Hullamosó, pornós, oroszlánidomár - 25 hollywoodi sztár, aki meglepő foglalkozást űzött

Sok ma közismert és népszerű hollywoodi színésznek bizony nem esett az ölébe a sztárság, és mielőtt befutottak volna, ők is teljesen átlagos, vagy épp nagyon is meglepő foglalkozást űztek a megélhetésért. Az tudtátok például, hogy Danny DeVito és Whoopi Goldberg is hullaházban dolgozott, hogy Christopher Walken egy cirkuszban volt idomár, Nicole Kidman pedig masszázsterapeuta volt? Listánkban akad, aki szoftpornóval kezdte a pályát, de a meglepő foglalkozások között van férfi sztripper, adósság behajtó és partybohóc is. Íme tehát 25 sztár, akik meglepő foglalkozást űztek a hollywoodi karrierjük előtt, és hogy pontosan mit, az alább az egyes színészek mindegyikénél feltüntettük. 

#25
Channing Tatum

Channing Tatum

szül. 1980. 04. 26. (44 éves)
Cullman - Alabama - Amerikai Egyesült Államok
Channing Tatum 1980. április 26-án született az egyesült államokbeli Cullmanben. Gyerekként számos sportot űzött, egy ideig amerikai futball-karrierre készült egy virginiai főiskolán, melyet azonban otthagyott. Hazatérve különféle munkákat vállalt, táncosként is dolgozott egy klubban, élményeinek nagy hasznát vette a 2012-es Magic... több»
Channing Tatum férfi sztripper volt.
#24
Jim Carrey

Jim Carrey

szül. 1962. 01. 17. (62 éves)
Newmarket, Ontario, Kanada
James Eugene Carrey 1962. január 17-én született a kanadai Ontario állam béli Newmarketben, Percy és Kathleen Carrey gyermekeként. Három idősebb testvére van: John, Patricia és Rita. Mikor 13 éves volt, a család válságos időszakon mentek keresztül. Apja elvesztette munkahelyét, ezért Toronto egyik negyedébe, Scarboroughba... több»
Jim Carrey gondnok és portás is volt a sztárság előtt.
#23
Sylvester Stallone

Sylvester Stallone

szül. 1946. 07. 06. (77 éves)
New York City, New York, Amerikai Egyesült Államok
Michael Sylvester Gardenzio Stallone, becenevén Sly, 1946. július 6-án született New Yorkban, egy emigráns olasz család gyermekeként. Ereiben olasz, orosz és francia vér is csörgedezik. Születésekor egy komplikáció következtében arcának bal fele lebénult. Szülei kilenc éves korában elváltak, ezt követően sokat költöztek, ezért... több»
Sylvester Stallone szoftpornóval kezdte a pályát. 
#22
James Franco

James Franco

szül. 1978. 04. 19. (46 éves)
Palo Alto, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
James Franco színész, festő, író, rendező és producer – valódi életművész – 1978-ban született Palo Altóban, Kaliforniában. Színészettel komolyabban a '90-es évek végén kezdet el foglalkozni. Első komolyabb lehetőségét a James Dean (2001) című  tévéfilm címszerepe jelentette. Az alkotást ugyan vegyesen fogadta a szakma,... több»
James Franco egy McDonald's-ban kezdte meg a pályáját.
#21
Kristen Wiig

Kristen Wiig

szül. 1973. 08. 22. (50 éves)
Canandaigua, New York, Amerikai Egyesült Államok
Kristen Wiig 1973. augusztus 22-én született Canandaiguában, az Egyesült Államokban. A norvég felmenőkkel rendelkező forgatókönyvíró és színésznő Pennsylvania és New York államokban nőtt fel, majd az Arizoniai Egyetem művészettörténet szakán diplomázott. Ezt követően színészi ambíciókkal Los Anglesbe költözött.... több»
Kristen Wiig  virágkötő volt, és barackokat árult egy farmer piacon.
#20
Chris Rock

Chris Rock

szül. 1965. 02. 07. (59 éves)
Andrews, Dél-Karolina, Amerikai Egyesült Államok
Chris Rock 1965. február 7-én született Andrews-ben, az Egyesült Államokban. Születése után családja New Yorkba költözött. Öccsei, Tony, Kenny és Jordan szintén a szórakoztatóiparban dolgoznak. Az előadóművészet szempontjából bevallása szerint nagyapja, Allen Rock volt rá hatással, aki prédikátor volt. A brooklyni iskolából... több»
Chris Rock mosogatófiú volt a Red Lobsterben.
#19
Jon Hamm

Jon Hamm

szül. 1971. 03. 10. (53 éves)
St. Louis, Missouri, Amerikai Egyesült Államok
1971. Márc. 10-én született St. Louis-ban. Legismertebb szerepe Don Draper a Mad Men c. sorozatban. A szerepért 2008-ban Golden Globe-díjat és több Emmy jelölést is kapott. Karrierje nehezen indult, 30 éves koráig nem kapott érdemben szerepekt. Kezdetben televíziós sorozatokban játszott. 1997 óta a szintén színésznő és... több»
Jon Hamm melegpornó díszleteit rendezte és tervezte.
#18
George Clooney

George Clooney

szül. 1961. 05. 06. (62 éves)
Lexington - Kentucky - Amerikai Egyesült Államok
George Timothy Clooney 1961. május 6-án született a Kentucky állam béli Lexingtonban. Édesanyja, Nina Bruce (leánykori nevén Warren), szépségkirálynő volt, a városi tanács tagja. Édesapja, Nick Clooney, egykori műsorvezető, a kései 90-es években 5 évig volt az American Movie Classics házigazdája. A középiskolában George-nál... több»
George Clooney dohányt aprított.
#17
Matt LeBlanc

Matt LeBlanc

szül. 1967. 07. 25. (56 éves)
Newton, Massachusetts, Amerikai Egyesült Államok
Matt LeBlanc 1967. július 25-én született a Massachusetts állambeli Newtonban. Fiatal korában egyáltalán nem érdekelte a színészet, sokkal jobban vonzódott a motorozáshoz. Első motorját nyolc évesen kapta, ezt követően pedig számos amatőr versenyen vett részt. Édesanyja azonban nagyon féltette őt, így kénytelen volt felhagyni a... több»
Matt LeBlanc nagyapja nyomdokaiba lépve asztalos volt.
#16
Jennifer Aniston

Jennifer Aniston

szül. 1969. 02. 11. (55 éves)
Sherman Oaks - Kalifornia - Amerikai Egyesült Államok
Jennifer Aniston 1969. február 11-én született a kaliforniai Sherman Oaksban. Gyermekkorában szüleivel egy évet Görögországban éltek, majd visszaköltöztek az Egyesült Államok keleti partjára, New Yorkba. A filmezés már fiatalon meghatározta életét, több családtagja is ismert színész. Apja az Életünk napjai című sorozatban... több»
Jennifer Aniston egy call centerben dolgozott.
#15
Vince Vaughn

Vince Vaughn

szül. 1970. 03. 28. (54 éves)
Minneapolis - Minnesota - Amerikai Egyesült Államok
Vince Vaughn 1970. március 28-án született Minneapolisban, az Egyesült Államokban. Édesanyja az egyik legjobb pénzügyi menedzser volt Amerikában, édesapja eladási ügynökként dolgozott. Két nővére van, Victoria és Valeri, ereikben olasz, ír, német és angol vér keveredik. Lake Forestben érettségizett 1988-ban, de ekkorra már... több»
Vince Vaughn vízimentő volt, mielőtt színésznek állt volna.
#14
Kate Winslet

Kate Winslet

szül. 1975. 10. 05. (48 éves)
Reading, Egyesült Királyság
Kate Winslet 1975. október 5-én született Readingben, Angliában. Már 11 évesen drámaképzést tanult, első reklámszerepét pedig a BBC-n egy gyerekeknek szóló sci-fi sorozat, a Dark Season (1991) követte. Peter Jackson  krimijében, a Mennyei teremtményekben (1994) debütált a filmvásznon, majd az Austen-adaptációban, az Értelem és... több»
Kate Winslet pastrami szendvicseket készített.
#13
Matthew McConaughey

Matthew McConaughey

szül. 1969. 11. 04. (54 éves)
Uvalde, Texas, Amerikai Egyesült Államok
Matthew McConaughey 1969. november 4-én született Texas államban. Ereiben skót, ír, angol, német és svéd vér is csörgedezik. Egyike a leghíresebb hollywoodi filmcsillagoknak, filmjei összesen több mint egy milliárd dolláros bevételre tettek szert. Tanulmányait Austinban, a University of Texas falai között végezte. Kezdetben jogi... több»
Matthew McConaughey csirkeaprólékokat takaírott és mosogatófiú volt.
#12
Nicole Kidman

Nicole Kidman

szül. 1967. 06. 20. (56 éves)
Honolulu, Hawaii, U.S
Nicole Kidman 1967. június 20-án született Nicole Mary Kidman néven a Hawaii-szigeteken, Honoluluban. Apja, Anthony Kidman pszichológus, anyja, Janelle Kidman főnővér volt. Ausztráliában nevelkedett, és már tízéves kora óta drámatagozatos iskolába járt. Első komolyabb szerepét a BMX banditák (1983) című filmben kapta, majd négy... több»
Nicole Kidman masszázsterapeutaként kereste a kenyerét.
#11
Demi Moore

Demi Moore

szül. 1962. 11. 11. (61 éves)
Roswell, New Mexikó, US
Demi Moore 1962. november 11-én született Új-Mexikóban. Nem volt könnyű gyermekkora, állandó problémákkal küzdött az iskolában, édesapja munkanélküli szerencsejáték-függő volt, aki nem szentelt túl sok figyelmet lányának. Apja elhagyta a családot, édesanyja újra férjhez ment, de továbbra is nehéz anyagi körülmények... több»
Demi Moore adósság behajtóként kezdte a karrierjét.
#10
Amy Adams

Amy Adams

szül. 1974. 08. 20. (49 éves)
Kansas City - Kansas - Amerikai Egyesült Államok
Amy Adams (teljes nevén Amy Lou Adams) 1974. augusztus 20-án született Vicenzában, Olaszországban, ahol az amerikai hadseregben szolgáló édesapja állomásozott. Adamsnek hat testvére van, akikkel Coloradóban nőtt fel. Szülei 11 éves korában elváltak. Középiskolás korában balerinának készült, valamint tagja volt az iskolai... több»
Amy Adams a Hooters gyorsétteremlánc csapatát erősítette.
#9
Brad Pitt

Brad Pitt

szül. 1963. 12. 18. (60 éves)
Shawnee - Oklahoma - Amerikai Egyesült Államok
Brad Pitt Oklahomában született, de a Missouri állam béli Springfieldben nőtt fel. Középiskolás éveiben főleg sporttal foglalkozott, az iskolai tanács tagja volt és érdeklődéssel fordult az iskolai musicalek felé. A Missouri Egyetemen újságírást tanult (főleg reklám szakirányban), de ezen kívül különféle iskolai szórakoztató... több»
Brad Pitt az El Pollo Loco gyorsétterem alkalmazottjaként csirkének öltözve népszerűsítette az éttermet.
#8
Whoopi Goldberg

Whoopi Goldberg

szül. 1955. 11. 13. (68 éves)
New York City, New York, Amerikai Egyesült Államok
Whoopi Goldberg, eredeti nevén Caryn Johnson egész fiatalon vonzódott a színészet iránt, és már nyolc évesen a New York-i Helena Rubinstein Children’s Theatre színpadán játszott. A kiváló hangi adottságokkal rendelkező színésznő a ’70-es évek elején már a Broadway színpadán játszott olyan sikeres musicalekben, mint a Hair, a... több»
Whoopi Goldberg hullákat sminkelt.
#7
Gerard Butler

Gerard Butler

szül. 1969. 11. 13. (54 éves)
Paisley, Skócia, Egyesült Királyság
Gerard Butler 1969. november 13-án született a skóciai Paisley-ben, két testvére után a legfiatalabb gyerekként. A család ír származású volt, nem sokkal születése után Kanadába költöztek egy rövid időre, majd szülei válását követően anyja visszatért vele Skóciába. A University of Glasgow-on tanult jogot, kamaszkorában... több»
Gerard Butler polgári ügyvédként dolgozott Edinburgh-ban.
#6
Dustin Hoffman

Dustin Hoffman

szül. 1937. 08. 08. (86 éves)
Los Angeles, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Dustin Lee Hoffman klasszikus jazzt tanult. Eleinte zenész szeretett volna lenni, de később meggondolta magát, és a színészetet választotta, ez követően Los Angelesből New Yorkba költözött. Ötödik alkalomra vették fel Lee Strasberg híres színésziskolájába. Közben alkalmi munkákból tartotta el magát, volt ápoló egy... több»
Dustin Hoffman többek között kidobó is volt.
#5
Johnny Depp

Johnny Depp

szül. 1963. 06. 09. (60 éves)
Owensboro, Kentucky, Amerikai Egyesült Államok
Teljes nevén John Christopher Depp II, június 9-én született Owensboro városában, Kentucky államban, négy testvére közül ő a legfiatalabb. Apja mérnök volt, anyja háztartásbeli. Később a család Floridába költözött, ahol középiskoláját végezte. Szülei elváltak, amikor 15 éves volt. Gitározni kezdett, majd megalapította... több»
Johnny Depp golyóstollakat árult telefonon.
#4
Helen Mirren

Helen Mirren

szül. 1945. 07. 26. (78 éves)
London, England
Helen Mirren (eredeti nevén Ilyena Lydia Vasilievna Mironoff) 1945. július 26-án született Londonban, Nagy-Britanniában. Orosz származása ellenére nem beszél oroszul, ám folyékonyan beszél franciául. Egyike a kiemelkedő brit színészeknek. Már a középiskolában különböző iskolai rendezvényekben szerepelt. Karrierjét olyan... több»
Helen Mirren egy vidámparkban dolgozott.
#3
Hugh Jackman

Hugh Jackman

szül. 1968. 10. 12. (55 éves)
Sydney, New South Wales, Ausztrália
Hugh Michael Jackman 1968. október 12-én született Sydneyben, Ausztráliában. Szülei, Chris Jackman és Grace Watson angol származásúak, öt gyermekük van, Hugh a legfiatalabb közülük. A színész a University of Technology Sydney-n végzett újságírás szakon, majd a Western Australian Academy of Performing Arts dráma szakán folytatta... több»
Hugh Jackman partybohócként és tanárként kereste a kenyerét.
#2
Christopher Walken

Christopher Walken

szül. 1943. 03. 31. (81 éves)
Queens, New York Amerikai Egyesült Államok
  Christopher Walken tinédzserként csöppent a színészet világába, és tizenhat évesen már a Broardwayen játszott. Walken ugyan szép sikereket ért el a különböző színdarabokban, az első komolyabb filmes szerepéig azonban egészen 1977-ig várnia kellett. Ebben az évben Woody Allen nagysikerű filmjében, az Annie Hallban ( 1977)... több»
Christopher Walken egy cirkuszban volt oroszlánidomár.
#1
Danny DeVito

Danny DeVito

szül. 1944. 11. 17. (79 éves)
Asbury Park - New Jersey - Amerikai Egyesült Államok
Danny DeVito 1944. november 17-én született New Jerseyben. Szülei révén olasz gyökerekkel rendelkezik. Katolikus iskolába járt; alacsony termete miatt állandóan gúnyolták, ezért parodizálással próbálta az ebből fakadó hátrányt kompenzálni. Kozmetikusnak tanult, majd mégis felvételizett az American Academy of Dramatic Arts... több»
Danny DeVito a színészkedés előtt egy hullaházban dolgozott.