Sztárok és érettségi fotóik (galéria)

A vörös szőnyegen mind kifogástalanul mutatnak, de egykoron ők is ugyanolyanok voltak (jó, kivéve Robin Wrightot), mint bármelyikünk. Galériás listánkban ezúttal napjaink legnagyobb hollywoodi sztárjainak érettségi fotóiból készítettünk összeállítást. 

#16
Tina Fey

Tina Fey

szül. 1970. 05. 18. (53 éves)
Upper Darby - Pennsylvania - Amerikai Egyesült Államok
Eredeti nevén Elizabeth Stamatina Fey. Édesanyja görög, Píreuszban született, az apja ágán pedig német, skót és angol származású. A University of Virginia-n drámatagozaton tanult, diplomázás után Chicagoba költözött, ahol a Second City-ben kezdett komédiát tanulni, ahol sok SNL szereplő kezdte a karrierjét. 1995-ben fedezte fel a... több»
#15
Matt LeBlanc

Matt LeBlanc

szül. 1967. 07. 25. (56 éves)
Newton, Massachusetts, Amerikai Egyesült Államok
Matt LeBlanc 1967. július 25-én született a Massachusetts állambeli Newtonban. Fiatal korában egyáltalán nem érdekelte a színészet, sokkal jobban vonzódott a motorozáshoz. Első motorját nyolc évesen kapta, ezt követően pedig számos amatőr versenyen vett részt. Édesanyja azonban nagyon féltette őt, így kénytelen volt felhagyni a... több»
#14
Vera Farmiga

Vera Farmiga

szül. 1973. 08. 06. (50 éves)
Clifton, New York, Amerikai Egyesült Államok
Vera Ann Farmiga  1973. augusztus 6-án született Passaic County városában, egy ukrán-amerikai család gyermekeként New Jersey-ben. Szigorú katolikus neveltetésben részesült, szemorvosnak készült, végül mégis a színészet mellett döntött. Tanulmányait a Syracuse University's School of Visual and Performing Arts falai között... több»
#13
Amy Poehler

Amy Poehler

szül. 1971. 09. 16. (52 éves)
Newton - Massachusetts - Amerikai Egyesült Államok
Amy Meredith Poehler 1971. szeptember 16-án született Burlingtonban, Massachusetts államban. Szülei tanárként dolgoztak a helyi középiskolában. Édesapja német, ír, portugál és angol gyökerekkel rendelkezik, míg édesanyja ír származású. Egy bátya van, Greg Poehler, aki jelenleg producer és színész. Katolikus neveltetésben... több»
#12
Robin Wright

Robin Wright

szül. 1966. 04. 08. (58 éves)
Dallas, Texas, Amerikai Egyesült Államok
Robin Wright 1966. április 8-án született a Texas állambeli Dallasban, az Egyesült Államokban. Édesanyja, Mary Kay rendező, édesapja Freddie Gale Wright a gyógyszeriparban dolgozott. A színésznő San Diegóban, Kaliforniában nőtt fel. Modellkarrierjét 1985-ben, 14 évesen kezdte, dolgozott többek között Párizsban és Japánban is.... több»
#11
Zooey Deschanel

Zooey Deschanel

szül. 1980. 01. 17. (44 éves)
Los Angeles, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Zooey Claire Deschanel 1980. január 17.-én született Los Angeles-ben, igazi filmes család gyermekeként: apja, Caleb Oscar-díjra jelölt operatőr, anyja, Mary Jo színésznő, ahogy nővére, Emily is. Nevét az író J.D. Salinger egyik karakteréről kapta. Filmes karrierje tizenhét évesen kezdődött, amikor szerepet kapott a Veronica’s... több»
#10
Lisa Kudrow

Lisa Kudrow

szül. 1963. 07. 30. (60 éves)
Encino, Californie, Amerikai Egyesült Államok
Lisa Valerie Kudrow Encinóban,  Kaliforniában, az Egyesült Államokban született 1963. július 30-án. Édesapja, Lee N. Kudrow orvos, édesanyja, Nedra utazási ügynök. Két idősebb testvére van, Helene Maria és David. A család fehérorosz, német és magyar gyökerekkel rendelkezik. Lisa a Portola Middle Schoolba és a Taft High Schoolba... több»
#9
Claire Danes

Claire Danes

szül. 1979. 04. 12. (45 éves)
Manhattan, New York, U.S.
Claire Catherine Danes 1979. április 12-én született New York-ban. Már gyerekkorában élénk érdeklődést mutatott a színészkedés és a zene iránt. Tanulmányait a Dalton High School és a Professional Performing Art School iskolákban végezte. Még csak 13 éves volt, amikor szerepet kapott az Esküdt ellenségek egyik epizódjában, melyet... több»
#8
Jim Parsons

Jim Parsons

szül. 1973. 03. 24. (51 éves)
Houston, Texas, Amerikai Egyesült Államok
James Joseph Parsons 1973. március 24-én született a Texas állam béli Houstonban. Édesapja 2001-ben egy autószerencsétlenségben vesztette életét. Édesanyja, Judy alapiskolás tanár, egy húga van, a szintén tanár Julie. Már nagyon fiatalon érdeklődést mutatott a színjátszás iránt, első szerepét hat évesen egy iskolai... több»
#7
Will Smith

Will Smith

szül. 1968. 09. 25. (55 éves)
Philadelphia, Pennsylvania, Amerikai Egyesült Államok
Willard Christopher Smith Jr. 1968. szeptember 25- én született a pennsylvaniai Philadelphia városában. Édesanyja, Caroline Bright iskolaigazgató volt, apja, id. Willard Carroll Smith pedig mérnök. Megnyerő és ravasz viselkedésével nyerte el a "Prince" becenevet - ebből lett később a Fresh Prince művésznév, Smith ugyanis gyerekkorában... több»
#6
Andy Samberg

Andy Samberg

szül. 1978. 08. 18. (45 éves)
Mill Valley, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Andrew David Samberg 1978. augusztus 18-án született a kaliforniai Berkeley-ben. Édesanyja tanár, édesapja fényképész. Két lánytestvére van: Johanna és Darrow. Családja zsidó; nagyapja az Amerikai Zsidó Kongresszus tagja volt. A színészetet és a film világát a Saturday Night Live (SNL) révén szerette meg. A Berkeley High School-ban... több»
#5
Kevin Spacey

Kevin Spacey

szül. 1959. 07. 26. (64 éves)
South Orange - New Jersey - Amerikai Egyesült Államok
Kevin Spacey 1959. július 26-án született South Orange-ben, az Egyesült Államokban. Édesanyja titkárnő, édesapja reklámszövegíró volt, két testvére van. A család svéd, angol és walesi felmenőkkel rendelkezik. Spacey az iskolában találkozott először a színjátszással, majd komikusként próbált egy ideig érvényesülni. Ezt... több»
#4
John Goodman

John Goodman

szül. 1952. 06. 20. (71 éves)
St. Louis - Missouri - Amerikai Egyesült Államok
John Stephen Goodman 1952-ben született St. Louis városában, Missouri államban. A rugby és a színház is fontosak voltak az életében, s mikor egy sérülés következtében le kellett állnia a sporttal, egyértelműen a színjátszás felé terelődött, és Missouriból New Yorkba költözött. Nem indult könnyen a dolog, nehezen élt meg,... több»
#3
Pamela Anderson

Pamela Anderson

szül. 1967. 07. 01. (56 éves)
Ladysmith, British Columbia, Kanada
Pamela Anderson 1967. július 1-jén született a kanadai Ladysmithben. Első nyilvános szereplése egy vancouveri futballmeccshez köthető, ahol a kivetítő képét irányító rendező figyelt fel rá, ezt követően pedig a nézők hosszú percekig bámulhatták a szőke bombázót. A pólóján a Labatt’s ruházati cég márkanevét viselő... több»
#2
Jeff Daniels

Jeff Daniels

szül. 1955. 02. 19. (69 éves)
Athens, Georgia, Amerikai Egyesült Államok
Jeff Daniels 1955. február 19-én született az egyesült államokbeli Athensben. A színészettel a Central Michigan Universityn töltött évei alatt ismerkedett meg közelebbről. A színházi rendező és oktató Marshall W. Mason javasolta, hogy Daniels menjen New Yorkba, és csatlakozzon a Circle Repertory Theatre társulatához. Színpadon kezdte... több»
#1
George Clooney

George Clooney

szül. 1961. 05. 06. (62 éves)
Lexington - Kentucky - Amerikai Egyesült Államok
George Timothy Clooney 1961. május 6-án született a Kentucky állam béli Lexingtonban. Édesanyja, Nina Bruce (leánykori nevén Warren), szépségkirálynő volt, a városi tanács tagja. Édesapja, Nick Clooney, egykori műsorvezető, a kései 90-es években 5 évig volt az American Movie Classics házigazdája. A középiskolában George-nál... több»