13 hollywoodi sztár irracionális fóbiái a lovaktól a pillangókig

Pillangók, lovak, antik bútorok, tojások... íme a hollywoodi sztárok legirracionálisabb fóbiái!

Hiszed vagy sem, ha fóbiákról, félelmekről van szó, még a legnagyobb film- és tévésztárok sem kivételek. Sarah Michelle Gellar például retteg a temetőktől, ami bizonyára nem könnyítette meg számára a Buffy főszerepét, de közel sem ő az egyetlen, akinek hasonló félelmei vannak, Johnny Depp például a bohócoktól retteg.

Listánkban ezúttal 13 hollywoodi hírességet és a fóbiáikat gyűjtöttük össze Matthew McConaughey-től, aki szorong a forgóajtóktól Kristen Stewartig, aki nem bír a lovak közelében lenni. Tudd meg, mitől félnek a hollywoodi sztárok idelent!

#13
Kristen Stewart

Kristen Stewart

szül. 1990. 04. 09. (34 éves)
Los Angeles, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Kristen Jaymes Stewart 1990. április 9-én született Los Angelesben, az Egyesült Államokban. Ausztrál származású édesanyja és édesapja a filmiparban dolgozik, így lányuk már korán a színészet világában találta magát. Kristennek egy bátyja van, Cameron, és két örökbefogadott öccse, Dana és Taylor. Kristenre alig 8 éves... több»
Kristen Stewart retteg a lovaktól.
#12
Jennifer Aniston

Jennifer Aniston

szül. 1969. 02. 11. (55 éves)
Sherman Oaks - Kalifornia - Amerikai Egyesült Államok
Jennifer Aniston 1969. február 11-én született a kaliforniai Sherman Oaksban. Gyermekkorában szüleivel egy évet Görögországban éltek, majd visszaköltöztek az Egyesült Államok keleti partjára, New Yorkba. A filmezés már fiatalon meghatározta életét, több családtagja is ismert színész. Apja az Életünk napjai című sorozatban... több»
Jennifer Aniston fél a repüléstől.
#11
Woody Allen

Woody Allen

szül. 1935. 12. 01. (88 éves)
New York City, New York, Amerikai Egyesült Államok
Woody Allen színész, rendező és jazz zenész  azon kevés kortárs amerikai rendezők közé tartozik, akik szerzői filmekkel is egész karrierjük során Hollywood élvonalában tudtak maradni. Az ikonikus rendező 1935-ben Allen Stewart Königsberg néven látta meg a napvilágot a New York-i Brooklynban. Annak ellenére, hogy már az első... több»
Woody Allen gyűlöli a rovarokat és fél az őzektől.
#10
Katie Holmes

Katie Holmes

szül. 1978. 12. 18. (45 éves)
Toledo - Ohio - Amerikai Egyesült Államok
Katie Holmes (teljes nevén Katie Noelle Holmes) 1978. december 18-án született Toledóban, Ohióban. Jogász apjától és háztartásbeli anyjától szigorú katolikus neveltetést kapott. Szerették volna, ha orvosnak tanul, ám őt inkább a modell szakma vonzotta, és beiratkozott egy modellképző iskolába. Első szerepét a Jégvihar... több»
Katie Holmes retteg a mosómedvéktől.  
#9
Sarah Michelle Gellar

Sarah Michelle Gellar

szül. 1977. 04. 14. (47 éves)
New York City - New York - Amerikai Egyesült Államok
Sarah Michelle Gellar 1977. március 14-én született New Yorkban, az Egyesült Államokban a magyar származású Rosellen Greenfield és Arthur Gellar egyetlen lányaként. Szülei 1984-ben elváltak, Sarah az anyjával maradt. Négyéves korában egy étteremben fedezték fel, hamarosan élete első filmszerepét is megkapta az An Invasion of... több»
Sarah Michelle Gellar irtózik a temetőktől.
#8
Orlando Bloom

Orlando Bloom

szül. 1977. 01. 13. (47 éves)
Canterbury, Kent, Egyesült Királyság
Orlando Jonathan Blanchard Bloom 1977. január 13-án született Canterburyben. Édesanyja Sonia Constance Josephine, vérszerinti apja Colin Stone. Nevelőapját, Harry Soul Bloomot, a dél-afrikai születésű zsidó származású írót és apartheid harcost 4 éves korában elveszítette. 13 éves koráig azt hitte, hogy Harry Soul Bloom volt az... több»
Orlando Bloom ki nem állhatja a disznókat.
#7
Jake Gyllenhaal

Jake Gyllenhaal

szül. 1980. 12. 19. (43 éves)
Los Angeles, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Jacob Benjamin Gyllenhaal 1980. december 19-én született Los Angelesben, Kaliforniában, az Egyesült Államokban. Stephen Gyllenhaal rendező és Naomi Foner Gyllenhaal szövegkönyvíró második gyermeke, nővére, Maggie Gyllenhaal szintén sikeres színész. Mivel az egész család a filmes szakmában mozog, nem volt kérdés, hogy Jake is ezt az... több»
Jake Gyllenhaal irtózik a struccoktól.
#6
Nicole Kidman

Nicole Kidman

szül. 1967. 06. 20. (56 éves)
Honolulu, Hawaii, U.S
Nicole Kidman 1967. június 20-án született Nicole Mary Kidman néven a Hawaii-szigeteken, Honoluluban. Apja, Anthony Kidman pszichológus, anyja, Janelle Kidman főnővér volt. Ausztráliában nevelkedett, és már tízéves kora óta drámatagozatos iskolába járt. Első komolyabb szerepét a BMX banditák (1983) című filmben kapta, majd négy... több»
Nicole Kidman retteg a lepkéktől.
#5
Matthew McConaughey

Matthew McConaughey

szül. 1969. 11. 04. (54 éves)
Uvalde, Texas, Amerikai Egyesült Államok
Matthew McConaughey 1969. november 4-én született Texas államban. Ereiben skót, ír, angol, német és svéd vér is csörgedezik. Egyike a leghíresebb hollywoodi filmcsillagoknak, filmjei összesen több mint egy milliárd dolláros bevételre tettek szert. Tanulmányait Austinban, a University of Texas falai között végezte. Kezdetben jogi... több»
Matthew McConaughey irtózik az alagutaktól és a forgóajtóktól.
#4
Johnny Depp

Johnny Depp

szül. 1963. 06. 09. (60 éves)
Owensboro, Kentucky, Amerikai Egyesült Államok
Teljes nevén John Christopher Depp II, június 9-én született Owensboro városában, Kentucky államban, négy testvére közül ő a legfiatalabb. Apja mérnök volt, anyja háztartásbeli. Később a család Floridába költözött, ahol középiskoláját végezte. Szülei elváltak, amikor 15 éves volt. Gitározni kezdett, majd megalapította... több»
Johnny Deppnek bohócfóbiája van.
#3
Christina Ricci

Christina Ricci

szül. 1980. 02. 12. (44 éves)
Santa Monica - Kalifornia Amerikai Egyesült Államok
Christina Ricci 1980. február 12-én Kaliforniában született. Édesanyja ingatlanügynök, édesapja kriminál-pszichológus, három testvére van. Autodidakta módon tanult a színészetet.  Christinára egy iskolai színielőadáson figyelt fel egy filmkritikus, aki azt tanácsolat a lány szüleinek, hogy a vigyék el egy meghallgatásra. Ezt... több»
Christina Ricci nem tart szobanövényeket, mivel irtózik tőlük.
#2
Alfred Hitchcock

Alfred Hitchcock

szül. 1899. 08. 13. - elhunyt 1980. 04. 29.
Leytonstone - London - England
Alfred Hitchcock a horror műfajának mestereként vonult be a köztudatba, az igazság azonban az, hogy csak néhány munkája emlékeztet a klasszikus horror zsáner filmjeire. Filmjeit az intelligens történetvezetés, a szűk helyeken forgatott jelenetek, a váratlan fordulatok és a mesteri feszültségadagolás jellemzi. Filmjeinek egyik... több»
Alfred Hitchcock gyűlölte a tojásokat.
#1
Billy Bob Thornton

Billy Bob Thornton

szül. 1955. 08. 04. (68 éves)
Hot Springs, Arkansas, Amerikai Egyesült Államok
Billy Bob Thornton 1955. augusztus 4-én született Hot Springsben, az Egyesült Államokban. Nehéz körülmények között nevelkedett. Karrierjét zenészként kezdte a Tres Hombres zenekarban, testvére, a fiatalon elhunyt Jimmy Don szólóalbumain Thornton dobolt. Aszfaltmunkásként dolgozott, majd rövid ideig pszichológiát hallgatott, mielőtt... több»
Billy Bob Thorntont kiveri a víz az antik bútoroktól.