Ijesztő történetek: Ez a 22 híresség balesetet szenvedett a forgatáson

Az akciódús hollywoodi kasszasikerek nem csak veszélyesen néznek ki - a díszleteik tényleg veszélyesek lehetnek...

#22
Gerard Butler

Gerard Butler

szül. 1969. 11. 13. (54 éves)
Paisley, Skócia, Egyesült Királyság
Gerard Butler 1969. november 13-án született a skóciai Paisley-ben, két testvére után a legfiatalabb gyerekként. A család ír származású volt, nem sokkal születése után Kanadába költöztek egy rövid időre, majd szülei válását követően anyja visszatért vele Skóciába. A University of Glasgow-on tanult jogot, kamaszkorában... több»
Hamarosan a hazai mozikba is megérkezik a Gerard Butler főszereplésével készült A gép, amelynek forgatásáról maga a színész árult el egy igencsak megrázó és hátborzongató kulisszatitkot. Butler a Late Night With Seth Meyers című műsor legutóbbi adásában beszélt arról, hogy történt vele egy komoly baleset a film forgatása során, amikor egy elromlott berendezést próbált megjavítani: 'Bedugtam a kezem a két kerék közé, és úgy tettem, mintha tudnám, mit csinálok. Amikor kihúztam a kezem, vér és zöld folyadék borította. Én erre: 'Nem tudom, mi ez a zöld folyadék'' - mesélte a színész -'Megdörzsöltem az arcom, majd hirtelen a torkomban, a számban, az orromban éreztem. Éreztem azt is, hogy a szemembe került, és hogy égeti az arcom' - tette hozzá Butler, és mint kiderült, a folyadék nem más volt, mint foszforsav. A stábtagok közül többen próbáltak segíteni Butlernek, ugyanakkor nem tudták eldönteni, ha vízzel próbálja meg lemosni az anyagot, az súlyosbítja-e a helyzetet. A CDC honlapja szerint a sebesültnek azonnal meg kell mosnia az arcát, majd orvosi segítségért kell fordulnia.'Mintha élve elégnék... Szóval intenzív volt. Valójában órákig égett mindenem. Bármit a munkáért' - jegyezte meg a színész végül humorosan utólag, hiszen szerencsés módon nem történt komolyabb baj a baleset következtében.
#21
Jim Caviezel

Jim Caviezel

szül. 1968. 09. 26. (55 éves)
Mount Vernon - Washington - Amerikai Egyesült Államok
Jim Caviezel 1968. szeptember 26-án született Mount Vernonban, az Egyesült Államokban. Édesanyja korábban színésznő, apja pedig hátgerincorvos volt. Három lány- és egy fiútestvére van, ereiben svájci, szlovák és ír vér keveredik. Aktívan kosárlabdázott Seattle-ben, egy sérülést követően otthagyta a Bellevue College-t, és a... több»
A Passió főszereplőjét a 2004-es dráma forgatása közben érte a villámcsapás.   "Úgy világítottam, mint egy karácsonyfa! A Hegyi beszédet adtam elő. Négy másodperccel azelőtt tudtam, hogy belém fog csapni. Azt gondoltam, hogy 'El fog találni'. És amikor megtörtént, láttam, hogy a statiszták a földre lapulnak" - mondta a Scott Rossnak adott interjúban - "Amit ők láttak, az a fejem jobb és bal oldalából kijövő tűz volt. Világítás az egész testem körül".   Szerencsére Caviezelnek nem esett komoly baja a csapástól.
#20
Johnny Depp

Johnny Depp

szül. 1963. 06. 09. (60 éves)
Owensboro, Kentucky, Amerikai Egyesült Államok
Teljes nevén John Christopher Depp II, június 9-én született Owensboro városában, Kentucky államban, négy testvére közül ő a legfiatalabb. Apja mérnök volt, anyja háztartásbeli. Később a család Floridába költözött, ahol középiskoláját végezte. Szülei elváltak, amikor 15 éves volt. Gitározni kezdett, majd megalapította... több»
A 2013-as The Lone Ranger forgatása közben Deppet ledobták egy lóról, és az állat majdnem eltaposta. A gyötrelmes megpróbáltatást a kamera is rögzítette.   Később az Entertainment Tonightnak felidézve a rémisztő élményt, a ló lábának hangja most megpecsételi az emléket a fejében.   "Paták. 'Paták', ez járt a fejemben" - mondta Depp. "Furcsa pillanat volt, mert nem olyan adrenalinnal teli pillanat volt, amikor kiakadsz, pánikba esel, meg ilyesmi."   "Nagyon szerencsés voltam, mert szörnyű is lehetett volna" - tette hozzá.
#19
Isla Fisher

Isla Fisher

szül. 1976. 02. 03. (48 éves)
Muscat, Omán
Isla Lang Fisher az Ománi Szultánság fővárosában, Ománban született 1976-ban, ausztrál színésznő. Bathgate-ben nőtt fel, majd Perth-be költöztek. Gyerekműsorok és reklámszerepek kísérték végig tanulmányait, melyeket a Methodist Ladies' College-ban végzett. 18 évesen kiadott két tinédzserregényt (Bewitched, Seduced by Fame).... több»
Fisher majdnem megfulladt, miközben egy víztartályos bűvészmutatvány jelenetét adta elő a 2013-as Now You See Me című filmben.   "Egy víztartályban voltam... hiába volt egy gyorskioldó mágneses dolog a bilincsemen, a láncot, ami a bokám és a csuklóm között ment, nem lehetett elszakítani, és beszorult a rés alá, és csapdába estem" - magyarázta az On Demand Entertainmentnek adott interjújában.   "Nagyon meg voltam rémülve. Dörömböltem és mondtam, hogy 'szabadítsatok ki', de mindenki csak azt hitte, hogy mesésen színészkedem. Azt hitték, hogy Meryl Streep vagyok a tartályban; valójában fuldokoltam" - tette hozzá.
#18
George Clooney

George Clooney

szül. 1961. 05. 06. (62 éves)
Lexington - Kentucky - Amerikai Egyesült Államok
George Timothy Clooney 1961. május 6-án született a Kentucky állam béli Lexingtonban. Édesanyja, Nina Bruce (leánykori nevén Warren), szépségkirálynő volt, a városi tanács tagja. Édesapja, Nick Clooney, egykori műsorvezető, a kései 90-es években 5 évig volt az American Movie Classics házigazdája. A középiskolában George-nál... több»
Clooney kimerítő felépülési folyamaton ment keresztül, miután 2005-ben a Syriana című filmje forgatásán megsérült, amiért végül Oscar-díjat kapott.   "Volt egy jelenet, ahol egy székhez voltam ragasztva és megvertek, és elég sok felvételt csináltunk. A széket felrúgták, és bevertem a fejem" - mesélte Clooney a balesetről az NPR-nek. "Elszakadt a dura, ami a gerincemet körülvevő burkolat, ami a gerincvelői folyadékot tartja bent."   A Rolling Stone-ban szinte elviselhetetlen fájdalmairól mesélve a színész elárulta, hogy időnként "drasztikus" intézkedéseket fontolgatott, hogy megszabaduljon szenvedésétől.   "Eljutottam egy olyan pontra, amikor azt gondoltam: 'Így nem tudok létezni. Valójában nem tudok élni. Egy kórházi ágyban feküdtem, infúzióval a karomban, képtelen voltam mozogni, olyan fejfájásaim voltak, mintha agyvérzésed lenne, és egy rövid háromhetes időszak alatt elkezdtem gondolkodni, hogy 'Lehet, hogy valami drasztikus dolgot kell tennem ez ügyben'" - mondta. "Az ember elkezd gondolkodni, hogy nem akarja, hogy rendetlenséget hagyjon maga után, ezért bemegy a garázsba, bemegy az autóba, beindítja a motort. Ez tűnik a legszebb megoldásnak, de sosem gondoltam volna, hogy eljutok odáig. Látod, egy olyan helyen voltam, ahol próbáltam kitalálni, hogyan éljek túl."
#17
Édgar Ramírez

Édgar Ramírez

szül. 1977. 03. 25. (47 éves)
San Cristóbal, Venezuela
Édgar Filiberto Ramírez Arellano 1977. március 25-én született a venezuelai San Cristóbalban. Soday Arellano ügyvéd és Filiberto Ramírez katonatiszt gyermeke. Húgát Natalynek hívják. A család sokat költözött gyermekkorában; ennek is köszönhető, hogy öt nyelven beszél folyékonyan: spanyolul, németül, angolul, franciául és... több»
Egy valószínűtlen állati hősnek köszönhetően a színész sérülés nélkül megmenekült egy lavinától, miközben a Gold című filmjét forgatta a délkelet-ázsiai dzsungelben.   "Igen, volt egy lavina, volt egy fa lavina, amikor egy kis kunyhóban forgattunk, ebben a kis kunyhóban a dzsungelben, és volt ez a zaj, ami egyre hangosabb és hangosabb és hangosabb lett" - mesélte Ramírez a PEOPLE Now-nak.   "És akkor hirtelen ránéztünk a thaiföldi stábra, [ők] elkezdtek sikoltozni thaiul, de rémülten. Aztán rájöttünk, hogy valami ránk zuhant, és akkor ki kellett ugranunk a kabinból. Én egy kecskén landoltam." Ramírez biztosította a PEOPLE-t, hogy mindenki, beleértve a kecskét is, sértetlen maradt.
#16
Charlize Theron

Charlize Theron

szül. 1975. 08. 07. (48 éves)
Benoni, Gauteng, Dél-Afrika
A francia, holland és német felmenőkkel rendelkező Oscar-díjas színésznő 1975. augusztus 7-én született egy dél-afrikai farmon, Benonitól nem messze, Gerda és Charles Theron egyetlen gyermekeként. Az afrikaansul és angolul is folyékonyan beszélő Charlize 15 éves korában szemtanúja volt, amikor anyja önvédelemből lelőtte... több»
Miközben az Æon Flux forgatásán hátraszaltó sorozatot hajtott végre, Theron a nyakára esett, és porckorongsérve keletkezett a gerincénél.   "Ez a sérülés megrémített - majdnem lebénultam" - mondta a Total Film magazinnak. Emiatt óvatos volt a Mad Max: Fury Road című filmben végzett kaszkadőri munkájával kapcsolatban: "Mindent megteszel, amit csak tudsz, de határozottan ott tartok, hogy azt mondhatom: "Nem kell ezt csinálnom"."
#15
Ike Barinholtz

Ike Barinholtz

szül. 1977. 02. 18. (47 éves)
Rogers Park, Illinois, Egyesült Államok
Ike Barinholtz, amerikai színész 1977. február 18-án látta meg a napvilágot Isaac Barinholtz néven. Chicagóban született, és ott is nőtt fel. Alan Barinholtz és Peggy Barinholtz fia. Apja Ashkenazi zsidó származású. A Bernard Zell Anshe Emet Elementary iskolába járt, majd a chicagói Latin Középiskolába. Tervei között szerepelt a... több»
A Mindy Project sztárja A paktum című film forgatása közben törte ki a nyakát.   "Rögtön tudtuk, hogy valami nincs rendben" - mesélte a PEOPLE-nak arról, hogy leesett egy magas emelvényről. "Félelmetes volt, és egy darabig még nem volt biztos, hogy sikerülni fog. Szerencsére nagyszerű orvosaim voltak, akik sokat segítettek a felépülésemben". Barinholtz sérülései közé tartozott két nyakcsigolyatörés a nyakán. "Egy ideig egy hihetetlenül elegáns nyakmerevítőt kell viselnem, amíg a csontok gyógyulnak. Ez egy menő kinézet, különösen nyáron" - viccelődött.   A sérülés ellenére a színész mégis szerepelt a The Mindy Project utolsó évadában. "A baleset után beszéltem Mindyvel [Kaling], és megegyeztünk, hogy az egyetlen lehetőség, hogy beleírjuk a sorozatba" - osztotta meg. "Szerencsére a The Mindy Projectben egy olyan karaktert játszottam, aki kitörhette a nyakát, amikor kiesett az emeletes ágyából, és ez teljesen hihető volt."
#14
Dylan O'Brien

Dylan O'Brien

szül. 1991. 08. 26. (32 éves)
New York, New York, Egyesült Államok
Dylan O’Brien 1991. augusztus 26-án született New Yorkban. Édesapja, Patrick O'Brien, operatőr, édesanyja, Lisa Rhodes, színésznő. Egy lánytestvére van, Julian. Ereiben ír, angol, olasz és spanyol vér csörgedezik. Dylan 12 éves volt, amikor a család Kaliforniába költözött, 2006-ban pedig szülei segítségével YouTube videókat... több»
Maze Runner: The Death Cure forgatását 2016 márciusában leállították, miután a sztár "agyrázkódást, arccsonttörést és zúzódásokat" szenvedett egy kaszkadőrmutatvány végrehajtása közben. Egy forrás a The Hollywood Reporternek elmondta, hogy "egy hámban volt egy mozgó jármű tetején, amikor váratlanul lerántották a járműről, és egy másik járművel ütközött".   A baleset után O'Brien rendezője, Wes Ball a Twitteren osztotta meg bűntudatát. "Nos, az érzelmek forgószele volt az elmúlt néhány nap" - írta. "Elárasztottak a düh, a szomorúság és a bűntudat érzései. De végül mély szeretet és tisztelet maradt bennem Dylan iránt. Ő egy kemény fickó."   2017 júliusában O'Brien arról beszélt, hogy elkezdte az American Assassin munkálatait, miközben még mindig lábadozott a sérüléseiből. "Az az állapot, amiben az ember van egy ilyen dolog után, egyszerűen el akar menekülni az összes ilyen dolog elől. Nem is igazán akartam feltétlenül elhagyni a kanapémat, amikor megengedték. Szóval, igen. Nagy lépés volt ezt megtenni" - mondta az Entertainment Tonightnak.   "Abban az időben, amikor bejöttem... még mindig a felépülés legvégén voltam, amikor elkezdtem, szóval valószínűleg ez volt a legnagyobb kihívás" - tette hozzá. "Az összes edzés nagyon jót tett az elmémnek és nagyon jót tett a felépülésemnek, bizonyos értelemben... Végül tényleg [terápiás célú] volt. Nagyszerű időben jött számomra."
#13
Kate Winslet

Kate Winslet

szül. 1975. 10. 05. (48 éves)
Reading, Egyesült Királyság
Kate Winslet 1975. október 5-én született Readingben, Angliában. Már 11 évesen drámaképzést tanult, első reklámszerepét pedig a BBC-n egy gyerekeknek szóló sci-fi sorozat, a Dark Season (1991) követte. Peter Jackson  krimijében, a Mennyei teremtményekben (1994) debütált a filmvásznon, majd az Austen-adaptációban, az Értelem és... több»
Winslet majdnem megfulladt a Titanic egyik jelenetének forgatása közben, amikor nehéz kabátja beakadt egy kapuba, és rövid időre a víz alá került.   "Valahogy ki kellett bújnom a kabátból, hogy kiszabaduljak" - mondta a Los Angeles Timesnak. "Már nem kaptam levegőt. Azt hittem, szétrobbanok. És [James Cameron rendező] csak annyit mondott: 'Oké, kezdjük elölről'. Ez volt a hozzáállása. Nem akartam nyámnyila lenni, úgyhogy nem panaszkodtam."
#12
Priyanka Chopra

Priyanka Chopra

szül. 1982. 07. 18. (41 éves)
Jamshedpur, Jharkand, India
Priyanka Chopra 1982. július 18-án született Jamshedpurban édesanyja, Dr. Madhu Chopra és édesapja, Dr. Ashok Chopra idősebb gyermkeként. Priyanka sikeres indiai színésznő, énekesnő és dalszövegíró is. 18 éves korában részt vett a Miss India szépségversenyen, ahol első helyezést ért el, így ő képviselte hazáját a Londonban... több»
A Quantico sztárja agyrázkódást szenvedett, amikor csúnyán elesett a forgatáson.   "Esett az eső, az utak vizesek voltak, én pedig gumicsizmában voltam, és kifutottunk az időből. Nem figyelmeztettek a kinti körülményekre, mielőtt elindultunk, és én és a kollégám, mindketten elestünk, és mindkettőnket a sürgősségire vittek" - mondta a PEOPLE-nak nem sokkal az esés után.   "Három nap után végeztem a pihenéssel, ennél többet nem tudok csinálni. Három napig csak ültem a kanapémon, az ágyamban, és készen álltam arra, hogy visszamenjek dolgozni. Az orvosok beleegyeztek, hogy utazhassak, amíg nem végzek semmilyen fizikai aktivitást, mint például mutatványokat és ilyesmiket. De egy kicsit megijesztett, be kell vallanom."   "Abszolút biztonságban érzem magam a forgatáson" - tette hozzá Chopra. "A műsorom egy rendkívül fizikai műsor. Naponta kilenc jelenetet forgatunk, rendkívül pörgős műsor vagyunk, és rengeteg fizikális dolgom van. Szóval igen, történhetnek dolgok, és a producerek nagyon-nagyon tudatosak és aggódnak értem, és igazán csodálatosak velem. Szóval elég biztos vagyok benne, hogy nem fog megtörténni [újra], de amikor kaszkadőrmutatványokat csinálsz, előfordul."
#11
Jeremy Renner

Jeremy Renner

szül. 1971. 01. 07. (53 éves)
Modesto - Kalifornia - Amerikai Egyesült Államok
Jeremy Lee Renner 1971. január hetedikén született a kaliforniai Modestóban. Renner a Modesto Junoir College-en tanult, először programozással és kriminológiával foglalkozott, de érdeklődött a színészet és pszichológia iránt is. Tanulmányi befejezése után színészi ambíciókkal Los Angelesbe költözött. Karrierjét színházi... több»
Renner nem egy, hanem két karját törte el a Tag című vígjáték forgatásán.   "Ez egy kaszkadőrmutatvány volt - leestem egy székhalomról, úgy 20 láb magasról. És nem a székek estek le, hanem én estem a karomra" - magyarázta a The Tonight Show-ban. "Tudtam, amikor földet értem, hogy ez nem jó. Szóval nem éreztem a karjaimat. De aztán visszamentem a székhalomra, újra megcsináltam, és minden rendben volt. Aztán ebédidőben bementem a kórházba, és azt mondták, 'ez eltört, ez eltört'. Erre én: "Oké, király. Aztán visszamentem dolgozni."   A színész pozitív maradt a sérülésével kapcsolatban. "Hétszer elestem... nyolcszor felálltam! #fixedup #pushthrough" - írta alá egy Instagram-fotót az iker sínjeiről.
#10
Tom Cruise

Tom Cruise

szül. 1962. 07. 03. (61 éves)
Syracuse, New York, U.S
Thomas Cruise Mapother 1962. július 3-án született a New York állam béli Syracuse-ban. Egy testvére van, Lee Ann. Gyerekkorában sokat költöztek, ezért többször kellett iskolát váltania, és nehezen ment neki a tanulás is. 1974-ben szülei elváltak, Tom és testvére anyjánál maradt. A legtöbb színészhez hasonlóan karrierjét... több»
A tapasztalt sztár a Mission Impossible 6 című film egyik jelenetének forgatása közben látszólag megsérült. A jelentben két épület közé ugrik Londonban 2017 augusztusában. A TMZ birtokába jutott videón Cruise egy hámhoz volt rögzítve, miközben az ugrást végrehajtotta. Azonban rövidre landolt, és keményen nekicsapódott az épület oldalának. Fel tudta emelni magát, de láthatóan sántított, mielőtt összeesett a stábtagok mellett.   Cruise sérüléseinek mértéke nem ismert, és Cruise és a Paramount képviselői nem reagáltak azonnal a PEOPLE megkeresésére.  
#9
Justin Theroux

Justin Theroux

szül. 1971. 08. 10. (52 éves)
Washington, DC, US
Justin Theroux 1971. augusztus 10-én született Washington D. C.-ben. Kanadai francia, olasz, német és angol felmenőkkel rendelkezik, édesanyja a Washington Post újságírója, édesapja foglalkozását tekintve ügyvéd. Rokonságában találunk regényírókat, költőket illetve dokumentumfilmeseket egyaránt. 1993-ban képzőművészet és... több»
Theroux A kém, aki dobott engem című vígjáték forgatása közben szenvedett fejsérülést.   "Én egy ilyen akciófickót játszom" - magyarázta a The Ellen DeGeneres Show-ban. "Volt egy robogóbalesetem... Épp elhúzok, és ez a nap utolsó felvétele, vagy az utolsó munkanapom, és ahogy a következő utcába érve rájövök, hogy nincs lezárás, még mindig valódi autók mennek oda-vissza. Szóval megfogtam mindkét féket, kicsúsztam, és valahogy lerepültem a motorról, és a fejemen landoltam. [Betörtem] a fejem."
#8
Ruby Rose

Ruby Rose

szül. 1986. 03. 20. (38 éves)
Melbourne, Ausztrália
Ruby Rose, ausztrál fotómodell, DJ, színész és MTV VJ. Melbourne-ben született, a 20 éves Katia Langenheim egyedülálló anya gyermekeként, akit példaképként tisztel. Gyermekként sokat utazott, Viktóriában, Tazmániában élt majd végül Melbourne-ben telepedett le. Karrierjét fotómodellként kezdte 2002-ben, amit a mai napig folytat.... több»
Az egykori Batwoman-sztárt sürgősségi műtétre kellett vinni olyan sérülések miatt, amelyeket kaszkadőri munka közben szerzett.   A színésznő egy szemléletes videót posztolt a műtéti folyamatról a közösségi médiára: "Mindenkinek, aki a nyakamon lévő új Pez-adagolós hegemről kérdezősködik... Pár hónapja azt mondták, hogy sürgősségi műtétre van szükségem, különben azt kockáztatom, hogy lebénulok".   Az Instagramon elárulta: "Két porckorongsérvem volt mutatványok közben, és közel álltak ahhoz, hogy elvágják a gerincvelőmet. Krónikus fájdalmaim voltak, és mégsem éreztem a karjaimat".
#7
Rachel Brosnahan

Rachel Brosnahan

szül. 1990. 07. 12. (33 éves)
Milwaukee, Wisconsin, Egyesült Államok
Rachel Brosnahan amerikai színésznő. Legkiemelkedőbb munkái: Lenyűgöző teremtmények (2013), a Netflix sorozata, a Kártyavár, melyben Rachel Posnert alakította és a Manhattan (2014) című széria, melyben Abby Isaacs karakterét alakította. Golden Globe-díjat nyert a legjobb női főszereplőnek - vígjáték- vagy zenés tévésorozat... több»
A szépség fájdalom - és ezt a The Marvelous Mrs. Maisel sztárja is jól tudja. A The Late Late Show with James Corden című műsor egyik epizódjában Brosnahan elárulta, hogy "fűzős sérülést" szenvedett attól, hogy állandóan fűzőt kellett viselnie Midge Maisel kinézetének eléréséhez.   "Olyan gyorsan beszélünk a sorozatban, hogy ahhoz, hogy minden szót ki tudjunk préselni, nem igazán tudunk sok levegőt venni" - magyarázta. "És azt hiszem, nem kaptam sok levegőt, és egy kicsit beszorultam, és úgy tűnik, hogy néhány bordám valahogy összeforrt".   "Már nem tudok szuper mély levegőt venni" - tette hozzá Brosnahan.
#6
Blake Lively

Blake Lively

szül. 1987. 08. 25. (36 éves)
Tarzana, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Blake Christina Lively 1987-ben született Tarzanában, Kaliforniában. Édesapja színész, édesanyja ügynök, korábban modellkedett. Összes testvére színész. Ennek ellenére kezdetben nem érdeklődött a színészi hivatás iránt. A Burbank Gimnáziumba járt, pompomlány és diákelnök, valamint egy nemzetközileg is elismert kórus tagja... több»
Lively a The Rhythm Section című film egyik harcjelenetének forgatása közben törte össze a jobb kezét, és a baleset miatt fél évre leállt a forgatás.   "Minden mutatványt magunk csináltunk. Az egyfelvonásos harcjeleneteket, és így törtem össze a kezem" - mondta a színésznő a Good Morning Americának. "Hat hónapra leálltunk. A kezem gyakorlatilag fetasajt lett."   A balesetre visszaemlékezve Lively azt mondta: "Jude Law felé tartottam a műgumikésemmel, és a kezem összeütközött a könyökével, és eltörtem néhány dolgot, kificamítottam néhány dolgot, és elszakítottam egy szalagot. Elég heves volt. De ezért kell megnéznetek ezt a filmet, puszta bűntudatból. A jobb kezemet adtam valamiért!"   A közösségi médiában mindig is kötekedő Lively korábban egy, az Instagram Stories oldalán megosztott videóban viccelődött saját magával. A klipben egy kórházi ágyban feküdt, a karját felkötve, miután 2017 decemberében megsérült.   "Szó szerint 4 héttel azután, hogy azt mondtam: "A jobb kezemet is odaadnám, hogy ebben a filmben szerepelhessek!" (Még jó, hogy senki nem mondta, hogy "törjem el a lábam")" - viccelődött a sztár.
#5
Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence

szül. 1990. 08. 15. (33 éves)
Louisville - Kentucky - Amerikai Egyesült Államok
Jennifer Lawrence 1990. augusztus 15-én született a Kentucky állam béli Louisville-ben, a család legkisebb gyermekeként. Jennifer anyja, Karen egy gyerektábort működtetett, apja, Gary, az építőiparban dolgozott. Két bátyjával jó kapcsolatot ápol. Jennifer fiatalon csöppent a színészvilágba, miután 14 éves korában egy fotós... több»
Az Oscar-díjas színésznő megsérült, miután egy kaszkadőrrobbanásból származó üveg megsértette a szemét a forgatáson - ironikus módon a Ne nézz fel! című film forgatásán. Lawrence a Netflix filmjét forgatta Bostonban, amikor a Page Six szerint a parancsszóra összetörő üveg törmeléke "a szeme közelében" csapódott be. Várható volt, hogy felépül.
#4
Josh Duhamel

Josh Duhamel

szül. 1972. 12. 14. (51 éves)
Minot, Észak-Dakota, Amerikai Egyesült Államok
A színész 1972. november 14-én látta meg a napvilágot Joshua David Duhamel néven a North Dakotai Minot-ban. 1997-ben modellként vette kezdetét a karrierje, amikor is az International Modeling and Talent Association őt választotta az év modelljének (versenytársa Ashton Kutcher volt). 1999-ben kapta meg az első szerepét az All My... több»
A színész hálát ad a szerencsecsillagának, hogy nem sérült meg rosszabbul egy "halálközeli élményben" a Dominikai Köztársaságban, a Shotgun Wedding forgatásán.   Duhamel elmondta, hogy gyakran lógott a tengerparton, amikor nem forgatáson volt, és egy olyan öbölben töltötte az idejét, amely jellemzően nyugodt volt - de egy nap a hullámok "viharosak" voltak. Miközben a 30 láb magas hullámok lezúdulását filmezte, a tenger túl közel jött a kényelemhez.   "Ez a szökevény hullám akkor jött fel, amikor épp videózom, és szó szerint majdnem átmosott a szikla szélére" - mondta Duhamel a The Tonight Show-ban. A színész elmondta, hogy "borotvaéles korallokon" állt, amikor az erőteljes hullám ledöntötte a lábáról lefelé, így lehorzsolt lábakkal maradt.   "Életem egyik halálközeli élménye volt, az biztos" - emlékezett vissza.
#3
Nick Jonas

Nick Jonas

szül. 1992. 09. 16. (31 éves)
Dallas, Texas, Amerikai Egyesült Államok
Nicholas Jerry Jonas 1992. szeptember 16-án született Dallasban. Édesapja lelkész, édesanyja jelnyelvtanár. Gyermekként a templomi kórusban énekelt testvéreivel. 7 éves volt, mikor felfedezték. A Broadway-on is fellépett, három darabban is játszott, például a Nyomorultakban és a Szépség és a Szörnyetegben. Miután testvéreit is... több»
Az énekes elárulta, hogy egy biciklis balesetben megrepedt a bordája, ami az Olympic Dreams Featuring Jonas Brothers forgatása közben történt. A sérülést magyarázva a The Voice zsűritagja elmondta, hogy "megrepedt egy bordája a biciklizés miatt, és néhány más zúzódás és horzsolás".   Bár Jonas kórházba került a sérülései miatt, eltökélt volt abban, hogy a 2021-es Billboard Music Awards házigazdai feladatait ellátja - amit meg is tett.   A PEOPLE-lel (a tévéműsorral!) a szereplés előtt folytatott beszélgetésben Jonas elmondta, hogy a gyógyulás útján van.   "Nagyon jól érzem magam, mindent összevetve. Napról napra nagyszerű a javulás. Ez egyike azoknak a frusztráló sérüléseknek, mert tényleg semmit sem tudsz tenni ellene, csak kivárni, de sokkal rosszabb is lehetett volna, és nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy végül minden jól alakult" - mondta a gyógyulási folyamatról. "Intenzív volt, de most itt vagyok, és remekül érzem magam."   "Ez a hozzáállásom mindenhez: semmi sem tarthat vissza" - tette hozzá.
#2
Jane Seymour

Jane Seymour

szül. 1951. 02. 15. (73 éves)
Hayes, Middlesex, England
Jane Seymour 1951. február 15-én született Anglia fővárosában, Londonban. Születési neve Joyce Penelope Wilhelmina Frankenberg néven. Édesanyja nővér, míg édesapja szülész-nőgyógyász volt. Hayes-ben nőtt fel. Apja lengyel származású, anyja pedig holland, aki a második világháborúban hadifogoly volt. Az Arts Educational... több»
Seymour már javulófélben van, miután a Harry Wild című új filmje forgatásán elesett és eltörte a bal térdkalácsát.   "A minap a forgatáson voltam, és át kellett futnom egy hídon, hogy megkeressek egy fickót, akit éppen kínoztak, és elestem" - írta a 70 éves színésznő az Instagramon az írországi forgatásról. "Szóval van egy lábmerevítőm, [és] mankóim is vannak".   Az Élni és halni hagyni Bond-lány hozzátette, hogy a sérülés súlyos, mivel "sok hajszálrepedést" szenvedett a térdkalácsán.   "Úgy tűnik, összetörtem a térdkalácsomat, úgyhogy nagyon fájdalmas, és körülbelül két-három hétig nem igazán mozgathatom" - tette hozzá Seymour. "De tudod mit? A térdkalács felett színészkedem, és van egy csodálatos hasonmásom a térdkalács alatt!"
#1
Harrison Ford

Harrison Ford

szül. 1942. 07. 13. (81 éves)
Chicago - Illinois - Amerikai Egyesült Államok
Harrison Ford 1942. július 3-án született az Illinois állam béli Chicagóban. Tanulmányait a Wisconsini Ripon Főiskola angol irodalom és filozófia szakán végezte. A főiskola évei alatt drámaórákat is látogatott, de végül nem diplomázott le. Mary Marquardt-tal, későbbi feleségével, színészi ambíciókkal Los Angelesbe... több»
Ford a legújabb Indiana Jones-film próbái közben szenvedett sérülést 2021 júniusának végén.   A 78 éves színész a Disney közleménye szerint a film egyik harcjelenetéhez próbált, amikor a sérülés bekövetkezett.   "Harrison Ford egy harcjelenet próbája során a vállát érintő sérülést szenvedett. A forgatás folytatódik, amíg a megfelelő kezelési módot kiértékelik, és a forgatási menetrendet szükség szerint átalakítják a következő hetekben" - áll a közleményben.   Két héttel később a színészt bekötött karral látták Londonban sétálni.   James Mangold rendező (Logan, Walk the Line) folytatja a film forgatását, amíg Ford felépül. A filmet jelenleg 2022. július 29-én tervezik bemutatni.