" záradék a szerződéseiben. "Nem ítélkezem senki felett, aki úgy dönt, hogy megteszi" - mondta a THR-nek - "Szerintem fantasztikus, hogy az emberek jól érzik magukat, ha ezt csinálják. Ez nem valamiféle elvi, vallási vagy ideológiai álláspont a részemről."
#2
Anna Kendrick

Anna Kendrick

szül. 1985. 08. 09. (38 éves)
Portland, Maine, Amerikai Egyesült Államok
Anna Kendrick 1985. augusztus 9-én született Portlandben, Maine államban. Egy testvére van, a szintén színész Michael Cooke Kendrick. Ereiben angol, ír és skót vér csörgedezik. Színészi pályafutása már tíz éves korában megkezdődött, ezért New Yorkba költöztek, ahol számos szereplőválogatáson vett részt. 1998-ban, mindössze... több»
Bár Anna Kendrick meztelenül jelent meg a "Mike és Dave esküvőhöz csajt keres" című filmben, valójában testdublőrt használt. Sőt, a színésznő egyáltalán nem hajlandó meztelen jelenetekben szerepelni. A The Telegraphnak azt nyilatkozta, hogy: "Nem fogok ilyet csinálni... Nem kritizálom azokat az embereket, akik [meztelen jeleneteket] csinálnak, de azt tervezem, hogy folytatom, amit és ahogyan csinálok, és remélem, hogy továbbra is jól fog menni."
#1
Julia Roberts

Julia Roberts

szül. 1967. 10. 28. (56 éves)
Smyrna, Georgia, Amerikai Egyesült Államok
Julia Fiona Roberts 1967. október 28-án született egy Smyrna nevű kisvárosban, Georgia államban. Állatorvosnak készült, később mégis újságírónak tanult, ám bátyja, Eric Roberts sikerein felbuzdulva úgy döntött, hogy megpróbálkozik a színészettel. Első alakítását a Crime Story (1987) című sorozatban láthattuk, melyet... több»
Julia Roberts olyan erős női főszereplőiről ismert, mint Erin Brockovich és Vivian a Micsoda nőből, de soha nem fogod látni a karaktereit meztelenül. 2009-ben a Daily Mailnek azt nyilatkozta, hogy: "Ez nem igazán az, amit én csinálok, szóval ha megkérnek rá, akkor számíthatnak arra, hogy visszafogottan fogom csinálni. Tudod, háromgyermekes [anyaként] így érzem magam".