Bizony megtörténik, hogy még a legnagyobb hollywoodi sztárokat is kirúgják. Előfordul, hogy egy hírességet kirúgnak egy filmből vagy tévéműsorból valamilyen botránya miatt, de néha egyszerűen nem váltja be a producerek elképzeléseit. 

Bármi legyen is az ok, valójában nem olyan ritka, hogy a hírességek akkor is elveszítik a munkájukat, ha már elkezdték a forgatást. És bár ez gyakran meglepetést és csalódást okoz a rajongóknak, az okok általában igencsak megalapozottak, persze néha igazságtalanságnak tűnik.

#nonumbers

Armie Hammer

szül. 1986. 08. 28. (37 éves)
Los Angeles, Kalifornia, Egyesült Államok
Armand Douglas Hammer 1986. augusztus 28-án született a kaliforniai Los Angelesben. Édesanyja banki alkalmazott, édesapja magánvállalkozóként filmkészítéssel foglalkozik. Egy fiatalabb fiútestvére van. Orosz zsidó ősökkel rendelkezik: a művészi tehetséget filantróp nagyapjától, Armand Hammertől és énekesnő nagyanyjától, Olga... több»
Armie Hammert lecserélték a Ásó, kapa, géppisztoly című, Jennifer Lopez nevével fémjelzett romantikus vígjátékban a közösségi médiában kirobbant botránya nyomán. Hammer, akit azzal vádoltak, hogy grafikus, szexuálisan explicit üzeneteket írt nőknek, amelyek kannibalizmusról szóló fantáziákat is tartalmaznak, a Variety-nek adott nyilatkozatában megerősítette, hogy kiszáll a filmből. Bár nem kirúgásként kezelte a dolgot a média, kevéssé valószínű, hogy Hammer önszántából döntött a távozás mellett.

Johnny Depp

szül. 1963. 06. 09. (60 éves)
Owensboro, Kentucky, Amerikai Egyesült Államok
Teljes nevén John Christopher Depp II, június 9-én született Owensboro városában, Kentucky államban, négy testvére közül ő a legfiatalabb. Apja mérnök volt, anyja háztartásbeli. Később a család Floridába költözött, ahol középiskoláját végezte. Szülei elváltak, amikor 15 éves volt. Gitározni kezdett, majd megalapította... több»
Johnny Depp karrierje egy csapásra kettétört , miután volt felesége, Amber Heard bántalmazással vádolta meg. A sztárt szinte azonnal menesztették A Karib-tenger kalózai és a Legendás állatok produkcióktól, és szinte egész Hollywoodban feketelistára került a neve. Az Amber Hearddel történt pereskedése lezárultával épp a visszatérésre készül.

Megan Fox

szül. 1986. 05. 16. (37 éves)
Rockwood - Tennessee -USA
Megan Denise Fox 1986. május 16-án született Rockwoodban, Tennessee államban. Ír, francia és cherokee vér is csörgedezik az ereiben. Szülei kiskorában elváltak, ő és nővére édesanyjukkal maradtak. Gyerekkorában táncolt és tagja volt az iskolai kórusnak. 10 éves volt, amikor Floridába költöztek, és 13, amikor komolyabban kezdett... több»
Megan Foxot szinte azonnal kirúgták, miután elég csúnyán beszólt a Transformers rendezőjének, Michael Baynek. A forgatáson  nyilvánvalóan nem jöttek ki túl jól egymással, majd 2009-ben a színésznő nyilvánosan Hitlerhez hasonlította a rendezőt, és azt mondta, hogy rémálom vele együtt dolgozni.  

Gina Carano

szül. 1982. 04. 16. (42 éves)
Dallas County - Texas - Amerikai Egyesült Államok
Gina Joy Carano 1982. április 16-án született Dallasban, Texasban, az Egyesült Államokban. Édesanyja Dana Joy, édesapja Glenn Thomas Carano volt profi amerikai focista. Ginának egy nővére és egy húga van, Casey és Christie. Carano a Trinity Christian High Schoolban érettségizett Las Vegasban, majd a University of Nevadán végzett... több»
A Disney és a Lucasfilm 2021 februárjában menesztette A mandalori színésznőjét, Gina Caranót, mivel több félrevezető és ellentmondásos tartalmat tett közzé a közösségi médiában. Ezek a tartalmak főként a koronavírussal voltak kapcsolatosak, illetve hatalmas botrányt kavart holokauszt-relativizáló bejegyzése is.

Kevin Spacey

szül. 1959. 07. 26. (64 éves)
South Orange - New Jersey - Amerikai Egyesült Államok
Kevin Spacey 1959. július 26-án született South Orange-ben, az Egyesült Államokban. Édesanyja titkárnő, édesapja reklámszövegíró volt, két testvére van. A család svéd, angol és walesi felmenőkkel rendelkezik. Spacey az iskolában találkozott először a színjátszással, majd komikusként próbált egy ideig érvényesülni. Ezt... több»
Kevin Spacey azonnal elvesztette a Kártyavár című sikersorozat főszerepét, miután egy színésztársa azzal vádolta meg, hogy évekkel korábban szexuálisan zaklatta, és azt állította, hogy akkoriban még kiskorú volt. Ezután további zaklatási vádak érkeztek a színésszel szemben, amelyekkel kapcsolatban jelenleg is jogi eljárások folynak.

Edward Norton

szül. 1969. 08. 18. (54 éves)
Baltimore - Maryland - Amerikai Egyesült Államok
Edward Harrison Norton 1969. augusztus 18-án született Bostonban, az Egyesült Államokban. Apja, Edward, ügyvéd, édesanyja, Robin, tanár volt (1977-ben hunyt el rákban). Két fiatalabb testvére van, James és Molly. Már egészen fiatalon színészi karrierről álmodott, első szerepét 8 éves korában, egy színdarabban kapta. Az érettségi... több»
Edward Norton nagyot bukott, miután a producerek elmondása szerint egészen vállalhatatlanul viselkedett A hihetetlen Hulk forgatásán. A Marvel végleg befejezte vele a közös munkát, menesztette Bruce Banner szerepéből, így teljesen lemaradt a további Bosszúálló filmek sikereiről.

Chadwick Boseman

szül. 1976. 11. 29. - elhunyt 2020. 08. 28.
Anderson, Dél-Karolina, Amerikai Egyesült Államok
A Dél-Karolinából származó Chadwick Boseman a Howard Egyetemen végzett, és a British American Dramatic Academyn tanult Oxfordban, ami után elkezdte drámaírói, rendezői és színészi pályáját. Egyik darabja, a “Deep Azure” Jeff-díjat kapott a legjobb új színdarab kategóriában. Társszerzője volt tobvábbá a “Rhyme Deferred”... több»
A néhai Chadwick Boseman a Harvard Egyetem 2018-as diplomaosztó beszédében elárulta, hogy annak idején kirúgták egy szappanoperából, mivel nyíltan fenntartásait fejezte ki a történetben szereplő faji sztereotípiákkal kapcsolatban. Később elárulta, hogy a szóban forgó szappanopera az All My Children volt.

Charlie Sheen

szül. 1965. 09. 03. (58 éves)
New York City - New York - Amerikai Egyesült Államok
Charlie Sheen, született Carlos Irwin Estevez, Martin Sheen legfiatalabb fia. Már fiatal korában is nagy volt a versengés közte és bátyja, Emilio Estevez között. Nem volt jó tanuló, és a rendszertelen iskolalátogatás miatt pár héttel az érettségi előtt kirúgták a középiskolából. Még iskolás évei alatt felfedezte fel magában a... több»
Charlie Sheent menesztették a nagysikerű Két pasi - meg egy kicsi című sorozatból, mivel teljesen képtelenség volt együtt dolgozni vele állandó alkohol- és drogproblémái miatt. A színész a későbbiekben egyébként hatalmas botrányba keveredett, miután kiderült róla, hogy HIV-pozitív.  

Anne Hathaway

szül. 1982. 11. 12. (41 éves)
Brooklyn, New York, Amerikai Egyesült Államok
Anne Jacqueline 1982. november 12-én született Brooklynban, New Yorkban, az Egyesült Államokban. Édesapja, Gerald Thomas ügyvéd, édesanyja, Kathleen Ann színésznő. Egy bátyja van, Michael, és egy öccse, Thomas. Az ír, francia, német és indián felmenőkkel is rendelkező színésznő New Jerseyben nőtt fel. A szigorú katolikus elvek... több»
A Felkoppintva kórházi jelenetében eredetileg Anne Hathawaynek kellett volna szerepelnie, nem Katherine Heiglnek. Noha Anne megkapta a szerepet, nem akarta vállalni a vizuálisan erős hatású jelenetet, amely számos kreatív ellentétbe torkollott a rendezővel. Végül menesztették őt a produkciótól.

Selma Blair

szül. 1972. 06. 23. (51 éves)
Southfield, Michigan, Egyesült Államok
Amerikai színésznő.  Nőuralom volt a családjában, hiszen rajta kívül három nővére van. Általános iskoláját a Farmington Hills-i Hillel Days School-ban, középiskoláját a Bloomfield Hills Cranbrook Kingswood és a Kalamazoo College-ben végezte. A Michigani Egyetemen 1994-ben szerezte meg diplomáját, mint fényképész, de közben... több»
Selma Blairt kirúgták a Nyugi, Charlie! című sorozattól, amelynek főszereplője az egyébként is problémás Charlie Sheen volt, akit néhány évvel korábban már kirúgtak a Két pasi - meg egy kicsi sorozattól. Selma azt mondta, azért menesztették, mert felszólalt, hogy Charlie Sheen hátráltatja a munkálatokat azzal, hogy képtelen megtanulni a szövegét.

Ryan Gosling

szül. 1980. 11. 12. (43 éves)
London, Ontario, Kanada
Ryan Thomas Gosling 1980. november 12-én született Kanadában, Ontarióban. Szülei, Thomas és Donna mormon vallásúak. Ryannek egy nővére van, Mandi. Tanulmányait a Cornwall Collegiate and Vocational High Schoolban kezdte, ahol a művészetek és a színjátszás terén is kitűnt kortársai közül. Miután Burlingtonba költöztek, majd a... több»
Bármennyire is hihetetlenül hangzik Ryan Goslingot arra hivatkozva menesztették a Komfortos mennyország apa szerepéből, mivel túlsúlyosnak találták. A későbbiekben lefogyott, majd újra megjelent a forgatáson, hogy megmutassa, miként is “képzelte” el a saját karakterét.  

Chloë Grace Moretz

szül. 1997. 02. 10. (27 éves)
Atlanta, Amerikai Egyesült Államok
1997. február 10-én született a Georgia állam béli Atlantában. Édesapja német származású plasztikai sebész, édesanyja nővér, Chloë mellett négy fiuk van: Brandon, Trevor, Colin és Ethan. A fiatal színésznő 2001-ben New Yorkba, majd 2003-ban Los Angelesbe költözött karrierje miatt, melyet már gyermekkora óta meghatározott a... több»
Chloë Grace Moretz lett volna Penny hangja a Bolt című animációs filmben, miután a teljes szövegét rögzítették, a Disney úgy döntött, hogy Miley Cyrus sokkal ismertebb hangját használják fel. Chloë hangját azonban meghagyták a filmben Penny fiatalabb “változataként”.

Dominic Monaghan

szül. 1976. 12. 08. (47 éves)
Berlin, Németország
Dominic Bernard Patrick Luke Monaghan Berlinben született Németországban, 1976.december 8-án. Anyja Maureen nővér, apja Austin Monaghan kémiatanár. Van egy testvére Matthew az Indie Radisepia énekese és dalszerzője és van egy féltestvére Luke Twardowski-Reid. Gyerekkorában éltek Düsseldorf-ban, Stuttgart-ban és Münster-ben is, majd... több»
Egy későbbi interjúban Dominic Monaghan bevallotta, hogy a Lost című sorozatban töltött ideje vége felé nem volt éppen a legjobb formában. Karakterét a harmadik évadban egyszerűen kiírták. "Ez egy nagy szereposztás, nem dolgozol annyit, amennyit szeretnél. Unatkozol, frusztrált leszel és ellustulsz” - nyilatkozta a színész.

Sylvester Stallone

szül. 1946. 07. 06. (77 éves)
New York City, New York, Amerikai Egyesült Államok
Michael Sylvester Gardenzio Stallone, becenevén Sly, 1946. július 6-án született New Yorkban, egy emigráns olasz család gyermekeként. Ereiben olasz, orosz és francia vér is csörgedezik. Születésekor egy komplikáció következtében arcának bal fele lebénult. Szülei kilenc éves korában elváltak, ezt követően sokat költöztek, ezért... több»
Sylvester Stallone egyszerűen nem tudta visszafogni kreativitását, miután felajánlották számára az 1984-es Beverly Hills-i zsaru főszerepét. Sly állítólag megpróbálta átírni a forgatókönyvet, ez pedig a munkájába került.  

Taylor Momsen

szül. 1993. 07. 26. (30 éves)
St. Louis, Missouri, Amerikai Egyesült Államok
Taylor Michel Momsen St. Louis-ban, Missouri államban született 1993. július 26-án. Orosz felmenői vannak. Egy húga van, akit Sloane. Szülei Colette és Michael Momsen. Az Our Lady of Lourdes katolikus iskolába járt, majd a Herbert Hoover Middle Schoolba folytatta tanulmányait. A középiskola mellett elkezdte a Proffessional Performing Arts... több»
Taylor Momsent azért rúgták ki a Gossip Girl sorozatból, mert agresszíven és káromkodva beszélt néhány munkatártársával. Ez nem volt szép, bár egyesek elmondása szerint sem a forgatásról, sem pedig a sorozatból nem hiányolták a színésznőt, aki azóta főként zenei karrierjére koncentrál.

Colin Firth

szül. 1960. 09. 10. (63 éves)
Grayshott, Hampshire, England, Egyesült Királyság
Colin Andrew Firth 1960. szeptember 10-én született Angliában. Édesanyja, Shirley Firth összehasonlító vallástörténész a University of Winchesterben, ahol édesapja, David Norman Lewis Firth történész is tanít. Apja a nigériai kormány tanácsadója volt, ezért gyerekkora egy részét Nigériában töltötte. Tizenegy éves volt, amikor... több»
Eredetileg Colin Firth-t választották Paddington hangjának, de miután az egész szövegét felvették, megállapították, hogy túl öreg a hangja a szerephez. A producerek menesztették őt, majd a sokkal fiatalabb Ben Whishaw-val vették fel újra az összes jelenetet.